- 24 Ocak 2021
- 12.337
- 28.307
- 548
- Konu Sahibi melekk0101
-
Akılsızlık dizboyu, şu yorumdan sonra diyorum ki hakediyorsun...Haklısınız ama bende kendisine çok sorunlar yaşattım maddi anlamda zaten tekrardan onu bırakacağımı düşündüğünü biliyordum düşünmesin diye çabalıyordum fakat aldattı sözler yeminler verdi güvenmiyorum tabiki ama bi anda tekrar nişanı atmakta istemiyorum çünkü hem çok seviyorum hem de nişanı atmadan önce bana olan sadakatini biliyorum o güveni tekrar verir mi onu da bilmiyorum açıkçası çaresizim
Şuan nerede kalıyorsunuz? Bence böyle düşünmeyin, sizde biliyorsunuz ama olmayacak seylerden medet umuyorsunuz. Daha kötü bir hayat sizi bekliyor olabilir, evlenirseniz de kimsem yok, benim kimse kabul etmez deyip evliliğe devam edersiniz. Üniversite okudunuz mu, işiniz var mı? Kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsanızsa eğer devam edin, umarım hayırlısı olur hakkınızda.Hayatım o kadar karışık ki intihar etmeyi bile düşünüyorum ailem yüzünden nişanlımı seviyorum fakat ona mecburmuşum gibi hissediyorum. Annem başkasıyla evli babam başka şehirde ve aşırı geri kafalı bi insan yani ne annemle ne de babamla kalamıyorum bunu söylemeyi hiç ama hiç istemezdim ama sanırım tek çarem evlenmek keşke böyle düşündürtmeselerdi
Evet evet. Sana olan şüpheden dolayı direk sen hatalısın. Sonuçta 4 ay boyunca güven verememişsin o da mecbur “fiziksel” şekilde aldatmak zorunda kalmış. Adamı böyle bir sıkıntıya sürüklediğin için özür dilemelisin. Bu arada siz neden affettiniz onu anlamadım onun sizi affetmesi lazımdı.Kızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Evlenince de geri dönüşü yok evlendiğinde de ben seni aldattım ama fizikseldi der durur. Nasılsa bikere alıştırdın güzelce yapar yapar durur. Bir insanın sevgilisi nişanlısı eşi varken nasıl başkasına insan ihtiyac duyabiliyor? Bunu sen yapmış olsaydın O.R damgası yemiştin seni mendil gibi atmıştı çoktanKızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Ay evet. Kendinden önce yaşanan ilişkileri bile sorguluyorlar. Her gün başka kadınla beraber olan adam evlenirken bekaret arıyor. Kadınlarada yok fiziksel olarak aldattım duygusal birşey yok, yok sadece mesajlaştım diye pişkin pişkin açıklama yapıyorlar. Erkekler bilseki kabul görmeyecekler kendilerine çeki düzen verirler ama kadınlar herşeyi yuttuğu için bekarkende evliykende gayet rahatlar.Erkekler eş seçerken çok seçici davranıyorlar aynı seçicilikten kadınlara da istiyorum. O seni tövbe kabul etmezdi bunu biliyorsun, çünkü tekrarlanacağını bilir. Ama sen bunu bilmiyorsun…
Göz göre göre belamı arıyorum diyorsunuz yani.Çok seviyorum ve onun bana olan sevgisini de biliyorum görüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
Kızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Çok seviyorum ve onun bana olan sevgisini de biliyorum görüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
Sizin sorun yaşatmanız onun sizi aldatması anlamına gelmiyor bu kafadan çıkın lütfenHaklısınız ama bende kendisine çok sorunlar yaşattım maddi anlamda zaten tekrardan onu bırakacağımı düşündüğünü biliyordum düşünmesin diye çabalıyordum fakat aldattı sözler yeminler verdi güvenmiyorum tabiki ama bi anda tekrar nişanı atmakta istemiyorum çünkü hem çok seviyorum hem de nişanı atmadan önce bana olan sadakatini biliyorum o güveni tekrar verir mi onu da bilmiyorum açıkçası çaresizim
Aldatma kesinlikle bir huydur ne olursa olsun karakter meselesidir ve sadece 1 defa ile sınırlı kalmaz heleki kabul eden kadınsa erkek yine kabul edeceğini düşünür postun sahibi sakın hamile falan kalma bacım eee yapamıyorduk bende yaptım derse yazarsın buraya kınamıyorum asla başıma gelse üzülürüm ama böyle evlenmem boşanmasan belki cidden yorum yapmazdım nedenleri var yapamıyor vs diye evli diye ama daha evli değilsinBelki daha önceden de vardı ama ilk kez yakaladınız. Aldatma bir huydur, ya vardır ya yoktur insanın karakterinde
Sadece fiziksel olmuş himm. O zaman bir şey olmaz canım ya. Arada bir yine ayrılın barışın öpüşün koklaşın sonra aranız bozuk olunca o tekrar gider tek gecelik takılmayaKızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Sen şaka mısınKızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Sizi aldatan birini nasıl affediyorsunuz ?Kızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Seven aldatmaz, siz sevdiğine inanıyorsunuz sadece.Çok seviyorum ve onun bana olan sevgisini de biliyorum görüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
Ee affetmişsin zaten, şimdi neyi sorguluyorsun ki? Eğer şüphelerin varsa başta affetmemeliydin.Kızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Hayır seni sevmediği değer vermediği için yaptı. Bir ömür de aldatılarak yaşayacaksın. Annesini dinlemeyen naneyi yer. Sen de buna örneksin. Afiyet olsunKızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?