2 senelik sevgilimi anlayamıyorum ben mi çok safım?

Millet burada az sonra birbirini yiyecek ama konu sahibi ortalıkta yok. Hakaretini etti gitti resmen. Burada insanlar açılan konuyla ilgili tartışıyor, hatta kavga ediyor ama sonuç yok. Olan bize oluyor, konuyu açanların çoğu ayni tas aynı hamam devam ediyor.
Vallahi çok haklısınız. Konu açıyor, istediğini duyarsa ne ala. Duymazsa kadın düşmanı oluyoruz. Aynı hayatlara devam edecekler. Ta ki gerçekten tekmeyi yiyinceye kadar. Burda bugün bi konu daha vardı. 2yillik evli kadın, kocası dövüyor,, ilgilenmiyor. Boşan, sana nasıl böyle davranabilir diyoruz, kem kum ediyor, sonra kocam vurma huyunu bıraktı diyor. Sonra da başlıyor siz bosanmayi, yuva yıkmayı kolay mı sanıyorsunuz demeye başlıyor. O üye de bu akşam kocasına karilik yapacam diye gururunu ayakları altına alacak. Kocam düzelsin diye çocuk yapacak. Adam bıktığı zamana kadar ki ne zaman bilinmez o zaman bosayacak kadını. Hani duvara anlatsan duvar dile gelir ama bazı insanlar anlamıyor. Burda üzülen, yardımcı olmaya çalışan, gözünü açmaya çalışan, tanımadigi halde yardımcı olmaya çalışan biziz ve boşuna çaba harcayan, üstüne suçlu çıkan biz oluyoruz. Amaçları hayatlarını kurtarmak değil, Tek istedikleri kocasıyla, sevgilisiyle günü kurtarmak. Burayı okuyor kinini, nefretini kusuyor, ağlıyor, zirliyor sonra sevgilisi, kocası için süsleniyor. Yaşamak bu değil ya. İnsanca yaşamak bu değil. Yaşamak istiyorsan taşın altına elini koyacaksın. Elin ezilecek bile olsa koyacaksın. Yoksa bir adam benimle evlenecek söz verdi diye evlenmeyi beklersin, kocam aslında beni seviyor ama diyip dayaklara göz yumarsin.

Son düzenleme:
Siz bu zihniyetle daha çok ağlarsınız. Ergin kocaman genç kızsınız, sevgilinizin iki lafına, ve öpüşüne tav olup beraber olmuşsunuz, yani ortada tecavüz yok birşey yok, ne sorumluluğu Allah aşkına. Cinsellik senin için bir tabuysa ne diye adamla baş başa aynı eve giriyorsun, hele şu cinsellik için beni kullanıyor mu? lafına ayrıca irite oluyorum. Kardeşim cinsellik senin için evlenmeden olunca kendini kullandırmak olarak gördüğün birşeyae ne diye adam her çağırdığında gidip koynuna girdin. Sende istenişsin yaşamışsın, verdiğin kararın arkasında dur. Hayır koskoca üniversite öğrencisi kızın, sevgilim beni kandırdı , cinsellik yaşayıp kullandı mevalinden açtığın konuları görünce gelecek için ayrıca üzülüyorum. Erkekler 20 yıllık eşi çocuğunun annesi olan kadını ortada bırakıp verdiği sözden dönüyorlar, senin sevgilin hormonlarının etkisi ile verdiği sözden niye dönmesin. Cinsellik kişinin tercihidir, evlenmeden yaşarsın yaşamazsın ikisinede saygı duyarım ama bile isteye adamın iki lafına kanıp birlikte olup sonrada beni kullanıyor, kandırıyor demek herşeyden önce kendi öz saygınıza ve zekanıza hakaret kusura bakmayın.

instagram .. sayfasının tüm gönderilerinin okuyun, paranız varsa kitaplarını alın

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerizekali mısınız ya cinsellik istesem zaten yaşardım herkes peynir ekmekle beynini yemiş sanki
BANA EVLENECEGINE SÖZ VERDİ VE HERKES VERDİĞİ SÖZLERİN SORUMLULUĞUNU ALMAK ZORUMDA
Yemin ediyorum kadının düşmanı yine kadın
Yazık size !
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Gelinliğinizle adamın kapısına gidip "kirlettin beni alçak!" da dediniz mi? Hayat yeşilçam filmi değil, biliyorsunuzdur umarım. Sorumluluk sadece size ait.

