Nişanlım bana şiddet gösterdi

Şiddete karşıyım ama ne olduda veya neler dedin de seni aşırı seven birisi hemen de nasıl şiddet uyguladı iki taraftada suc var

1739035000871.jpeg

Şiddete karşıyım ama ne olduda veya neler dedin de seni aşırı seven birisi hemen de nasıl şiddet uyguladı iki taraftada suc var
Ya saçma sapır konuşup kızı bi de suçlu psikolojisine sokmayın, zaten namlunun agzında. Siddetin hiçbi açıklaması olamaz kendinden güçsüze el kaldıran haysiyetsiz şerefsizdir

Merhaba öncelikle bunları yazarken dahi o kadar utanıyorum ki ama kimseyle paylaşamıyorum.
Düğünüme 2 ay kadar bir zaman kaldı 2 gün önce nişanlımla kıskançlık kavgasına girdik benim kıskançlığımdan ötürü sonra arabada kavga ettik ben yüzüğü fırlattım babamın evine bırakacağı için. Sonra sinir krizine girdi evlerine gittik annesinin yanında bana bıçak çekti sonra beni eve bırakacakken ben bırakmasını istemedim babamla kavga ederler diye arabadan inmeye çalıştım yol ortasında sonra indim koştum arkamdan geldi beni saçımdan tutarak yere attı tekme attı kardeşinin yanında kardeşi koştu elinden aldı ben opete sığındım polis çağırdım şikayetçi olmadım. Babamı arayıp kızını gel al öldürcem elimde kalcak demiş ailem bi telaşla geldi yanıma rezil bir gün geçirdim ilk defa böyle birşey yaşadık bana karşı aşırı ilgili aşırı sevgi dolu ilişkiyi uçlarda yaşayan biriydik. Ben aileme şiddet olayını söylemedim çünkü kahrolurlar onları üzmek istemedim. Babam arayıp eve çağırdı ayrılacaksanız düzgünce ayrılın diye geldiler ailecek ve tüm akşam benim kıskançlıklarım suçlandı ne annesi ne kardeşi oğullarının yanında oldu hiç şiddet konusu açılmadı. Çünkü biliyorlar söylesem babam eve alır mı asla. Bütün gece suçlandım beni suçladı annemlerde onlara hak verdi ben ağzımı açamadım. Çünkü annem babam bunu kaldıramaz ve benim 2. Nişan atışım olacak. Babam hep yanındayım anlaşamıyorsan ayrıl diyor ama benim çok zoruma gidiyor bu durum normalde annesiyle de kardeşiyle de çok iyi anlaşırdım ama onlar tabiki oğullarının yanında olacak. Resmen cinnet geçirdi ben ne yapıcam . Yarın son kez buluşup noktalayacağız konuyu. Bir yanım affetme diyor kendine saygın kalmaz ailesi sana saygı duymaz diyor. Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum 29 yaşındayım. Benzer durum yaşayan var mı nolur akıl verin
Direk ayrıl nasıl devam edersin bir zamanlar aynı şeyleri ben yaptım 11yıllık evliliğimi bitiriyorum şimdi . Annemin çok güzel bir lafı var balık baştan kokar der çok doğru bence yol yakınken bitirin derim

Birde konuya “ şiddete karşıyım diye girince yazdıklarınızı yumuşatmıyor insan her ne demiş olursa olsun bıçak çekilecek yada sokak ortasında dövülmeyi hak etmiyor bu kişi size normal mi geldi yani ufacık şeyde bu kadar şiddet uyguluyor

ama kadın ne demiş ki adam bunu yapmış sizin düşünceniz bu yazık 🤦‍♀️

Sen ne dediğinin farkında mısın aloooo? Konu sahibi ne yapmış olursa olsun bu şiddeti hak etmiyor. Şiddete karşıyım demişsin. O halde insanları kışkırtan yorum yapmamalısın !

