Nişanlım bana şiddet gösterdi

Huyuna mı gideceksiniz? Siz faili koruyorsunuz ilk yorumumda da söyledim. Böyle bir adamı sicili tertemiz ortalığa salacaksınız. Yazıklar olsun
Başka hatunların da başı yansın diye işte. Ailesi birine yamar hemen

7 Aralık 2023 konunuzdan
Merhaba kızlar burayı yaklaşık 5 yıldır giriş yapmıyordum özlemişim
Gelelim konumuza hayatta yapmam dediğim herşeyi yapmış biri olarak bugün bunları buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi gerçi pişman değilim ama bu devire çok uzağım aynı şeyleri yaşamış insanların düşüncelerini merak ediyorum
Evet ilk cinsellik deneyeyimimi bu yıl yaşadım 28 yaşındayım yaşadağım sevgilime aşırı aşıktım ki evlenmeden ilişkiye de çok karşıydım ama yaptım. Ama karşımdaki pislik buna zerre önem vermeyen biriydi ki aldattı beni. O travmaya hiç girmicem. Şimdi yeni bi ilişkim var bakireliğe önem veriyor mu hiç bir fikir sahibi değilim. Birkaç ay sonra birlikte tatile gidicez bakire olmadığımı öğrenirse benimle evlilik düşünmez mi kafama takıyorum biliyorum cahilce bir düşünce ama fikrinize ihtiyacım var bunlara açık bir ailede büyümedim

Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum 29 yaşındayım.

Kadın kadının düşmanı yorumunuzdan bunu anlıyorum ben barışırsam bu saattennsoneq kendime saygım kalmaz bırakın onun ve aileinin saygısını ben kavgasız gürültüsüz bitirmek istiyorum çünkü korkuyorum birlikte olduk diye beni aileme karalamasından korkuyorum buluşmayı ailemde bilecek ona cesaret edemez
Siz 2023 te ayrıldığınız, sizi aldatan adama geri mi döndünüz ?

Konu sahibi lütfen aklını başına al, büyük ihtimal cinsellik yaşadığın için bıraka.ıyorsun.

Evlenirim, anlaşamazsam bırakırım diyorsun ama bu sefer de bu adam seni bırakmaz senin ve ailenin başına bela olur. Hatta sana zarar bile verebilir.

Bırak yaşadığın cinselliği. Seni ailen dövüp hakaret etsinler diye büyütmedi.

En son yaşadığın şiddeti bahane et ve ayrıl.

O zaman kimse peşinden de gelmez.

Ya huyuna suyuna giderek ne yapmaya çalışıyosun? Adam seni umursamıyor bile ayrılmış gitmiş. Evire çevire dövmüş, zerre pişman değil. Barışmak gibi bir niyeti de yok. Neyi halledeceksin suyuna gidip? Sen huyuna giderek belki barışmaya ikna ederim diye düşünüyorsun. Boşuna burda üyeleri kandırmaya çalışma.
Onlar altın para eşya olayını ayarlar erkek tarafı tası tarağı toplamıştır bu da burada ağlıyor ühü ühü diye

çok sevsemde olmaz biliyorum bunu affedersem başıma dahası gelir avukata versem daha da öfkelenir inada bindirir babama söylesem kavga çıkar yaşlı başlı adam ben bunu tek başıma huyunu suyuna giderek yapmaya çalışıyorum inanın
Ya neyi halletmen gerekiyor da huyuna suyuna gidip bı daha buluşmak için yalvarıyorsun? Evli değilsin, çocuk yok , boşanma , mahkeme, nafaka, velayet,mal paylaşımı bilmem ne derdin yok, nişan dediğin nedir yani, engelle gitsin işte....

Ama senin tek derdin bu hanzoyla barışmak bunu hepimiz anladık boşa yorma kendini bence, git ailesinden özür dile, adama da diz çöküp yalvar yakar affetsin seni. Zaten yapacaksın belli. Bizden ne istiyorsun?

Hepiniz çok haklısınız ben bunları yaşamasam bir başkası yaşasa emin olun bende saçmalama ayrıl derim arkadaşım yaşasa yine aynı şekilde ama içinde bulunduğum durum böyle bir köşeye sıkışmış gibiyim açıklayamıyorum derdimi gerçekten hepiniz kızmakta çok haklısınız evet ben paranoyak derecesinde basen kıskançlığım tutuyor üstelik o birşey yapmıyor benim kafamda kurmam ama hiçbirşey dayağı normalleştirmez ben şuan ne barışma derdindeyim çok sevsemde olmaz biliyorum bunu affedersem başıma dahası gelir avukata versem daha da öfkelenir inada bindirir babama söylesem kavga çıkar yaşlı başlı adam ben bunu tek başıma huyunu suyuna giderek yapmaya çalışıyorum inanın
Bak yapma bunu kendine. Babanlar senin arkanda, kaldı ki dün doğmadı bu insanlar nasıl müdahale edeceklerini bilirler. Sana burda ailene anlat diyen kimse gitsin baban herifi vursun diye demiyor. Destek olsunlar senin düsünemediğin yerleri düsünsünler ve sahip cıksınlar istiyoruz. Bazen bünyemize öyle stres yüklenir ki üstesinden kalkamayacağımı düşünebilir her şeyi atla deve görebiliriz, sen de öyle bi durumdasın su an. Yazdıkların o yüzden insanlara mantıksız geliyor. Cünkü hakikaten sakin bi kafada olsan bunları düşünmezdin

Çözüm aile aile aile.

