Nişanlım bana şiddet gösterdi

Merhaba öncelikle bunları yazarken dahi o kadar utanıyorum ki ama kimseyle paylaşamıyorum.
Düğünüme 2 ay kadar bir zaman kaldı 2 gün önce nişanlımla kıskançlık kavgasına girdik benim kıskançlığımdan ötürü sonra arabada kavga ettik ben yüzüğü fırlattım babamın evine bırakacağı için. Sonra sinir krizine girdi evlerine gittik annesinin yanında bana bıçak çekti sonra beni eve bırakacakken ben bırakmasını istemedim babamla kavga ederler diye arabadan inmeye çalıştım yol ortasında sonra indim koştum arkamdan geldi beni saçımdan tutarak yere attı tekme attı kardeşinin yanında kardeşi koştu elinden aldı ben opete sığındım polis çağırdım şikayetçi olmadım. Babamı arayıp kızını gel al öldürcem elimde kalcak demiş ailem bi telaşla geldi yanıma rezil bir gün geçirdim ilk defa böyle birşey yaşadık bana karşı aşırı ilgili aşırı sevgi dolu ilişkiyi uçlarda yaşayan biriydik. Ben aileme şiddet olayını söylemedim çünkü kahrolurlar onları üzmek istemedim. Babam arayıp eve çağırdı ayrılacaksanız düzgünce ayrılın diye geldiler ailecek ve tüm akşam benim kıskançlıklarım suçlandı ne annesi ne kardeşi oğullarının yanında oldu hiç şiddet konusu açılmadı. Çünkü biliyorlar söylesem babam eve alır mı asla. Bütün gece suçlandım beni suçladı annemlerde onlara hak verdi ben ağzımı açamadım. Çünkü annem babam bunu kaldıramaz ve benim 2. Nişan atışım olacak. Babam hep yanındayım anlaşamıyorsan ayrıl diyor ama benim çok zoruma gidiyor bu durum normalde annesiyle de kardeşiyle de çok iyi anlaşırdım ama onlar tabiki oğullarının yanında olacak. Resmen cinnet geçirdi ben ne yapıcam . Yarın son kez buluşup noktalayacağız konuyu. Bir yanım affetme diyor kendine saygın kalmaz ailesi sana saygı duymaz diyor. Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum 29 yaşındayım. Benzer durum yaşayan var mı nolur akıl verin
Aferin ikinci nisani atma da tv de öldürülen kadin haberlerinden biri ol

Merhaba öncelikle bunları yazarken dahi o kadar utanıyorum ki ama kimseyle paylaşamıyorum.
Düğünüme 2 ay kadar bir zaman kaldı 2 gün önce nişanlımla kıskançlık kavgasına girdik benim kıskançlığımdan ötürü sonra arabada kavga ettik ben yüzüğü fırlattım babamın evine bırakacağı için. Sonra sinir krizine girdi evlerine gittik annesinin yanında bana bıçak çekti sonra beni eve bırakacakken ben bırakmasını istemedim babamla kavga ederler diye arabadan inmeye çalıştım yol ortasında sonra indim koştum arkamdan geldi beni saçımdan tutarak yere attı tekme attı kardeşinin yanında kardeşi koştu elinden aldı ben opete sığındım polis çağırdım şikayetçi olmadım. Babamı arayıp kızını gel al öldürcem elimde kalcak demiş ailem bi telaşla geldi yanıma rezil bir gün geçirdim ilk defa böyle birşey yaşadık bana karşı aşırı ilgili aşırı sevgi dolu ilişkiyi uçlarda yaşayan biriydik. Ben aileme şiddet olayını söylemedim çünkü kahrolurlar onları üzmek istemedim. Babam arayıp eve çağırdı ayrılacaksanız düzgünce ayrılın diye geldiler ailecek ve tüm akşam benim kıskançlıklarım suçlandı ne annesi ne kardeşi oğullarının yanında oldu hiç şiddet konusu açılmadı. Çünkü biliyorlar söylesem babam eve alır mı asla. Bütün gece suçlandım beni suçladı annemlerde onlara hak verdi ben ağzımı açamadım. Çünkü annem babam bunu kaldıramaz ve benim 2. Nişan atışım olacak. Babam hep yanındayım anlaşamıyorsan ayrıl diyor ama benim çok zoruma gidiyor bu durum normalde annesiyle de kardeşiyle de çok iyi anlaşırdım ama onlar tabiki oğullarının yanında olacak. Resmen cinnet geçirdi ben ne yapıcam . Yarın son kez buluşup noktalayacağız konuyu. Bir yanım affetme diyor kendine saygın kalmaz ailesi sana saygı duymaz diyor. Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum 29 yaşındayım. Benzer durum yaşayan var mı nolur akıl verin

3. sayfa haberleri için meraklıysanız buyurun biz tutmayalım.
Karşı taraf sizi suçlarken susup oturdunuz ya bu konuda tek haksız sizsiniz.
Gerçekleri gizleyerek kimsenin yanınızda durmasını hak etmiyorsunuz.
Gidin koşa koşa evlenin şimdi. Belki balayında da bir yerleriniz kırılır içinizde kalmaz.

