Nişanlım bana şiddet gösterdi

Şikayetçi olmayacaksanız dayağınızı yiyin oturun, kolluk kuvvetlerini boşuna meşgul etmeyin.
Kadın kadının düşmanı yorumunuzdan bunu anlıyorum ben barışırsam bu saattennsoneq kendime saygım kalmaz bırakın onun ve aileinin saygısını ben kavgasız gürültüsüz bitirmek istiyorum çünkü korkuyorum birlikte olduk diye beni aileme karalamasından korkuyorum buluşmayı ailemde bilecek ona cesaret edemez

bana karşı aşırı ilgili aşırı sevgi dolu ilişkiyi uçlarda yaşayan biriydik
Herhangi bir duyguyu çok uçlarda yaşayan kişiler tam tersi duyguyu da böyle aşırı yaşıyor bence. Bu aslında sizin için bir işaretmiş ama muhtemelen ilgi ve sevginin aşırısı olduğu için bunu bir işaret olarak almamışsınız.
Resmen cinnet geçirdi ben ne yapıcam
yanım affetme diyor kendine saygın kalmaz ailesi sana saygı duymaz diyor.
Haklısınız. Başta onun da size saygısı yok. Bunu unutmayın bence.
Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum
Cinsel birliktelik yaşadınız diye kimseyle ilişkinize devam etmenize gerek yok. Hele böyle biriyle hiç yok. Ailenize şiddet durumundan bahsedin bence. Aklınızda büyük ihtimalle hala barışırız, barışırsak ne olur düşüncesi var, yoksa ailenize söylerdiniz. Sağlıklı düşünün ve doğru kararı verin

Kadın kadının düşmanı yorumunuzdan bunu anlıyorum ben barışırsam bu saattennsoneq kendime saygım kalmaz bırakın onun ve aileinin saygısını ben kavgasız gürültüsüz bitirmek istiyorum çünkü korkuyorum birlikte olduk diye beni aileme karalamasından korkuyorum buluşmayı ailemde bilecek ona cesaret edemez
Ayy gerçekten insanı deli edersiniz. Basirmak için kırk takla attiginizi biz burdan anlamıyor muyuz? Normalde dayak yiyen biri gider şikayet eder. Hadi onu yapamadı, bi aile büyüğünü araya sokar altin eşya ne hesap varsa diğer aileyle o konuşur, hesaplaşılır herkes kendi yoluna. Dayak yediği adam, hele de görüşmek bile istemiyorken zorla buluşma çabası acayip gurursuz iğrenç bir sey. Siz gelecek ayağınıza kapanacak sanıyorsunuz tabi ama adamın umrunda bile değil. Bi adım atsa koşa koşa gideceginizi belli ederek kendinizi düşürüyorsunuz.

Merhaba öncelikle bunları yazarken dahi o kadar utanıyorum ki ama kimseyle paylaşamıyorum.
Düğünüme 2 ay kadar bir zaman kaldı 2 gün önce nişanlımla kıskançlık kavgasına girdik benim kıskançlığımdan ötürü sonra arabada kavga ettik ben yüzüğü fırlattım babamın evine bırakacağı için. Sonra sinir krizine girdi evlerine gittik annesinin yanında bana bıçak çekti sonra beni eve bırakacakken ben bırakmasını istemedim babamla kavga ederler diye arabadan inmeye çalıştım yol ortasında sonra indim koştum arkamdan geldi beni saçımdan tutarak yere attı tekme attı kardeşinin yanında kardeşi koştu elinden aldı ben opete sığındım polis çağırdım şikayetçi olmadım. Babamı arayıp kızını gel al öldürcem elimde kalcak demiş ailem bi telaşla geldi yanıma rezil bir gün geçirdim ilk defa böyle birşey yaşadık bana karşı aşırı ilgili aşırı sevgi dolu ilişkiyi uçlarda yaşayan biriydik. Ben aileme şiddet olayını söylemedim çünkü kahrolurlar onları üzmek istemedim. Babam arayıp eve çağırdı ayrılacaksanız düzgünce ayrılın diye geldiler ailecek ve tüm akşam benim kıskançlıklarım suçlandı ne annesi ne kardeşi oğullarının yanında oldu hiç şiddet konusu açılmadı. Çünkü biliyorlar söylesem babam eve alır mı asla. Bütün gece suçlandım beni suçladı annemlerde onlara hak verdi ben ağzımı açamadım. Çünkü annem babam bunu kaldıramaz ve benim 2. Nişan atışım olacak. Babam hep yanındayım anlaşamıyorsan ayrıl diyor ama benim çok zoruma gidiyor bu durum normalde annesiyle de kardeşiyle de çok iyi anlaşırdım ama onlar tabiki oğullarının yanında olacak. Resmen cinnet geçirdi ben ne yapıcam . Yarın son kez buluşup noktalayacağız konuyu. Bir yanım affetme diyor kendine saygın kalmaz ailesi sana saygı duymaz diyor. Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum 29 yaşındayım. Benzer durum yaşayan var mı nolur akıl verin
Böyle bi durumda hâla ne yapmalıyım diye sorabiliyorsan ne diyelim, pes..

