Nişanlım aldattı

Ne sorun yaştırsanız yaşatın sizi aldatması mı gerekirdi ? daha nişanlıyken bunu yapan evlenince neler yapmaz çok seviyorum ne demek ya bu kadar da gururunuz kıracak sizi incitecek adamı sevmeyin ya bi zahmet

Seven biri kendi deyimi ile sadece fiziksel de olsa kimseye dokunamaz bence, dokunmak da istemez.
Kendisine çok sorunlar yarattım falan diyorsunuz, gerçekten karşınızda ciddi manipülatif biri olmadığına emin misiniz?
Sizinkisi de sevgi değil bence inat, kurtulma isteği ve manipülasyonların bir tezahürü. Psikoloğa gitmeniz ve en azindan bu evlilik işini daha sağlıklı dusunebilene kadar ertelemeniz bana daha iyi bir seçenek gibi görünüyor.

Ay ben yapamam galiba her gün soru işareti her dakika şüphe başka başka şeyler

tekrar nişanı atmakta istemiyorum çünkü hem çok seviyorum hem de nişanı atmadan önce bana olan sadakatini biliyorum o güveni tekrar verir mi onu da bilmiyorum l
e yeni yakalamişsin 4 ay önceki aldattigini, kaçışı olmayinca itiraf etmis.
daha önce aldatmadigini nereden biliyorsun? nasil eminsin "sadakatine"
hep emin oldugun adamdi ama yanilmissin iste, kendin gördün.
pekala daha önce de aldatmis olabilir. sadece sen yakalamamissin.

Bence de ilk aldatma değildir, olsa olsa ilk yakalanmadır

Bence de ilk aldatma değildir, olsa olsa ilk yakalanmadır
devami da gelir zaten. nisanliyken ayrilamayan ezik kadin evlenince, kucaginda bebegi cocugu varken mi ayrilacak?
kendi kendini yakıyor haberi yok.
sorsan adına aşk der
Erkekler eş seçerken çok seçici davranıyorlar aynı seçicilikten kadınlara da istiyorum.
o kadar dogru bir yorum ki.
erkekler genel olarak cok daha mantıklı
sanmiyorum hicbir erkegin boynuzu takan - en ufak sadakatsizligini gördüğü bir kadınla evlenecegini.
kadin ailesine uygun degilse, kıyafetini begenmiyorsa, kendi begeniyor da ailesine uyumayacağını düşünüyorsa, calissin istiyorsa / calismasin istiyorsa hiç saklanip durmaz. neyse talebi söyler - kadina kabul ettirir. oldugu haliyle kabul edip de mutsuz olacagi bir evlilik yapmiyorlar.
oysa kadina bakiyorsun ne olursan ol yine gel. hirsiz mi ugursuz mu, sinirli mi bos gezenin bos kalfasi mi, anasına aşık babasinin kuzusu mu, aldatti mi, yalanini yakaladi mi, ayni anda isten gelseniz bile ev isine yemege elini sürmeyecegini net sekilde söyledi mi... hic önemli degil. evlensin yeter.
sıfır beklenti :)

Hayatının en çaresiz olduğun dönemi olduğunu düşünüyormuşsun ya .
Bence otur Allah ın şanslı kuluyum gerçek karakterini bana gösterdi die düşün şükret arkana bakmadan def et . Çok sevınce Senın olmuyor binlerce örneği var burda bunun

Oda size guvenmıyordur emin olun tekrar atar gider nişanı die yedek kulubesınde tuttuklarından sadece birisine deng gelmişsinizdir bunuda size karşı kullanmış zaten tekrar nişanı atmandan korktum die İşini biliyor sağlam manipülasyon uygulamıs sizde hemen haklılık payı vermıssınız nişanı atarken sizin hiç mi haklı yönünüz yoktu da böylesine okeylediniz .

Sizce tek gecelik ilişki için karşıyla pat die anlaştı ve sevişti mi karşı taraf duygusal bağ yakalamadan mı koynuna atladı adamın kendınızı bu şekilde kandırmayın .

Bu aldatmanın ilk ve tek olduğunu nereden biliyorsun? Hayatını karartma kendine bir hayat kur. Boşanmak daha zor.
Ayrıca adam aldatıyor ama suçlu sensin maddi zorluklar yasatmissin da tekrar nisan atabilirmissin de ondan aldatmış. Duyduğum en saçma aldatma mazereti olabilir. Sana bu adamdan hayır gelmez. Kendine yazık etme.

Bir kere yapan hep yapar çünkü affeden biri var… hazır evli değilsiniz totosuna bir tekme koyun yolunuza bakın evliyken boşanmak nişan atmaktan daha zor

Siz evliykende ayrilacagini dusunuyor musunuz ozamanda aldattigi kadin suclu olur ne var canim sizde adam kendi istedigi icin aldatmiyor ki hep kadinlarin yuzunden yapiyorlar bu adamlar yazik onlara

Daha yolun başındayken bırak gitsin korkma ayrılırsam üzülürüm dayanamam diye düşünme hepsi geçer. Evlendikten sonra nasıl ayrılırım diye düşünmektense şu durumda ayrılmak çok daha kolay. Başkasıyla olmuş sadakatsiz bir adamdan koca olmaz önceden sadakatliydi diye kendini de kandırma. Herkes benzer şeyler söylemiş ne kadar kaale alırsın bilmem ama bence kulak vermelisin kendi iyiliğin için. Başka adam mı yok sanki. Evlenip de başını yakma.

Çok seviyorum ve onun bana olan sevgisini de biliyorum görüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
Yahu bacım etme eyleme hala bunu nasıl söylüyorsun? Seven adam aldatmaz! Başka bir kadınla olamaz.. Kendinizi suçlamayın. Onun sizi manipüle etmesine de izin vermeyin. Adamdaki pişkinlik beni benden aldı. Neredeyse aldattığı için sizi suçlamış, şaka gibi.
Ayrıca aldatan yine aldatır..

Çok yanlış düşünüyorsun, ileride yol yakınken dönmediğine pişman olacaksın

Evlen kız kaçırma bu çocuğu

Aferin sana devam et böyle , sonra 3 çocukla boşanmaya çalışır ama çocuklarım için evliyim diye diye devam edersin sen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…