Nişanlım Artık Annemden Nefret Ediyor Çok Yoruldum :(

ssen onu kavgada degıl de cıddı cıddı uyar bu yaptıklarına devam edersen senı reddecegım de sınırle falan degıl ama o paaradan da bısey bekleme varsın yatak ortun olmasın hersey sonradan da tamamlanıyor benımkı de boyle olacakmıs beterınden korusun de maddı bısey bekleme ondan
sil beni diyor evladm değilsin sen benim diyor canm daha neler neler herşeye cevabı var :KK43: içim yanıyor canım cok acıyor

annen evlenmeni istemiyor yalnız kalmaktan korkuyor
seni yıldırmak istiyor
ama sende evlenip yuvanı kurmalısın tabi

sil beni diyor evladm değilsin sen benim diyor canm daha neler neler herşeye cevabı var :KK43: içim yanıyor canım cok acıyor
kavga etme onunla uzuldugunu de sakın bellı etme tamam sen bılırsın artık senınle konusmak ıstemıyorum de ıstedıgı kadar bagırsın susacaktır cnm bır ay kalmıs nısanlına da bu durumları anlatma o da annesıne anlatır onlar sana karsı kullanır

Şurada 1 ay sonra düğünüm var ama ben hergün aglıyorum hergün göz yaşı döküyorum çok çok yıprandım..
Babam vefat etti.. abim ablam kardeşim yok.. babamdan belirli bir miktar para kaldı bana annemin üzerinde.. ne yazkki.( vermicem diye tehdid ediyor nişanlım paramı yiyecekmiş .!!)
Annem çok değişik bir insan insan kendi annesini sevmezmi sevmiyorum.. belki kıazacaksınnz ama cok neden var
Ona göre onun doğrusu onun bildiği üstüne söz söylenemez o derece.. utanıyorum gerçekten en güzel günlerimi görümcem ve annem sagolsun zehir etti annem ben idövüyor birsürü laf söylüyo hiç birini nişanlıma demedm eksiğimi vermeyim.. o benm annem dedim..
Benim eksiklerim gediklerim var.. bugün bakmaya gittik yine 10 gündür yatak örtüsüne bakıyoruz.. almıyor gidiyorz dönüyor çarşıdan bugun en son biyere gttik hafta içi gelecek vs dedi.. bekleyelim dedi
artık beklemekden bakmakdan yoruldu bu sıcakda :KK43: :KK43: ben beklemicem surda begendim var onu alalım
bekledimde nasıl birşey gelecek bilmiyorum dedim. ( Perşembe günü evim serilecek. ) bekleyeceksin dedi bana
ben beklemek zorunda değilim yeter artık alınacaksA alınsın dedim :KK43:
almıyorum hadi napacaksın dedi beni tehdid etti..
ne demek almıyosn felan dedim olay iyice büyüdü..
Diyeceksiniz ki parası yok vs onlarla alakası yok para zaten hazır geldi ( dedem verdi ) ve üstelik bana alınanlar hep babamın parası.. annemin değil benm paramı bana vermiyo
Bana yolda bagırma başladı O... pu diyerek insanların içinde saçımı yoldu yumruk attı rezil oldum
eve geldik beni dövdü her yerim mosmor oldu o arada nişanlım aradı..
dövdünü diyemedim ama bugünkü olayı anlatmak zorunda kaldım oda iyice sinir küpüne döndü..
alınacaksa alınır alınmıcaksa derdi neymiş.. bi yatak örtüsü için ağladına değermi seni ağlattına değer mi..
oysa annemin bana yolda öyle yaptını öldüresie dövdünü bilse neler derdi.. konu acılınca
Annemle ilgili içinde tutupda bana diyemediklerini dedi.. zoruna giden şeyleri paylaştı.. annem onada o kadar dengesizlik yapmış kıii ama sırf benm için benm hatrım için sustu..
Annemle baş edemiyorum onunla konuşmak dahi istemiyorum bana hep evine gelmicem evime gelme.. sil beni
sermeye gelmicem evini diye tehdid etti bugunde aynısını dedi bende defol git gelme o zaman dedim..
bunu diyen senmisin..
Vay efendim ben onu evden kovmusum adımı böyle cıkardı
Annemin psikolojisinin iyi oldugunu düşünmüyorum benimkinide bozdu artık.. en mutlu günlerm zehir oldu yıprandım üstelik nişanlım annemden nefret ediyor artık sevmiyor hiç ben bile sevemeiyorum ki o nasıl sevsin çıkmazdayım ucurumdayım inanın su halde kndimi öldürmeyi bile düşünüyorum
beni o noktaya getirdiler anneme yaptıklarına tahammül edemiyorum
bir söz söylesem söyleyemiyorum ben evlenip gittikten sonra kızım beni sildi diyecek herkeze..
biliyorum yapacak bunu ama bana yapılanları kimse bilmeyecek çok kötüyüm kızlar
tahammül edemiyorum düğünümü bile bozmasndan korkuyorum yeter artık gerçekten yeter nasıl bir anneymiş
Anne anne değil dişi terminötör düşman başına böyle anne