Merhaba öncelikle bunları yazarken dahi o kadar utanıyorum ki ama kimseyle paylaşamıyorum.
Düğünüme 2 ay kadar bir zaman kaldı 2 gün önce nişanlımla kıskançlık kavgasına girdik benim kıskançlığımdan ötürü sonra arabada kavga ettik ben yüzüğü fırlattım babamın evine bırakacağı için. Sonra sinir krizine girdi evlerine gittik annesinin yanında bana bıçak çekti sonra beni eve bırakacakken ben bırakmasını istemedim babamla kavga ederler diye arabadan inmeye çalıştım yol ortasında sonra indim koştum arkamdan geldi beni saçımdan tutarak yere attı tekme attı kardeşinin yanında kardeşi koştu elinden aldı ben opete sığındım polis çağırdım şikayetçi olmadım. Babamı arayıp kızını gel al öldürcem elimde kalcak demiş ailem bi telaşla geldi yanıma rezil bir gün geçirdim ilk defa böyle birşey yaşadık bana karşı aşırı ilgili aşırı sevgi dolu ilişkiyi uçlarda yaşayan biriydik. Ben aileme şiddet olayını söylemedim çünkü kahrolurlar onları üzmek istemedim. Babam arayıp eve çağırdı ayrılacaksanız düzgünce ayrılın diye geldiler ailecek ve tüm akşam benim kıskançlıklarım suçlandı ne annesi ne kardeşi oğullarının yanında oldu hiç şiddet konusu açılmadı. Çünkü biliyorlar söylesem babam eve alır mı asla. Bütün gece suçlandım beni suçladı annemlerde onlara hak verdi ben ağzımı açamadım. Çünkü annem babam bunu kaldıramaz ve benim 2. Nişan atışım olacak. Babam hep yanındayım anlaşamıyorsan ayrıl diyor ama benim çok zoruma gidiyor bu durum normalde annesiyle de kardeşiyle de çok iyi anlaşırdım ama onlar tabiki oğullarının yanında olacak. Resmen cinnet geçirdi ben ne yapıcam . Yarın son kez buluşup noktalayacağız konuyu. Bir yanım affetme diyor kendine saygın kalmaz ailesi sana saygı duymaz diyor. Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum 29 yaşındayım. Benzer durum yaşayan var mı nolur akıl verin
Sana tek sorum ' kızım sen salak mısın?'

Yazdığınız yorumlara dikkat edin etmiyorsanızda yazmayın şuan benim nasıl bir psikolojide olduğumu tahmin bile edemezsiniz yaşamayan bilemez
Millet o yorumların daha ağırlarını yazmamak için elini ağzını kemiriyor sinirden. Konunuz öyle bir konu ki zekanız, beyniniz, mantığınız sorgulanmadan cevap yazılması çok zor. Nişanlınızdan tekme tokat dayak yiyip sesinizi çıkarmamışken, üç beş sivri yorum karşısında mı sesiniz çıkacağı tuttu hem? Bir kere de şaşırtın be hepiniz mi aynı olursunuz; dayak yediği adamın karşısında kedi yavrusu, burada tepkiler gelince "Yiriminizi dikkit idin".

Canınızdan önemli değil ya bırakın ne yapacaksa yapsın. Belki şu an aklında öyle bir düşünce yok bile ama siz bu konuyu konuşup korktuğunuzu belli ederseniz daha çok üstünüze gelir tehditle size istediğini yaptırır

Merak ediyordum acaba kaçıncı sayfada gelecek "Kadın kadının düşmanı" lafı diye. Hİiiç şaşırtmıyor böylesi konuları açanlar, hiiç.

İma ettiğim şey asla bu değil ama öldürülen kadınlar da hayatlarının bir döneminde böyle şeyleri yaşıyorlar mıydı diye merak ediyorum. Sanki hep böyle başlıyor gibi geliyor.

Allah şiddet gören herkesin yardımcısı olsun.