Hırs yapıyorlar erkekler, yalvarttım yakarttım, ayağıma getirdim diye düşünüyor kezbanlar. İnanamamak lazım. Böyle insanlardan uzak durmak lazım.
Tabiki uzak duracaksın. Bende uzak durdum. Hiç mantıklı insan davranışına benziyor mu? Bu çok seviyorum, ölüyorum değil. Hastalıklı, saplantılı ruh hali. Karısı bosanmak isteyince kadını öldüren adamlar bunlardan çıkıyor zaten. Evlerden ırak

Her şeyden önce kendinizin geldiğini, hayır demeyi öğrenmeniz lazım. Sırf sizi daha çok sevsin diye insanların istediklerini kabul etmeyin, ilkeniz olsun. Sevişmek bile size değer veren insanlarla olmalı, kullanmayan, değer veren. Değer vermek sözel olarak seni seviyorum, seninle evlenmek istiyorum değildir.
nelluniverso nelluniverso böyle saçma sapan figürleri dizilerde ve romanlarda gördüklerinden bunun normal olduğuna inanan çok insan var. Bu insanların çoğu sevgi ile büyüyen, ailede anne baba arasında normal iletişimi gören insanlar değil. Biri gelip de onu ikna edene kadar peşinde dolaşınca, azıcık sevgiye sokak köpeği gibi gidiyorlar. Biraz da tecrübesizlik tabi.

Her şeyden önce kendinizin geldiğini, hayır demeyi öğrenmeniz lazım. Sırf sizi daha çok sevsin diye insanların istediklerini kabul etmeyin, ilkeniz olsun. Sevişmek bile size değer veren insanlarla olmalı, kullanmayan, değer veren. Değer vermek sözel olarak seni seviyorum, seninle evlenmek istiyorum değildir.
nelluniverso nelluniverso böyle saçma sapan figürleri dizilerde ve romanlarda gördüklerinden bunun normal olduğuna inanan çok insan var. Bu insanların çoğu sevgi ile büyüyen, ailede anne baba arasında normal iletişimi gören insanlar değil. Biri gelip de onu ikna edene kadar peşinde dolaşınca, azıcık sevgiye sokak köpeği gibi gidiyorlar. Biraz da tecrübesizlik tabi.
Aynen öyle. Benim okuduğum üni de hamile kalan kızlar tuvalette düşük yapardı, tuvaletler tikanirdi. Birinde sevgililer doğmuş bildiğin eli kolu olan bebeği çöpe atarken yakalandi. Diğeri hamile kalmış kürtaja gitmiş sevgilisiyle. Hepsi de ayrıldı. Bunlar hep sorumluluk. Bunların hepsinin hesabı verilecek. İki seviyorum lafıyla inanıp bu sorumluluklar alınmaz. Ha oldu da aldıysan o sorumluluklarin sonuçlarına katlanacaksın. Kimseyi beni kirletti, beni kandırdı diye suçlamayacaksin.