bu annen nasıl böyle davranıyor neden bir insan evladına bunları yapar benim kızım iki yaşında ve maalesef bende eşimi kaybettim şimdiden eşimin adına takacağım bilezikleri bile hesaplıyorum o benim herşeyim nasıl bir anne bu bak kardeşim sen evleniyorsun sgkyı ara 170i durumlarını anlat maaşın vardır senin adına onun 15 katını devlet sana çeyiz yardımı altında verir baban 10 yıllık sigortalı çalışansa bilgin olsun bu annelede yüz göz olma

Ben olsam evlenmeyi beklemez evime giderdim annem de olsa bana kimse öyle davranamaz :KK66: neden sana vururken tutmadın senden güçlümü

Düğün zamanı gerginlik olur da annenin ciddi problemleri var ne demek yol ortasında küfür edip dövmek yalnız kalmaktan korkuyor olabilir. Sen tavrını koy çeyizin ne kadar varsa bırak o kadar kalsın başka bir şey isteme evlendikten sonra alırsın bi iki tabak çanağın eksik kalsın huzurun olsun, şimdiden mutluluklar dilerim

Tek çocuksun Anladığım kadarıyla
Annen sen evlenince tek başına kalacak psikolojisiyle huysuz davranıyor olabilir
Yada Nişanlını sevememiştir
Ne olursa olsun o senin annen
Sana ne gibi düşmanlığı olabilir
Yarın birgün evlenince ellere karışınca anneni çok arayacaksın
Al karşına güzellikle iyilikle Konuş bakalım sorun neymiş
Vardır elbet bi mantıklı açıklaması :KK69:

canm vurdurtmasam... bu sefer bana el kaldırdı diyor.. herkeze anlatıyor teyzelerime dert yanıyor.. hayırsız evladım var diyor
evladm beni sildi diyor nişanlannca diyor..
öncedende böyleydi hep böyleydi..
beni tehdid ediyor.. evinize gelmicem diyor kaç kere dedi bende defol git gelme o zaman dedim..
şimdide evden kovaladım oldu..
bana getirdi para fırlatıyo
al yatak örtüsünü baktıkca beni hatırla cehennemde yan yüzün gülmesin kanser dertlerine ugra dior..

Bu cümleden sonra koptum..öz annen olduğuna eminsen direk anneni ikna et tedavi olsun...zira bunlar hastalıklı bir psikolojinin lafları kesinlikle normal değil...

canım gerçekten ne desen haklısın annenin heralde psikolojisi bozuk ve sende onunla kaldığın için ondaki dengesizlik sana yansıyor sende yıpranıyorsun ama sana şunu söylemeliyimki nişanlın iyi birine benziyor sana hak veriyor sana değer veren birine benziyor bide annenin bu yaptıklarının nedeni babanın vefatından sonramı oldu? önceden böylemiydi? bide sen nişanlı bir kızsın Allah nasip kısmet ederse inşAllah 1 ay sonra evlencen annen bence yalnız kalmaktanda korkuyor olabilir ve seni bu şekilde etkilemeye de çalışıyor olabilir. bence sabret bişi yokmuş gibi davran takma 1 ay sık dişini mutlu olmaya bakk aannnenin sana ettiği kötü laflar bir kulağından girip birinden çıksın duymamış gibi yap sen evlendikten sonra değerini anlayacaktır muhakak ama evlendikten sonra yinede onun halini hatrını sor çünkü sen evlatsın annenin sana yaptığı muamele kötüdür ama sen yinede onun evladısın Allah görüyor biliyor duyuyor hakk'a teslim et yaşadıklarını sakın kendine zara verme intihar düşüncesi aklından bile geçmesin intihar günah tır vebali büyüktür sen nişanlınla kendine temiz bir sayfa açıcaksın inşALLAH :) . inşAllah huzurlu,mutlu sevgi ve saygı dolu bir yuvanız olur :):):):) zehir olan hayatını sen tatlandırcaksın :)