Bak gerçekten yazık edeceksin kendine. Cık odandan git morluğunu goster gerisi corap söküğü gibi gelicek zaten. Seks yapmış olman da ailenin sana bakış açısını zerre değistirmeyecek, güven bana. Git konuş. İçin ferahlayacak. Kendi kendine diyeceksin ki babam arkamda bana hicbi sey olmaz. Hadi bundan mahrum etme kendini

Nisanlin muhtemelen zaten senden ayrilacak, sen de arkasindan aglayacaksin. Seni yetistiren ailene yazik. Asil derdin sorunsuz ayrilmak olsa sikayetci olup, uzaklastirma cikartirdin, bulusalim da bulusalim diye pesinden kosmazdin.

Yahu bıçak çekmiş sana bıçak…
Bu işin şakası yok yerlerde sürüklenmişsin baya baya ana habere konu olacak şeyler bunlar benzinliğe sığınmışsın yetmemiş babanı aramış açık açık söylemiş elimde kalacak demiş niyeti bozmuş..
Sen hala yüz yüze diyorsun eşyalar diyorsun eşyaları konuşmak sana mı kaldı?
Aileler halleder sen merak etme baban babasıyla konuşur onlar çözer..
Herkes sana anlatmaya çalışıyor burda ailene söyle ayrılıyorum de geri at kendini başla bir şeye de karışma.
Bu kadar insan burda yol gösteriyor sen hala kadın kadının düşmanıdır gibi saçma sapan şeyler söylüyorsun öyle olsa sana evlen derlen emin ol..
Sana kimse düşmanlık değil aksine iyiliğin için dil döküyor..

Konu açma sebebini yazar mısın?
Hani beni kendime getirin destek olun, ayrılayım mı diyorsun yoksa ben de dayak yedim evlendim her sey süper oldu bir daha yapmadi diyecek biri olur umudunda misin?

Her konuda hep daha beter olduklarını biliriz. Hiç iyiye giden duymadık.

Öfff biz burda boşa sinir olduğumuzla kalıcaz yine .Son günlerde bu konular mı çok denk gelmeye başladı bilmiyorum ama hayretler içinde okuyorum konuları.Bu arkadaşta pek aksiyon alacağa benzemiyor ,boşa sinir strese girmeyelim derim ben .

Anneniz babanız sizi ayırmasın diye onlara şiddetten bahsetmiyorsunuz değil m? Son defa konuşmaya falan değil barışmaya gidiyorsunuz zaten. Hastasınız. Öldürülmeden aklınız başınıza gelir inşallah.

Hepiniz çok haklısınız ben bunları yaşamasam bir başkası yaşasa emin olun bende saçmalama ayrıl derim arkadaşım yaşasa yine aynı şekilde ama içinde bulunduğum durum böyle bir köşeye sıkışmış gibiyim açıklayamıyorum derdimi gerçekten hepiniz kızmakta çok haklısınız evet ben paranoyak derecesinde basen kıskançlığım tutuyor üstelik o birşey yapmıyor benim kafamda kurmam ama hiçbirşey dayağı normalleştirmez ben şuan ne barışma derdindeyim çok sevsemde olmaz biliyorum bunu affedersem başıma dahası gelir avukata versem daha da öfkelenir inada bindirir babama söylesem kavga çıkar yaşlı başlı adam ben bunu tek başıma huyunu suyuna giderek yapmaya çalışıyorum inanın

neyi huyuna suyuna giderek yapmaya çalışıyor sunuz?
ailece size geldiklerinde ayrılmak istediğinizi söyleyecektiniz olup bitecekti. bu boş lakırdılarınızla ancak kendinizi kandırırsınız.
gelmişler sizi suçlamışlar babanızda olmuyorsa ayrıl demiş. neyin huyu suyu.