Kolum morardı uzun kolla saklıyorum şikayetçi olursam iş çok büyür diye düşündüm. Mesajda ayrılmak istemedim yüz yüze herşeyi anlatıp ayrılmak istedim
Neyi anlatacaksiniz, dayak yerken caninizin ne kadar acidigini, ne kadar asagilandiginizi mi?

Konuya yorum yapmamıştım ve yapmayacaktın ama kadın kadının düşmanı klişesini görünce dayanamadım. Heeey sen açtığın konunun farkında mısın? Sana bıçak çeken, yerlerde sürükleyen, evire çevire döven kişi bir erkek. Erkek dövse de sövse de düşman olmuyor ama buna göz yummana laf eden kadınlar düşman oluyor öyle mi? bir erkeğin düşman olması için daha ne yapması gerek? Sana şikayetçi olmadığın, adama hala prim verdiğin için kızan kadınlar, seni kum torbasına çeviren adamdan daha mı kötü de o adama vermediğin tepkiyi burdaki kadınlara veriyorsun?

Ayrıca adamı şikayet etmemişsin, ailene söylememişsin, 1 yıllık ilişkin boşa gitsin istemiyormuşsun, cinsel birliktelik yaşadığın için ona mecburmuşsun. Bunları kendin söyledin. İnsanlar ne diyebilir sana daha? Evlen düzelir diye yalan mı söylesinler. Evet bu adam yine döver, söver. Ne desin insanlar?

Son düzenleme:
Hadi korkunu hadi ailene biseyler demesinden çekinmeni, düzgünce ayrılmak istediğini falan anlayalım da ilk yazdığın belli yahu. Çok seviyorum ne yapmalıyım acabasindasin sen. Biri beni dövecek de tekrar yüz yüze gelmek için adamla görüşmeyi ben talep edeceğim ha. Çok seviyorum çok seviyor ayağına bilr bile lades deyip sonra aglasiyorsunuz. Ayrılacağınıza da asla inanmıyorum keşke yapsanız ama amacınız o değil sizin. umarım hayrinız icin adam özür dilemez. Çünkü adım attığı an berbat bir hayata doğru koşacaksınız Çok belli.

Şuan canım çok yanıyor 3 günde 3 kilo verdim benim annem babam kalp hastası ailem bilse kalpten gider evet arkamdalqr çok şükür ben sadece bitecekse de bir ilişki yüz yüze bitmeli kafasındayım buluşma yerini kalabalık bir yer düşündüm tabiki arabasına binmeyeceğim o kadar eşya alındı napıcaz bundan sonra ki süreçte nasıl yürütücez bu durumu en hasarsız ikimizde nasıl atlatılmaz onun derdindeyim yoksa mesajla ayrılmak çok kolay evet beni kınamanızı da anlıyorum inanın hepinizin yorumları çok kıymetli çok haklısınız ama ben şuan hiç iyi değilim hiç sağlıklı düşünemiyorum kahroluyorum
Esas size birsey olursa kalpten giderler şimdi değil. İlişkiyi yüz yüze bitirmeye nasıl cesaret edebiliyorsunuz onu da anlamadım yürek mi yediniz? Ya da aklınızı mi? Kalabalık olsa ne yazar birsey yapmayı kafaya koymuşsa Bi yolunu bulmaz mi zannediyorsunuz? İkimiz de hasarsız atlatalım ne demek ayrıca? Saf mısınız yoksa aklınızı mi kaybettiniz? Size bunları reva gören birine hala iyi davranmanın peşindesiniz. Eşya için bile görüşmem ben olsam başımdan def olsun hayatimdan çıksın bana ve aileme zarar vermesin yeter ki de başımın gözümün sadakası olsun derim. Aslında konuya aşırı sinirlendim o yüzden saatler sonra yazdım. Ban yememek için o da yani 🥴 çünkü onlarca insan ne derse desin sizin yapacağınızı tahmin etmek zor değil. Bile bile bi faciaya doğru yürümeyi kafaya koymuşsunuz 🤦‍♀️

Yahu gidip gelip konuya bakıyorum bir gelişme var mı diye. Hâlâ aynı. Ailen seviştiğinizi bilse ne olacak? Bu eylemi sonuçta birlikte yaptınız.
Sen seviştiysen o da sevişti. Neden bu kadar korkuyorsun? Seviştiğinin duyulmasından değil de ölmekten korkmalısın. Annen eminimki ilişkiye girdiğini bilse ve o kişiden şiddet gördüğünü duysa, kızım sen ölmek mi istiyorsun ayrıl bu psikopattan ben seni elin oğlu dövsün öldürsün diye mi doğurdum der, görüşmenizi de istemez doğal olarak.

Back