Şurada 1 ay sonra düğünüm var ama ben hergün aglıyorum hergün göz yaşı döküyorum çok çok yıprandım..
Babam vefat etti.. abim ablam kardeşim yok.. babamdan belirli bir miktar para kaldı bana annemin üzerinde.. ne yazkki.( vermicem diye tehdid ediyor nişanlım paramı yiyecekmiş .!!)
Annem çok değişik bir insan insan kendi annesini sevmezmi sevmiyorum.. belki kıazacaksınnz ama cok neden var
Ona göre onun doğrusu onun bildiği üstüne söz söylenemez o derece.. utanıyorum gerçekten en güzel günlerimi görümcem ve annem sagolsun zehir etti annem ben idövüyor birsürü laf söylüyo hiç birini nişanlıma demedm eksiğimi vermeyim.. o benm annem dedim..
Benim eksiklerim gediklerim var.. bugün bakmaya gittik yine 10 gündür yatak örtüsüne bakıyoruz.. almıyor gidiyorz dönüyor çarşıdan bugun en son biyere gttik hafta içi gelecek vs dedi.. bekleyelim dedi
artık beklemekden bakmakdan yoruldu bu sıcakda :KK43: :KK43: ben beklemicem surda begendim var onu alalım
bekledimde nasıl birşey gelecek bilmiyorum dedim. ( Perşembe günü evim serilecek. ) bekleyeceksin dedi bana
ben beklemek zorunda değilim yeter artık alınacaksA alınsın dedim :KK43:
almıyorum hadi napacaksın dedi beni tehdid etti..
ne demek almıyosn felan dedim olay iyice büyüdü..
Diyeceksiniz ki parası yok vs onlarla alakası yok para zaten hazır geldi ( dedem verdi ) ve üstelik bana alınanlar hep babamın parası.. annemin değil benm paramı bana vermiyo
Bana yolda bagırma başladı O... pu diyerek insanların içinde saçımı yoldu yumruk attı rezil oldum
eve geldik beni dövdü her yerim mosmor oldu o arada nişanlım aradı..
dövdünü diyemedim ama bugünkü olayı anlatmak zorunda kaldım oda iyice sinir küpüne döndü..
alınacaksa alınır alınmıcaksa derdi neymiş.. bi yatak örtüsü için ağladına değermi seni ağlattına değer mi..
oysa annemin bana yolda öyle yaptını öldüresie dövdünü bilse neler derdi.. konu acılınca
Annemle ilgili içinde tutupda bana diyemediklerini dedi.. zoruna giden şeyleri paylaştı.. annem onada o kadar dengesizlik yapmış kıii ama sırf benm için benm hatrım için sustu..
Annemle baş edemiyorum onunla konuşmak dahi istemiyorum bana hep evine gelmicem evime gelme.. sil beni
sermeye gelmicem evini diye tehdid etti bugunde aynısını dedi bende defol git gelme o zaman dedim..
bunu diyen senmisin..
Vay efendim ben onu evden kovmusum adımı böyle cıkardı
Annemin psikolojisinin iyi oldugunu düşünmüyorum benimkinide bozdu artık.. en mutlu günlerm zehir oldu yıprandım üstelik nişanlım annemden nefret ediyor artık sevmiyor hiç ben bile sevemeiyorum ki o nasıl sevsin çıkmazdayım ucurumdayım inanın su halde kndimi öldürmeyi bile düşünüyorum
beni o noktaya getirdiler anneme yaptıklarına tahammül edemiyorum
bir söz söylesem söyleyemiyorum ben evlenip gittikten sonra kızım beni sildi diyecek herkeze..
biliyorum yapacak bunu ama bana yapılanları kimse bilmeyecek çok kötüyüm kızlar
tahammül edemiyorum düğünümü bile bozmasndan korkuyorum yeter artık gerçekten yeter nasıl bir anneymiş
Evlendikten sonra düzelecek her şey diyorsundur belki ama düzelmeyecek.. Nerden mi biliyorum kendimden. Aynı şeyleri ben de yaşadım benim babam ölmedi ama annemi boşayıp başkasıyla evlendi çünkü o Kadından çocuğu varmış.. Eşim ve annemin ipleri annemin bizde kaldığı bir gece bozuldu sonuçta eşim kalk git evimden dedi annem istanbula döndü ben arada perişan.. Boşan gel baskıları.. Şu an hamileyim diye görüşmüyoruz mesela.. Yapacak bir şey yok ya eşini çok seviyorsan her şeye katlanacaksın.. Ya da bu işi bitireceksin.. Ben istanbuldan izmire geldim bilmediğim bir şehir anne yok baba yok kardeş yok arkadaş yok.. Bazen Günlerce kimseyle konuşmadan geçiyor.. Tek Güç kaynağım karnımdaki oğlum..