Kolum morardı uzun kolla saklıyorum şikayetçi olursam iş çok büyür diye düşündüm. Mesajda ayrılmak istemedim yüz yüze herşeyi anlatıp ayrılmak istedim
Yüz yüze konuşup ikna edilmek istiyorum deyin siz şuna ama tam tersi nişanliniz sinirlenip daha kötü şeyler de yapabilir. Kalabalık bir ortamda buluşun, eve de birlikte dönmeyin bari, can güvenliğiniz için. Görüşme dense de görüşeceksiniz belli ki.

M.a.l m.a.l konular yaa. 29 yaşında olduğunuza rmin misiniz. Şikayetçi olmadım yok babama demedim iyi b.k yediniz. Banlanacsam da banlanayım. Sinir oldum konuya. B.k var adamda yapış. Allah çocuğun da hayırlısını versin
Su yoruma imzamı atarim millet nasil bi Yoklukta ya

Ben sana acımıyorum. Kaç yaşında insansın. Kıskanmakta salaklık, dayak yiyip susup oturmakta. Ama inşallah çocuğunuz olmaz. O yavruya acır, üzülürüm.

Yaşınız 19da değil ki gerçekleri göremeyesiniz. Sirf şikayeti ailem duymasim diye değilde yarin vazgeçerse evlenmekten diye olmamışsiniz. Nasil sindirdiniz hepsi dövülmenizi bilirken suçlanmayi nasil kabul edebildiniz. Size inanamıyorum darbeden sanırım düşünme yetinizi devre dışı bıraktınız. Nişanlısıni yerde sürükleyen, bıçak çeken nişanlıylen birakamdi evlenince ağızinada tükürsem sesi çıkmaz diye yaklaşacak. Son görüşme ne zıkkım ederim gitmem. İki defa Nisan atmanız problem değil. Nişanın amaci zaten anlaşma var mi yok mu anlamak için kendinize bu kötülüğü yapmayın

Yazdığınız yorumlara dikkat edin etmiyorsanızda yazmayın şuan benim nasıl bir psikolojide olduğumu tahmin bile edemezsiniz yaşamayan bilemez
Bazı konular nettir.
On yıllık kocam bana bugün vursa o saniye giderim darp raporu alırım. Ayrılırım.
Siz benzinliğe sığınacak kadar dayak yemişsiniz. Polis gelmiş. Ama ayrılmamak için darp raporu almamışsınız. Bu evlenme merakıdır. evlenmek için dayağa hakarete her şeye razısınız.

Şuan canım çok yanıyor 3 günde 3 kilo verdim benim annem babam kalp hastası ailem bilse kalpten gider evet arkamdalqr çok şükür ben sadece bitecekse de bir ilişki yüz yüze bitmeli kafasındayım buluşma yerini kalabalık bir yer düşündüm tabiki arabasına binmeyeceğim o kadar eşya alındı napıcaz bundan sonra ki süreçte nasıl yürütücez bu durumu en hasarsız ikimizde nasıl atlatılmaz onun derdindeyim yoksa mesajla ayrılmak çok kolay evet beni kınamanızı da anlıyorum inanın hepinizin yorumları çok kıymetli çok haklısınız ama ben şuan hiç iyi değilim hiç sağlıklı düşünemiyorum kahroluyorum

Yazdığınız yorumlara dikkat edin etmiyorsanızda yazmayın şuan benim nasıl bir psikolojide olduğumu tahmin bile edemezsiniz yaşamayan bilemez
Potansiyel bi katili affedebilmeyi düşünmenizden, size şiddet göstermiş biriyle inatla yüzyüze konuşma çabanızdan psikolojinizin iyi olmadığını anladık biz zaten

Şuan canım çok yanıyor 3 günde 3 kilo verdim benim annem babam kalp hastası ailem bilse kalpten gider evet arkamdalqr çok şükür ben sadece bitecekse de bir ilişki yüz yüze bitmeli kafasındayım buluşma yerini kalabalık bir yer düşündüm tabiki arabasına binmeyeceğim o kadar eşya alındı napıcaz bundan sonra ki süreçte nasıl yürütücez bu durumu en hasarsız ikimizde nasıl atlatılmaz onun derdindeyim yoksa mesajla ayrılmak çok kolay evet beni kınamanızı da anlıyorum inanın hepinizin yorumları çok kıymetli çok haklısınız ama ben şuan hiç iyi değilim hiç sağlıklı düşünemiyorum kahroluyorum
Yahu medeni ayrılmalar yüz yüze olur. İnsan gibi ayrılanlar için geçerli o hayvan gibi dövenler için değil. Adam sizi dövmüş, bıçak çekmiş, babanıza öldüreceğim demiş. Bu medeniyet yoksunu tip yüz yüze görüşmeyi hak etmiyor.
Kendinizi kandırmayın, amacınız tekrar barışmak.
Eşyalar iki ay kaldı deme sebebiniz de bu.
Eşya için elalem için evlenin, bir gün o özendiğiniz eşyalarınızın üstünde sizin kanınız olacak. Değer diyorsanız devam edin.