Kadın kadının düşmanı yorumunuzdan bunu anlıyorum ben barışırsam bu saattennsoneq kendime saygım kalmaz bırakın onun ve aileinin saygısını ben kavgasız gürültüsüz bitirmek istiyorum çünkü korkuyorum birlikte olduk diye beni aileme karalamasından korkuyorum buluşmayı ailemde bilecek ona cesaret edemez
Burada düşmanlık bir konu yok hanımefendi. Darp edilmişsiniz nişanlınızın ailesinin yanında adamlar eve gelince tüm suçlamaları dinleyip ağzınızı açıp oğullarının size vurduğunu söyleyememişsiniz. Adam sizinle muhatap olmuyor siz hala medenice ayrılmaktan bahsediyorsunuz.
Can korkusu ile polis çağırıyorsunuz polisler gelince şikayetçi olmuyorsunuz. Bu yaptığınız davranışla kaç kişiyi uğraştırdığınız hakkında bir bilginiz var mı? 112 yi arıyorsunuz sizin için vaka açılıyor emniyet birimlerine haber veriliyor. Kadına şiddet vakası diye ekipler hızlıca olay yerine geliyor peki gelince ne oluyor ben şikayetçi değilim diyen bir kadın peki bu durumda ne dememizi bekliyorsunuz. Başınıza daha kötü bir şey gelse ama hemen olay yerine polis gelmese yada bir şey olmaz deyip önemsemeseler burada kıyameti koparırdınız. Sonra da kadın kadının düşmanıdır asıl size sizden daha büyük düşman yok

Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum 29 yaşındayım. Benzer durum yaşayan var mı nolur akıl verin
52 yaşındayım 36 yıldır aynı adamla beraberim, bir kere dahi ne tokadını yedim ne bıçak çekti, sizin yaşınızda kızım var eşi bıçak çekse kendine ülkeden şehir beğensin, anne babanız evlenirseniz kahrolur asıl.

Canınızın hiç mi kıymeti yok, isterseniz 50 kere nişan atarsınız kimseye laf söylemek düşmez, böyle biriyle evleneceğinize baba evinde oturun daha iyi.

Hanımlar,
her ne sebeple olursa rica ediyorum şiddeti normalleştirmeyin, ben kediye köpeğe bile vuramazken elin adamı evleneceği kadına el kaldıramaz.

Merhaba öncelikle bunları yazarken dahi o kadar utanıyorum ki ama kimseyle paylaşamıyorum.
Düğünüme 2 ay kadar bir zaman kaldı 2 gün önce nişanlımla kıskançlık kavgasına girdik benim kıskançlığımdan ötürü sonra arabada kavga ettik ben yüzüğü fırlattım babamın evine bırakacağı için. Sonra sinir krizine girdi evlerine gittik annesinin yanında bana bıçak çekti sonra beni eve bırakacakken ben bırakmasını istemedim babamla kavga ederler diye arabadan inmeye çalıştım yol ortasında sonra indim koştum arkamdan geldi beni saçımdan tutarak yere attı tekme attı kardeşinin yanında kardeşi koştu elinden aldı ben opete sığındım polis çağırdım şikayetçi olmadım. Babamı arayıp kızını gel al öldürcem elimde kalcak demiş ailem bi telaşla geldi yanıma rezil bir gün geçirdim ilk defa böyle birşey yaşadık bana karşı aşırı ilgili aşırı sevgi dolu ilişkiyi uçlarda yaşayan biriydik. Ben aileme şiddet olayını söylemedim çünkü kahrolurlar onları üzmek istemedim. Babam arayıp eve çağırdı ayrılacaksanız düzgünce ayrılın diye geldiler ailecek ve tüm akşam benim kıskançlıklarım suçlandı ne annesi ne kardeşi oğullarının yanında oldu hiç şiddet konusu açılmadı. Çünkü biliyorlar söylesem babam eve alır mı asla. Bütün gece suçlandım beni suçladı annemlerde onlara hak verdi ben ağzımı açamadım. Çünkü annem babam bunu kaldıramaz ve benim 2. Nişan atışım olacak. Babam hep yanındayım anlaşamıyorsan ayrıl diyor ama benim çok zoruma gidiyor bu durum normalde annesiyle de kardeşiyle de çok iyi anlaşırdım ama onlar tabiki oğullarının yanında olacak. Resmen cinnet geçirdi ben ne yapıcam . Yarın son kez buluşup noktalayacağız konuyu. Bir yanım affetme diyor kendine saygın kalmaz ailesi sana saygı duymaz diyor. Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum 29 yaşındayım. Benzer durum yaşayan var mı nolur akıl verin
Bu kadar şey yaşıyorsunuz ve o yüzük halen parmağınızda mı ? Ne olacak ikinci defa yüzük atsanız.Ya da ne olmuş birlikte olmuşssanız,yaşınız o kadar büyük değil.Bu kadar önemli yaa.Suçlusunuz ailenize böyle önemli bi şeyi anlatmadığınız için.Hemen her şeyi anlatmanız gerekiyor.Halen son bi kez konuşmak istiyorum diyorsunuz.Her şey dün bitmeliydi.Hiç korkmuyor musunu? Bunu yapan adam ilerde neler yapar? kendinize hiç mi saygınız yok ya .

