- 12 Şubat 2025
- 96
- 51
- 3
- Konu Sahibi melekk0101
-
Ne sorun yaştırsanız yaşatın sizi aldatması mı gerekirdi ? daha nişanlıyken bunu yapan evlenince neler yapmaz çok seviyorum ne demek ya bu kadar da gururunuz kıracak sizi incitecek adamı sevmeyin ya bi zahmetHaklısınız ama bende kendisine çok sorunlar yaşattım maddi anlamda zaten tekrardan onu bırakacağımı düşündüğünü biliyordum düşünmesin diye çabalıyordum fakat aldattı sözler yeminler verdi güvenmiyorum tabiki ama bi anda tekrar nişanı atmakta istemiyorum çünkü hem çok seviyorum hem de nişanı atmadan önce bana olan sadakatini biliyorum o güveni tekrar verir mi onu da bilmiyorum açıkçası çaresizim
e yeni yakalamişsin 4 ay önceki aldattigini, kaçışı olmayinca itiraf etmis.tekrar nişanı atmakta istemiyorum çünkü hem çok seviyorum hem de nişanı atmadan önce bana olan sadakatini biliyorum o güveni tekrar verir mi onu da bilmiyorum l
Bence de ilk aldatma değildir, olsa olsa ilk yakalanmadıre yeni yakalamişsin 4 ay önceki aldattigini, kaçışı olmayinca itiraf etmis.
daha önce aldatmadigini nereden biliyorsun? nasil eminsin "sadakatine"
hep emin oldugun adamdi ama yanilmissin iste, kendin gördün.
pekala daha önce de aldatmis olabilir. sadece sen yakalamamissin.
Maşallah çok seviyorsan üzerine bir soğuk su iç nişan hazırlığına devam et evlenincede 2. Ayda hemen çocuk yap aşkınız baki kalsınÇok seviyorum ve onun bana olan sevgisini de biliyorum görüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
devami da gelir zaten. nisanliyken ayrilamayan ezik kadin evlenince, kucaginda bebegi cocugu varken mi ayrilacak?Bence de ilk aldatma değildir, olsa olsa ilk yakalanmadır
o kadar dogru bir yorum ki.Erkekler eş seçerken çok seçici davranıyorlar aynı seçicilikten kadınlara da istiyorum.
Bir kere yapan hep yapar çünkü affeden biri var… hazır evli değilsiniz totosuna bir tekme koyun yolunuza bakın evliyken boşanmak nişan atmaktan daha zorKızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Siz evliykende ayrilacagini dusunuyor musunuz ozamanda aldattigi kadin suclu olur ne var canim sizde adam kendi istedigi icin aldatmiyor ki hep kadinlarin yuzunden yapiyorlar bu adamlar yazik onlaraSiz kendisine sorun yaşattıysaniz ayrilabilirdi, aldatması gerekmezdi. Güven bazı olaylarda tek kullanımlıktır. Daha nişanı atmak zor gelirken evlenip kucağınızda çocukla "benimle ilgilenmiyordun, hep çocukla ilgileniyordun boşluğa düştüm sadece tek gecelik bı kez aldattım çok pismanim" gibi bir durumla karşılaştığınızda ne yapacaksiniz? O gün bosanmaniz daha zor olur.
Roller değişmiş olsaydı siz nisanlinizi tek gecelik ve fiziksel olarak aldatsaydiniz nişanlınız sizce gecenin bir yarısında uykusuz kalıp bunları sorguluyor olur muydu?
Tek çareniz evlenmekse hayatta mutsuz olacaksınız. Çareyi kendinizde değil başkalarında arıyorsunuz. Kendi ayaklarınız üzerinde durup, özgüveninizi göstermiyorsunuz.….. sanırım tek çarem evlenmek ……
Yahu bacım etme eyleme hala bunu nasıl söylüyorsun? Seven adam aldatmaz! Başka bir kadınla olamaz.. Kendinizi suçlamayın. Onun sizi manipüle etmesine de izin vermeyin. Adamdaki pişkinlik beni benden aldı. Neredeyse aldattığı için sizi suçlamış, şaka gibi.Çok seviyorum ve onun bana olan sevgisini de biliyorum görüyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
Çok yanlış düşünüyorsun, ileride yol yakınken dönmediğine pişman olacaksınHaklısınız ama bende kendisine çok sorunlar yaşattım maddi anlamda zaten tekrardan onu bırakacağımı düşündüğünü biliyordum düşünmesin diye çabalıyordum fakat aldattı sözler yeminler verdi güvenmiyorum tabiki ama bi anda tekrar nişanı atmakta istemiyorum çünkü hem çok seviyorum hem de nişanı atmadan önce bana olan sadakatini biliyorum o güveni tekrar verir mi onu da bilmiyorum açıkçası çaresizim
Evlen kız kaçırma bu çocuğuKızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
Aferin sana devam et böyle , sonra 3 çocukla boşanmaya çalışır ama çocuklarım için evliyim diye diye devam edersin sen ...Kızlar merhaba direk konuya gireceğim nişanlımla 2 yıllık ilişkimiz var nişanı annemin maddi anlamda yüksek şeyler istediği için attım aradan bi kaç ay sonra zorla nişanlımla barışmak için ikna ettim ve barıştık. 6 aydır tekrar birlikteyiz ama 2 ay önce beni tek gecelik aldatmış bende yeni yakaladım ama bana sadece fiziksel olduğunu beni çok sevdiğini pişman olduğunu tekrarlanmayacağına dair söz verdi bende affettim bunu yapmasının sebebi de daha önce nişanı atıp tekrar atarım düşüncesiyle ama 2 aydır bana karşı net olduğunu söyledi. Düğün hazırlıkları yapıyoruz şimdi sizce tekrarlar mı ve sizce bana karşı şüphesinden dolayı mı yaptı bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?