Anneni ararsın gözyaşların burnunun ucuna kadar gelir.. Ama bazen bir yabancı annenden daha annedir.. Kayınvaliden nasıl mesela ? Eşinin ailesi? Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar ilk bir yıl yeni evlisin diye kapını çok az çalacaklar senin derdini senden iyi kimse anlayamaz.. Bazen rüyalarında öldüğünü göreceksin sabah Kalktıp ağlayacaksın belki Günlerce hep iyilik yapmak onu sevmek isteyeceksin hediye alacaksın kalkacaksın yanına gideceksin ama annen değişmeyecek hiçbir zaman..

Her şey geçer her acı unutulur üzme kendini sadece yırpanmakla kalırsın kimseye bir şey olmaz.. Bana her türlü şey söylediler yapamazsın başka Şehirde bu arada ben okuluma devam ediyorum hukuk Fakültesi'nde okuyorum.. Bitiremezsin dediler evlilikle olmaz dediler.. Her şey oluyor yeter ki Aşkına inancın tam olsun eğer inançlıysan cesur da olursun..

Allah yardımcınız olsun artık annenizden hiç birşey beklemeyin nişanlarınızda onun huyunu suyunu öğrenmiş olmadı en ucuzundan alırsınız nişanlarınızın yardımı ile işte anne var anne var herkesde iyi bir anne olamıyor evlensende bu anne sana daha çok çektirir bilemedim Allah yardımcınız olsun canım amin

Annen babanla madem ayrılmış ondan hiçbir maddi geliri alamaz.Maaş zaten sen evlenince kesilir bundanda saldırgandır, ev yada arsa vs gibi bir mülk varsa babandan bunları kanunen üzerine al hakkını kimseye yedirme.
Kendin için harca.

Annenizle tartışmamaya çalışın.biliyorum bunun için çok çaba sarf edeceksiniz belki ama böylesi daha sağlıklı olur..nasıl olursa olsun o sizin anneniz.yerini komse tutamaz.yarın bir gün sizde anne olduğunuzda belki hak verirsiniz ona...belki de siz evlenip gidince iyice yalnız kalacağını düşünüp üzülüyordur ve sizde üsteleyince üzüntüsü öfkeye dönüşüyordur...Allah yardımcınız olsun.eğer para için de ona bağımlıysanız hiç üstüne gitmeyin..inada biner..

Yasiniz kac merak ettim?
Yani babanizdan para mesin size ait ve alamiyormusunuz? Neden alamiyorsunuz onu anlayamadim..
Ve annenize ben bile antipatibduydum.. Allllah su an okunan ezanlarin yuzu suyu hurmetine insalllah tezz zamanda seni ananin kollarindan kurtarir daha guzel daha mutlu bir hayata kavusturur canim benim..

X