Bundan iki sene önce arkadaş ortamında tanışıp hoşlandığım biri oldu ve hayatıma uzuuuun uğraşlar sonunda bir şekilde girdi. Çok zor aldım onu hayatıma çünkü kolay kolay insanlara güvenemiyordum ki zaten kendisi ilk sevgilim. O da bu konuda benim gibiydi. Lay lay lom kafasında biri değildi. Benden çok hoşlandığını düşüncelerimden ve karakterimden çok etkilendigini uzun bir flörtün sonunda söyledi. Ona evet dedikten sonra rüya gibi geçen 4 ayın sonunda birgün beni çok özlediğini derslerden dolayı yanıma gelemediğini söyledi. Evine gittim bende. Farklı şehirlerde üniversite okuyoruz çünkü. Sürekli o geliyordu. Evinde kaldığım o üç günde hayatımda ilk defa cinsel anlamda birşeyler yaşadım, söylediğine göre onunda ilkiymişim. Engel olmaya çalıştım o gece ama kendisi çok istekliydi ve bir yerden sonra bende ona çok aşık olduğum için direnemedim. Bir yerden sonra zaten çok fazla istekli oldum ve normalde asla yapmam dediğim bu şeyi yaptım. Sonrasında çok ağladım kendime yakıştıramadım travma gibi oldu bende. Ona uzun uzun sarıldı beni çok sevdiğini bizim evleneceğimizi korkmamam gerektiğini beni asla bırakmayacağını kendi kız kardeşinin de olduğunu söyledi. Herşey o günden sonra değişmeye başladı ama sanki. Ben yurtta kaldığım için yanıma gelse bile birlikte olamıyorduk ben zaten istemiyordum da bunu, vicdanım susmuyordu çünkü. Kendisi yanıma gelmemeye başladı. Bir şekilde hep beni getirtiyordu. Meşgul olduğunu söylüyordu beni görmek istediğini söylüyordu o benim yanıma geldiği zaman kalacak yeri olmadığı için benim gelmem gerektiğini söylüyordu. Kısaca cinsellik yaşamak istediği için bahane uydurup beni getirtiyordu işte. Bende onu duygusal olarak özlediğim için gidiyordum. Giderken de kendime söz veriyordum bu sefer birlikte olmayacağım diye ama beni öptüğünde karşı koyamiyorum. Böyle bir sene geçti bu bir sene için de 15 kere falan birlikte olduk. Seni asla bırakmam diye yemin eden bu kişi 2 ay önce beni sudan çok tartıştığımız için terketti. Söz vermişti sözünde de durmadı. Tabi aldı hevesini gitti kullandı beni diye düşündüm bende. 1 ay ayrı kaldık ve ben dayanamayıp ona mesaj attım çünkü hala seviyordum ve barıştık. Fakat onunla ayrıldığımız o bir ayda Allaha çok dua ettim bir daha evlenene kadar asla zina yapmayacağım diye ve yemin ettim bunun için. Sevgilime de bunu birkaç gün önce kibar bir şekilde söyledim. Benden ayrıldığında yasadiklarimiz için çok pişman oldum ve tövbe ettim dedim. Evine geldiğimde de kendimize engel olamıyoruz o yüzden artık görüşsek bile ben asla senin evinde kalmam dedim. Kendisi de sen bilirsin falan diyor ama birkaç gündür soğuk davranıyor trip atıyor sanki ve konuşunca da sana öyle gelmiş trip atmiyorum diyo. Moralim çok bozuk beni kullanıyor mu sizce ? Ben onunla evlenmek istiyorum . onu seviyorum ama o beni sadece cinsel anlamda seviyor gibi hissediyorum sanki
Seni kullanıyor. Sevmiyor.

Bu cinsellik konusuna erkeklerin kadınları kullanmasi olarak bakmayı ne zaman bırakacağız acaba. Doğduğumuz andan itibaren beynimize işlemiş. Ne kadar açık fikirli olsak bile içimizde bir yerlerde çoğumuz kuşkuya düşüyoruz.

Kendi iradenizle seviştiniz, tecavüz değil gayet zevk alarak birlikte oldunuz o halde siz de onu kullanmış olmuyor musunuz? Cinsellik sadece erkeklerin zevk aldığı bir şey mi ya da erkeklerin ihtiyacı olan bir şey mi? Yani ilerisi için benimle sırf bu yüzden birlikte, duygusal bir şey hissettiğini düşünmüyorum diye kaygilaniyorsaniz o başka konu ama geçmiş konusunda pişmanlık duymayın. 15 kere yaptık artık yapmamaya yemin ettim demişsiniz ya, her Allahın günü bir sürü insanın yaptığı dogamizda olan bir şeyi yaptınız suç işlemediniz. suçluluk duygusunu atın üstünüzden. üstte birisi daha söylemiş siz kendi içinizde konuyu halletmelisiniz.