Arkadaşlar tonla şey yazmış.
Çok haklılar. Dikkate almanız lazım.
Çok anormal bu darbeleri
göğsünüzde yumuşatma gayretiniz.
Kendinize gelin.
Göz göre göre hayatınızı yakmak üzeresiniz.

Şuan canım çok yanıyor 3 günde 3 kilo verdim benim annem babam kalp hastası ailem bilse kalpten gider evet arkamdalqr çok şükür ben sadece bitecekse de bir ilişki yüz yüze bitmeli kafasındayım buluşma yerini kalabalık bir yer düşündüm tabiki arabasına binmeyeceğim o kadar eşya alındı napıcaz bundan sonra ki süreçte nasıl yürütücez bu durumu en hasarsız ikimizde nasıl atlatılmaz onun derdindeyim yoksa mesajla ayrılmak çok kolay evet beni kınamanızı da anlıyorum inanın hepinizin yorumları çok kıymetli çok haklısınız ama ben şuan hiç iyi değilim hiç sağlıklı düşünemiyorum kahroluyorum
Gidiyorsun bir avukata parayı veriyorsun süreci onun dediği gibi yönetiyorsun. Ruh sağlığın için de psikolojik destek alıyorsun psikolog psikiyatri ne ihtiyacın varsa artık.
Kalpten malpten gitmez kimse merak etme abartma, millete rezil olacağım ikinci kez yüzük attılar masraf eşya ne olacak derdine geri adım atamıyorsun heralde. Yüz yüze ilişkiyi bitirmek iki medeni insan arasında olur kusura bakma ama kadını tehdit eden döven hakaret eden insan medeni değildir benim gözümde. Özür dilesin diye bekliyorsun ama o sülale, özürü sana diletip döve döve evinde oturtur seni.
Aklını başına topla üyelere de kızma bazı cevapların gerçekten üst baş yırtmalık sinir edecek seviyede. Kralı olsa buradaki kadınların hiç biri he dayak yedin aman otur anan baban üzülmesin evlen demez sana üzgünüm. Üzülürse de şimdi üzülsün karnında bebek sırtında sopa varken üzülmezler en azından

Gerçekten çok üzüldüm. Kendinize yazık etmeyin yol yakınken ayrılın derim ben de.