O beni fiziksel olarak yaraladı ruhsal olarak yaraladı bende onu ruhsal olarak yaralamak istiyorum
Bunu aklından bile geçirme, böyle insanlar umursamaz ve arsız oluyor yaptığın hiçbir şeyi takmaz kendi hayatına bakar. Boşuna enerji harcama unutmaya bak.

ve üstelik hiçbir şekilde özür dilemedi babam son kez başbaşa konuşun karar verin dedi ben mesaj attım bugün işim var yarın dedi ben içimdeki herşeyi dökmek için yazdım çünkü uyku uyuyamıyorum. Düşünsenize mükemmel giden bir ilişkimiz vardı herkes bize imrenirdi ben hayatımın şokunu yaşadım bir senedir kendini doldurmuş

Neresi mukemmel iliskinizin ya bu ilk kiskanclik kavganiz da degilmis. Ne var o kadar kiskanacak ne oluyor olabilir? 10 senelik evliyim daha bi defa kiskanclik nedeni ciddi ciddi oturup tartismadik bi sizde mi var erkeklik ya da kadinlik anlamiyorum.

Bu kisi kiskandiracak seyler yapiyorsa ayrilmaniz lazim iliski mukemmel degildir zaten yok adam hic bisry yapmadan siz durduk yere kriz geciriyorsaniz gidin tedavi olun evlenmeyin.
Size bicak ceken biriyle neyin son kez konuşmasi? Illa ölmek mi istiyorsunuz?
Cinsellik yasamaniz caninizdan kiymetliyse tutsaydiniz yapmasaydiniz ne bicim hayatiniz var ailenize yazik ya

Durun kızlar ilk defa böyle bir şey yaşamış..... kaç kez tekrar etmesi gerekiyor Allah aşkına. Bu ne rezillik böyle. Arabadan atlama, benzinliğe sığınma, bıçak çekme hangi birini yazayım.
Sen mi ayrılırsın biz mi burdan müdahale edelim. Valla istersen on kere nişan at bu ne böyle?

O beni fiziksel olarak yaraladı ruhsal olarak yaraladı bende onu ruhsal olarak yaralamak istiyorum
Seven insan sevdiğini dövmez. Dövemez. Bu dağ ayısını asla incitmezsiniz.
Çünkü öyle bir kalbi yok adamın.
Sizde de akıl yok.
Göz göre göre hayatınızı yakacaksınız

29 yasinda neyin kıskançlığını yaptınız acaba
29 yaş ne demek ya 29 yaş
Artık kişilik karakter ozguven ozsaygi hepsi oluşmuş yerine oturmuş demektir
Siz 29 yasinda 14 yasinda ergen gibi bu seni niye eklemiş sen şunu niye beğendin mi dediniz neyin kıskançlığını yaptınız
İlk nisaniniz da aynı sebepten mi bozuldu
Kusura bakmayın da biraz öz eleştiri mi yapsanız
Bazen görüyorum ciyak ciyak sesleriyle aşkım halanın kızı gelince konuşma yüzüne bakma odandan çıkma falan diyen kızlar oluyor nisanlilarina ama onlar da taş çatlasın 18 yaş civarı oluyor siz 29 yaşındasınız ya 29 el insaf

Diğer taraftan nisanliniz asla ise yaramaz bunu unutmayın polise şikayetçi olmamak kendi ailenizden saklamak falan ne demek biliyor musunuz ben bunu hak ettim canım demek yani o size kalkan el hiç inmeyecek bunu da unutmayın

Ve son olarak lütfen ama lütfen yardım alın destek alın tedavi olun ben 29 yasindayim ama o olgunlukla kararlar alamıyorum deyin olur mu

Ay ne alakası var. Konuşacak birşey varsa babam babasını arar konuşur. Buluşup yapışma derdindesin. İnsanın kendine saygısı olmalı

ve üstelik hiçbir şekilde özür dilemedi babam son kez başbaşa konuşun karar verin dedi ben mesaj attım bugün işim var yarın dedi ben içimdeki herşeyi dökmek için yazdım çünkü uyku uyuyamıyorum. Düşünsenize mükemmel giden bir ilişkimiz vardı herkes bize imrenirdi ben hayatımın şokunu yaşadım bir senedir kendini doldurmuş
İlişkiniz mükemmel filan değil. Adam seni kandirabilmek için bir yıl boyunca rol yapmış hepsi bu. Ne kadar saklamaya çalışsada sonunda gerçek yüzü ortaya çıkmış ama sen görmek istemiyorsun. Lütfen ayrıl bu adamdan. Eğer cinsellik yaşadım, şu oldu bu oldu diye evlenirsen dayak senin yaşamının bir parçası olacak. Yüzyüze gelip son kez konuşmaya bile gerek yok. Bitti de ve bitir.

Back