Adamda suç yok diyemem size anlayışlı davranmıyor, destek olmuyor daha yapıcı olabilir. Sırf cinsellik yaşadınız diye aşağılık kompleksine girmişsiniz bilmem farkında misiniz, adama da bunu yansıtıyorsunuz ister istemez kendini iyice bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Birlikte oldunuz, siz de bundan keyif aldınız, kimse sizi kullanmadı kendinizi bu yüzden kimseden aşağıda görmeyin. Yaptığınız şeyin arkasında durun

22 yaşındayım. Ben bu saatten sonra bir daha asla o hatayı yapmam zaten çok pişmanım. Sizce kendisi cinsellik için birlikteyse ayrılır mı kesin bir süre sonra
çok fazla kendi kafanda kurduğunu düşünüyorum kullansa tekrar barışmazdı zaten bir şeyler yaşamışsınız şüphe duymayı bırak gerçekten bu şekilde hissettiğinde alıp karşına konuş cevap burada değil karşındaki insanda ki söylediğine göre sevdiğini düşünüyorum her erkeğin cinsel arzu boyutu farklıdır umarım yararlı olur bu düşüncem :)

Aynen öyle. Benim okuduğum üni de hamile kalan kızlar tuvalette düşük yapardı, tuvaletler tikanirdi. Birinde sevgililer doğmuş bildiğin eli kolu olan bebeği çöpe atarken yakalandi. Diğeri hamile kalmış kürtaja gitmiş sevgilisiyle. Hepsi de ayrıldı. Bunlar hep sorumluluk. Bunların hepsinin hesabı verilecek. İki seviyorum lafıyla inanıp bu sorumluluklar alınmaz. Ha oldu da aldıysan o sorumluluklarin sonuçlarına katlanacaksın. Kimseyi beni kirletti, beni kandırdı diye suçlamayacaksin.
Bu olaylar bizde lisede yaşanırdı üniversitede yaşanması daha mı iyi daha mı kötü bilemedim

Anlıyorum safsın, ama bu devirde üniversiteye giden bir kadının insanların ağzından çıkan her söze inanmaması gerektiğini çoktan öğrenmiş olması gerekirdi diye düşünüyorum. Eğer öyle olsaydı ben şimdiye 5 kere falan evlenmiş olurdum zira her erkek bu evlilik meselesini bir öne sürüyor sanıyorlar ki kadının zaafı evlilik. Siz de boyun eğmeyin ilişki yaşadınız diye evlenmek zorunda değilsiniz, basın tekmeyi gitsin eğer o ayrılırsa daha çok üzülürsünüz.

Sizin yerinizde olsam ayrılırdım.
1-cinsellik olmadan bu ilişkinin devam etme sansi cok az. En kısa zamanda bir bahane bulup kaçar.

2-Diğer taraftan cinsellik yaşamak da size vicdan azabı çektiriyor. Kendi vicdanınız ve onun arasında kalmışsınız. Kendinize ihanet ederseniz hayatınız boyunca hem onu hem kendinizi suçlarsınız.

Bir de bana garip geldi.. hani sizin de onun da ilkiymiş ya .hemen nasıl birlikte oldunuz..hani bu işler biraz zaman deneyim ne bileyim kendini tanıma gerektirmez mi.. nasıl desem kondom kullanılsa,bak adam hazırmış ya da hazırda evde tutuyormuş bu nasıl ilki diye gelir insanın aklına, yok hayır yoksa hamile kalınabilir işler çıkmaza girer...

Kendi iradenizle seviştiniz, tecavüz değil gayet zevk alarak birlikte oldunuz o halde siz de onu kullanmış olmuyor musunuz? Cinsellik sadece erkeklerin zevk aldığı bir şey mi ya da erkeklerin ihtiyacı olan bir şey mi?
Cinselliği bir kadın olarak istediği, zevk aldığı için değil ilişkisi bitmesin diye, adam gitmesin diye, erkeği elde tutmak için yapınca adı "kullandı" oluyor. Çünkü bu şekilde yapılan cinsel ilişki erkek için, erkek istedi diye yapılıyor ne yazık ki.

X