Merhaba öncelikle bunları yazarken dahi o kadar utanıyorum ki ama kimseyle paylaşamıyorum.
Düğünüme 2 ay kadar bir zaman kaldı 2 gün önce nişanlımla kıskançlık kavgasına girdik benim kıskançlığımdan ötürü sonra arabada kavga ettik ben yüzüğü fırlattım babamın evine bırakacağı için. Sonra sinir krizine girdi evlerine gittik annesinin yanında bana bıçak çekti sonra beni eve bırakacakken ben bırakmasını istemedim babamla kavga ederler diye arabadan inmeye çalıştım yol ortasında sonra indim koştum arkamdan geldi beni saçımdan tutarak yere attı tekme attı kardeşinin yanında kardeşi koştu elinden aldı ben opete sığındım polis çağırdım şikayetçi olmadım. Babamı arayıp kızını gel al öldürcem elimde kalcak demiş ailem bi telaşla geldi yanıma rezil bir gün geçirdim ilk defa böyle birşey yaşadık bana karşı aşırı ilgili aşırı sevgi dolu ilişkiyi uçlarda yaşayan biriydik. Ben aileme şiddet olayını söylemedim çünkü kahrolurlar onları üzmek istemedim. Babam arayıp eve çağırdı ayrılacaksanız düzgünce ayrılın diye geldiler ailecek ve tüm akşam benim kıskançlıklarım suçlandı ne annesi ne kardeşi oğullarının yanında oldu hiç şiddet konusu açılmadı. Çünkü biliyorlar söylesem babam eve alır mı asla. Bütün gece suçlandım beni suçladı annemlerde onlara hak verdi ben ağzımı açamadım. Çünkü annem babam bunu kaldıramaz ve benim 2. Nişan atışım olacak. Babam hep yanındayım anlaşamıyorsan ayrıl diyor ama benim çok zoruma gidiyor bu durum normalde annesiyle de kardeşiyle de çok iyi anlaşırdım ama onlar tabiki oğullarının yanında olacak. Resmen cinnet geçirdi ben ne yapıcam . Yarın son kez buluşup noktalayacağız konuyu. Bir yanım affetme diyor kendine saygın kalmaz ailesi sana saygı duymaz diyor. Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum 29 yaşındayım. Benzer durum yaşayan var mı nolur akıl verin

Evlenin. Konu açtıgınıza göre çok seviyorsunuzda dayakta tatlı gelmiş. Hemde 2ci nişanınız kesinlikle evlenin. Bu toplumda 2 kez nişan atana ne derler😁Hemen çocuk yapın o zaman düzelir. Ara ara tatlış dayaklarla evliliginizi dinamik tutar burda konu açmak için bahaneniz olur. Zira sizde akıl göremedim.

Cinsellik yaşadığın için mi ona mecbursun ?
Bekaretini kaybetmek öldürülmekten daha kötü yani öyle mi ?

Merhaba öncelikle bunları yazarken dahi o kadar utanıyorum ki ama kimseyle paylaşamıyorum.
Düğünüme 2 ay kadar bir zaman kaldı 2 gün önce nişanlımla kıskançlık kavgasına girdik benim kıskançlığımdan ötürü sonra arabada kavga ettik ben yüzüğü fırlattım babamın evine bırakacağı için. Sonra sinir krizine girdi evlerine gittik annesinin yanında bana bıçak çekti sonra beni eve bırakacakken ben bırakmasını istemedim babamla kavga ederler diye arabadan inmeye çalıştım yol ortasında sonra indim koştum arkamdan geldi beni saçımdan tutarak yere attı tekme attı kardeşinin yanında kardeşi koştu elinden aldı ben opete sığındım polis çağırdım şikayetçi olmadım. Babamı arayıp kızını gel al öldürcem elimde kalcak demiş ailem bi telaşla geldi yanıma rezil bir gün geçirdim ilk defa böyle birşey yaşadık bana karşı aşırı ilgili aşırı sevgi dolu ilişkiyi uçlarda yaşayan biriydik. Ben aileme şiddet olayını söylemedim çünkü kahrolurlar onları üzmek istemedim. Babam arayıp eve çağırdı ayrılacaksanız düzgünce ayrılın diye geldiler ailecek ve tüm akşam benim kıskançlıklarım suçlandı ne annesi ne kardeşi oğullarının yanında oldu hiç şiddet konusu açılmadı. Çünkü biliyorlar söylesem babam eve alır mı asla. Bütün gece suçlandım beni suçladı annemlerde onlara hak verdi ben ağzımı açamadım. Çünkü annem babam bunu kaldıramaz ve benim 2. Nişan atışım olacak. Babam hep yanındayım anlaşamıyorsan ayrıl diyor ama benim çok zoruma gidiyor bu durum normalde annesiyle de kardeşiyle de çok iyi anlaşırdım ama onlar tabiki oğullarının yanında olacak. Resmen cinnet geçirdi ben ne yapıcam . Yarın son kez buluşup noktalayacağız konuyu. Bir yanım affetme diyor kendine saygın kalmaz ailesi sana saygı duymaz diyor. Ama 1 senelik ilişkide tüm hayatım o oldu cinsel birliktelik yaşadık ve kendimi ona mecbur hissediyorum 29 yaşındayım. Benzer durum yaşayan var mı nolur akıl verin
Bu adamı bırak. Hayatının hatasi olur.cinsel birliktelik yaşamış olmanı kafaya takma.su an bunu yapan evlendikten sonra ne yapmaz

Ona mecbur değilsin sacmalama.sakin evlenme.ve ailene anlaşamadığımız söyle işi büyütme.bu sefer o da cinsel birliktelik yaşadık falan der.sakince ayrıl pardon kurtul

Korkarım ki bunun sonunda üye ayrılmayacak ve evlenecek. Keşke bu kadar çaresiz hissetmese, yorumlarımız ona güç verse ve farkına varsaydı. Bu durumda olup mutlu olan var mı diye fikir istediğine göre niyeti affetmek ve evlenmek. Çok ama çok üzücü. :(

Back