Arkadaşım cinsellik yaşadiğın icin one mecbur değilsin, sokakta her gezen yada her evlenen bakire değil.
Neden ona mecbur olasın ki?
cinsellik yaşadım diye canından mı olacaksın bırak gitsin yarın öbür gün çocuklarin olacak bu adam sana çocuklarinin önünde de bıcak cekecek, belki bir cinnetle allah korusun hem çocuklarina hem sana kiyacak.
Belki sadece cocuklarına kiyip sana acilarin en buyugunu bırakacak.
Kısa vadeli düşünme

Hepiniz çok haklısınız ben bunları yaşamasam bir başkası yaşasa emin olun bende saçmalama ayrıl derim arkadaşım yaşasa yine aynı şekilde ama içinde bulunduğum durum böyle bir köşeye sıkışmış gibiyim açıklayamıyorum derdimi gerçekten hepiniz kızmakta çok haklısınız evet ben paranoyak derecesinde basen kıskançlığım tutuyor üstelik o birşey yapmıyor benim kafamda kurmam ama hiçbirşey dayağı normalleştirmez ben şuan ne barışma derdindeyim çok sevsemde olmaz biliyorum bunu affedersem başıma dahası gelir avukata versem daha da öfkelenir inada bindirir babama söylesem kavga çıkar yaşlı başlı adam ben bunu tek başıma huyunu suyuna giderek yapmaya çalışıyorum inanın

Hepiniz çok haklısınız ben bunları yaşamasam bir başkası yaşasa emin olun bende saçmalama ayrıl derim arkadaşım yaşasa yine aynı şekilde ama içinde bulunduğum durum böyle bir köşeye sıkışmış gibiyim açıklayamıyorum derdimi gerçekten hepiniz kızmakta çok haklısınız evet ben paranoyak derecesinde basen kıskançlığım tutuyor üstelik o birşey yapmıyor benim kafamda kurmam ama hiçbirşey dayağı normalleştirmez ben şuan ne barışma derdindeyim çok sevsemde olmaz biliyorum bunu affedersem başıma dahası gelir avukata versem daha da öfkelenir inada bindirir babama söylesem kavga çıkar yaşlı başlı adam ben bunu tek başıma huyunu suyuna giderek yapmaya çalışıyorum inanın
Kendince bahane üretmesen mi?
Bir cacık olmaz. Saçmalama istersen.
Huyuna suyuna gidecek bir şey yok. Babana ben evlenmek istemiyorum süreci bitirelim diyeceksin. Anlaşmaya yanaşmazlarsa avukatla gerekeni yaparsın.
O adam tehdit eder oturtur masaya. Ayıp olmasın diye evlenecek misin? Yaprak dökümü Hayriye vakası resmen
Bu ülkede polis var asker var savcı var.
Kıskandın tamam diyelim anormal, yapamıyorum senle der verir eline yüzüğü güle güle der MEDENİ insan. Senin medeni müstakbel kocan, seni evinire çevire dövmüş, kayın ailen dayak olayında oğlunu ört bas etmiş, seni ailene kötülemiş, hakaret gırla. İstersen en kötü insan ol, herkesin evladı kendine kıymetli, ailen her türlü seni korur ezdirmezdi. Yanlış yoldasın, yolun yol değil. 30 yaşına yaklaşmış kız gibi değil de 15 yaşında ergen gibi yazıyorsun kendine gel istersen

Hı hı sokak ortasında kadın döven adamın huyuna gidersen hasarsız nişan atabilirsin zaten. :olamaz:
Böyle bir adamın huyuna gitsen ne gitmesen ne? Adam ulu orta kadın döven, bıçak çekebilen birisi. Ayrılmak istiyorum cümlesini ne şartta duyarsa duysun delirecek zaten. Bunu yumuşatmanın yolu yok. Y-O-K!
Hakikaten kafan mı iyi senin?

Ya huyuna suyuna giderek ne yapmaya çalışıyosun? Adam seni umursamıyor bile ayrılmış gitmiş. Evire çevire dövmüş, zerre pişman değil. Barışmak gibi bir niyeti de yok. Neyi halledeceksin suyuna gidip? Sen huyuna giderek belki barışmaya ikna ederim diye düşünüyorsun. Boşuna burda üyeleri kandırmaya çalışma.

Back