Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes nişanlından sakla demiş, biriniz de adam değilsiniz hepiniz yalancı olmuşsunuz. Eclipsse sen de nişanlına olan biteni anlat, annen de hatasını anlar 1-2 güne çok üstüne gitme yeter.
herkes ne derse desin sen nasıl mutlu olacağına bak.... hayat çok kısa....Şurada 1 ay sonra düğünüm var ama ben hergün aglıyorum hergün göz yaşı döküyorum çok çok yıprandım..
Babam vefat etti.. abim ablam kardeşim yok.. babamdan belirli bir miktar para kaldı bana annemin üzerinde.. ne yazkki.( vermicem diye tehdid ediyor nişanlım paramı yiyecekmiş .!!)
Annem çok değişik bir insan insan kendi annesini sevmezmi sevmiyorum.. belki kıazacaksınnz ama cok neden var
Ona göre onun doğrusu onun bildiği üstüne söz söylenemez o derece.. utanıyorum gerçekten en güzel günlerimi görümcem ve annem sagolsun zehir etti annem ben idövüyor birsürü laf söylüyo hiç birini nişanlıma demedm eksiğimi vermeyim.. o benm annem dedim..
Benim eksiklerim gediklerim var.. bugün bakmaya gittik yine 10 gündür yatak örtüsüne bakıyoruz.. almıyor gidiyorz dönüyor çarşıdan bugun en son biyere gttik hafta içi gelecek vs dedi.. bekleyelim dedi
artık beklemekden bakmakdan yoruldu bu sıcakda ben beklemicem surda begendim var onu alalım
bekledimde nasıl birşey gelecek bilmiyorum dedim. ( Perşembe günü evim serilecek. ) bekleyeceksin dedi bana
ben beklemek zorunda değilim yeter artık alınacaksA alınsın dedim
almıyorum hadi napacaksın dedi beni tehdid etti..
ne demek almıyosn felan dedim olay iyice büyüdü..
Diyeceksiniz ki parası yok vs onlarla alakası yok para zaten hazır geldi ( dedem verdi ) ve üstelik bana alınanlar hep babamın parası.. annemin değil benm paramı bana vermiyo
Bana yolda bagırma başladı O... pu diyerek insanların içinde saçımı yoldu yumruk attı rezil oldum
eve geldik beni dövdü her yerim mosmor oldu o arada nişanlım aradı..
dövdünü diyemedim ama bugünkü olayı anlatmak zorunda kaldım oda iyice sinir küpüne döndü..
alınacaksa alınır alınmıcaksa derdi neymiş.. bi yatak örtüsü için ağladına değermi seni ağlattına değer mi..
oysa annemin bana yolda öyle yaptını öldüresie dövdünü bilse neler derdi.. konu acılınca
Annemle ilgili içinde tutupda bana diyemediklerini dedi.. zoruna giden şeyleri paylaştı.. annem onada o kadar dengesizlik yapmış kıii ama sırf benm için benm hatrım için sustu..
Annemle baş edemiyorum onunla konuşmak dahi istemiyorum bana hep evine gelmicem evime gelme.. sil beni
sermeye gelmicem evini diye tehdid etti bugunde aynısını dedi bende defol git gelme o zaman dedim..
bunu diyen senmisin..
Vay efendim ben onu evden kovmusum adımı böyle cıkardı
Annemin psikolojisinin iyi oldugunu düşünmüyorum benimkinide bozdu artık.. en mutlu günlerm zehir oldu yıprandım üstelik nişanlım annemden nefret ediyor artık sevmiyor hiç ben bile sevemeiyorum ki o nasıl sevsin çıkmazdayım ucurumdayım inanın su halde kndimi öldürmeyi bile düşünüyorum
beni o noktaya getirdiler anneme yaptıklarına tahammül edemiyorum
bir söz söylesem söyleyemiyorum ben evlenip gittikten sonra kızım beni sildi diyecek herkeze..
biliyorum yapacak bunu ama bana yapılanları kimse bilmeyecek çok kötüyüm kızlar
tahammül edemiyorum düğünümü bile bozmasndan korkuyorum yeter artık gerçekten yeter nasıl bir anneymiş
aglamaktan gözlerim şişti.. nefesim kesildi.. nişanlıma yansıdı neden böyle yaptı neden bi mutluluğu çok gördü banaciddi ciddi mi dayak yiyorsun annem diye mi elin kalkmıyor bu çok farklı bir durum zira..evlenecek kızın eli yüzü morartılmaz annen çok şeref yoksunuymuş..
diyemedim aynende böyle oldu diyemedim sesim çıkmadı.. annemdir dedim tartıştık dedim.. nasıl diyim yolun ortasında bana o.. die bagırdını yumrukladını saçımı cektini eve gelince dövdünü diyemedimilerde eşim yuzume vurur mu diye korkuyor kızcagız ne yapsın,
göğsünü gere gere annem beni yumrukladı mı desın koskoca kız.
düğünümüz yakın ve bu morluklarm geçmeyecek benimdugun yakın mı peki o morlukları eşin yanlış bile anlayabilir.
annene dıyecek tek söz yok yalnız kalmayı hak edıyor.
canm vurdurtmasam... bu sefer bana el kaldırdı diyor.. herkeze anlatıyor teyzelerime dert yanıyor.. hayırsız evladım var diyorçok zor canım Allah yardımcın olsun..düğünde umarım sessizce bir kenarda oturur..
öncedende böylemiydi acaba..yalnız kalacak diye bukadar sinirli olmuş olabilir mi...
dayak olayına girmiyorum bile...vurdurtma kendine lütfen...nekadar acımasız ya...
canm dedim.. inan dedim ama her insanın bir tahammül sınırı var olmuyor yapamıyorum.. bide teyzelerimeAllah yardımcın olsun düğün arefesinde böyle işler hiç hoş değil
İkinizde sakinleşmeyi bekleyin derim, köprüyü geçene kadar ayıya dayı de.
düğünümüz yakın ve bu morluklarm geçmeyecek benim
bide teyzelerime beni kötüylüyor herkez eclipsse nişanlanınca annesini sattı sildi bilyorbiraz ağır olacak ama kendi evladına o..p deyip sokak ortasında döven anne olmaz olsun ya
bu yaşta bu zamanlarınızda size bunları yaşatmaya hakkı yok.
sesini çıkarma bekle diyen arkadaşlara katılıyorum.
hiç konuşmayın, muhatap olmayın. evlenince de görüşmeyin.
sinirim tepeme çıktı ya, bu nedir??
ilerde birşey oldu zaman başıma kakar biiliyorum insanoğlu işte bu durumda nasl diyebilirim kihadi yaa
ufaktan da olsa mecburen anlatman lazım canım.