Nişanlım Artık Annemden Nefret Ediyor Çok Yoruldum :(

öyle yaptığm zaman herkeze kızım bana el kaldırdı dedi gersini siz düşünün benim paramı benden esirgiyo
babanın pisliğini sen mi çektin diyor.. o para benm hakkım diyor ver diyincede
inşallah nişanlının catır catır o parayı yer diyor

paramı ver dediğmide üstüme yürüyor
babanın pisliğini kahrını sen mi çektin diyor..
nişanlın inşallah catır catır yer o paranı diyor

çok sinirlendim. polis çağır babanın parasını da al senden almaya hakkı yok gerekirse şikayet et. Hey YaRabbim. Cennetin ayakları altına serildiği anne bu mu??!! Yoksa bunlar anne mi değil? Ya da hiç gücüm yok diyorsan hiç sesini çıkarma nişanlın yanındaysa eğer, ama hiç bir şey bekleme, isteme hayal kurma hayalkırıklığı yaşama annenle ilgili. Vermedikleri kendinde kalsın

evet cnm sakın dayak yediğini söyleme. yoksa ilerde eşin el kaldıracak olursa Allah korusun, annen de dövüyormuş falan der

nişanlım yanmmda destekcim ama bilebillrmym canım yarın başıma kakmayacanı beni sahipsiz bellemeyeceni bilemem insanoğlu ciğ süt emmiş..
babam vefat etmeden ayrıydı annemle paramı ver dedimde sen mi çektin kahrını pisliğini diyor bu sefde

paramı ver dediğmide üstüme yürüyor
babanın pisliğini kahrını sen mi çektin diyor..
nişanlın inşallah catır catır yer o paranı diyor
Para isteme artık ondan belli ki paranın derdinde sadece.
Zaten nişanlı kızın harçlığını nişanlısı verir diyen kadın bu boş ver.

annelik şefkatle bilinir. merhametle bilinir. Bu sözlerin merhamet neresinde? Ya cidden psikolojğisi darmadağın da olabilir psikopatlaşmış artık bilemeyeceğim

Allah ım bir insan evladına bunları nasıl söyler ya...kesinlikle baban vefat edince falan psikolojisi bozulmuş şuanda yalnız kalacağı için dahada çok agresif...Rabbim yardımcın olsun..

Para isteme artık ondan belli ki paranın derdinde sadece.
Zaten nişanlı kızın harçlığını nişanlısı verir diyen kadın bu boş ver.
ama kendi param.. babamdan bana kalan param benm hakkım değil mii kendi paramı bana vermiyor bu haksızlık değil mi

annelik şefkatle bilinir. merhametle bilinir. Bu sözlerin merhamet neresinde? Ya cidden psikolojğisi darmadağın da olabilir psikopatlaşmış artık bilemeyeceğim
benim hatalarım yok mu var ama ben naptım bu kadar bilmiyorum anlamıyorum.. en mutlu günümü günlerimi zehir etti.. hem evine gelmeyecem diyor.. hemde kızıım evden kovaladı diyor..
sen benim mutluluğumu kıskanıyosn bizi kıskanıyosn böyle eziyet ediyosun dedim..
bu seferde nişanlımı ona kırık tutmuş oldum

ama kendi param.. babamdan bana kalan param benm hakkım değil mii kendi paramı bana vermiyor bu haksızlık değil mi

yahu kaç para bu? nişanlını istemese seni dövmeye kalkmaz. Üzüldüm senin adına. Hayatta bir tek kızı var herkes hata yapar anlar hatasını. Sen yine de 3.şahıslara eşin dahi olsa aileni kötüleme.

cnm çok zormus yasadıkların umarım evlenınce kayınvalıdenle aynı evde oturmazsın

hayretler icerisindeym suan cnm ALLAH yazdmcn olsun. bnm anneme diyorlar mesela miras konusu icin esit davrnr annm millet der iste erkege ver kza nye veryon kocasi yer die annemde cvplarni veryor tabi bn ogluma verirken elin kizi yiyorda kizima vernce elin oglu yiyincemi kotu olyor yani yani esit cok sukur ne anneler var hayret icersnde kalyorm

ama onun yaptıgı kesınlıkle analık degıl ben yavrumu çok zor buldum kucagıma alacakmıyım o da bellı degıl sacının telıne dunyayı yakarım senın annen bu hıslere sahıp degıl uzgunum ama bunu kaldırmak zorundasın sen her daım guclu olmak zorundasın

cnm çok zormus yasadıkların umarım evlenınce kayınvalıdenle aynı evde oturmazsın
ayrı ev tuttuk evimizi serdik ama neler çektim bu anneyle neler çektim.. çok yoruldum kocadım beni gören ne diyor biliyormsn.. ne olmuş sana böyle .. çökmüssün.. gitmişssi her gören bunu diyor ömrümden 10 yıl gitti..
en mutlu günlerimi zehır zıkkım etti beddualarla sunlarla bunlarla.. kaldıramıyorum cok agır gelior tahammül edemiyorum psikolojim kalmadı artık.. tek istem artık eşimle mutlu olmak elnden gelse.. düğünümü bozacak

o zaman cıddı anlamda senı kıskanıyor kocası da olunce bı sen varsın ustune tıtremesı gerekırken boyle yapıor

o zaman cıddı anlamda senı kıskanıyor kocası da olunce bı sen varsın ustune tıtremesı gerekırken boyle yapıor
ben deim kıskanıyosn nişanlımla dedim bu seferde
nişanlımı anneme kırık tutmuş oldum.. nişanlımda gözün var diye anladı saçmalığa bakarmısınz

ben deim kıskanıyosn nişanlımla dedim bu seferde
nişanlımı anneme kırık tutmuş oldum.. nişanlımda gözün var diye anladı saçmalığa bakarmısınz
ssen onu kavgada degıl de cıddı cıddı uyar bu yaptıklarına devam edersen senı reddecegım de sınırle falan degıl ama o paaradan da bısey bekleme varsın yatak ortun olmasın hersey sonradan da tamamlanıyor benımkı de boyle olacakmıs beterınden korusun de maddı bısey bekleme ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…