2 senelik sevgilimi anlayamıyorum ben mi çok safım?

Yoo değil. Cinsellik sadece birbirini seven iki insan arasında yaşanmaz ki
Ona bakarsanız bu işi parayla yapan da var.

Ama bu konuda mevzu bu değil.

Ben konuya tam olarak konu sahibinin içinde bulunduğu duruma bakarak yorum yaptığımızı zannediyordum.

O sebeple ben olaya sizin ordan baktığınızı bile anlamamıştım vallahi. Biraz şaşırdım.

Sanırım sizin düşünceniz üzerine benim söyleyecek bi şeyim yok.

Hayatta herkes kendinden mesuldur. Ben de cinsellik yaşamak istemiyorum, sevgilimde saygı duyuyor. Bir kez bile bir şeye zorlamadı. Sizin sevgiliniz başta olur dese de sonradan yön değiştirmiş. Gerçekten isteseydiniz adama yol verirdiniz o anda. Oysa siz beraber olmuşsunuz. Tecavüz gibi elleriniz kollarınız bağlamadıysa sizin kendi kararınız. Sorumluluğunu alın. O anda merak etme evleniriz demiş ama tabiki sözünü tutmama gibi bir ihtimali var. Şimdi barışmışsınız ama adamla ilişkinizin temelleri çok sağlam değil. Duyguları azalmasa sudan sebeplerden ayrılmazdı. Sizi sevse cinsellik istemez zaten bu kararınızdan sonra, buna saygı duyardı. Ama ortada öyle bir sevgi ve bağlılık yok.

Klasik erkek amacına ulaşınca normale dönmüş.simdi kovalayan değil kaçan olmuş.bence sende üstüne fazla düşme üstüne düştükçe yapacaksın bu yanlışı ayrıca acaba gerçekten seviyormusun yoksa kendini mecbur mu hissediyorsun önce buna cevap bul.seviyorsan tek taraflı sevgiyle asla yol alamazsin bir gün kendini ona köle olarak bulursun tavırların net çizgilerin keskin olsun bir kere alttan almaya başladığını hissederse bunu hep kullanacaktır.kaybetme korkusunu yaşarmazsan ömür boyu bu korkuyla sen başetmek zorunda kalırsın.

Ona bakarsanız bu işi parayla yapan da var.

Ama bu konuda mevzu bu değil.

Ben konuya tam olarak konu sahibinin içinde bulunduğu duruma bakarak yorum yaptığımızı zannediyordum.

O sebeple ben olaya sizin ordan baktığınızı bile anlamamıştım vallahi. Biraz şaşırdım.

Sanırım sizin düşünceniz üzerine benim söyleyecek bi şeyim yok.

Tam olarak konu sahibinin durumuna göre yorum yapıyorum. Konu sahibi sevmiş, inanmış, sevişmiş. Erkek arkadaşı sevmiş sonradan sıkılmış ya da hiç sevmemiş bunların önemi yok ki. İkisi de istemiş ve sevişmiş. Karşılıklı rıza önemli.

Cok sevıyorsa aılesı ıle tanıstırsın unıden sonra evlenırsınız. 18 yasında yanıstım esımle 25 evlendık bızımde ınıslı cıkıslı zamanlarımız oldu bır ay bızde küs kaldık en uzun sonra hallettık bı daha hıc kusmedık suan kucuk bır oglumuz var üniversite aşkları unutulmaz😁 hedefesınız olsun okunuzu bıtırıp işe başlarsnz. Cınsel ılişki karsılıklı olunca elınde olmadan olur kı ıkınızde sevıyorsunuz. Karsı tarafın dusuncesı olsa ıkı uc bırlıktelıkteb sonra ayrılırdınız. Aılelerden gelecekten ısten konusuyorsanz ortak seylerdeb bahsedıyorsanz ve ılıskınz guzel gıdıyorsa yıpranmadan guclendırın. Olanlar ıcınde karalar baglamayın olan olmus yapcak bısey yok.

Bu adamla devam etmekte ki ısrarınızın sebebi nedir? Sevgiliniz sizin umduğunuz veya kendini tanıttığı gibi biri değilmiş işte.Soğuk yapıyor diyorsunuz amacı cinsellikmiş.Zorlamayın bence.

Bu oldukça hassas bir konu kızlar zor bir durum ayrıca. Konu sahibine diyeceğim şu ki ilişki yaşadınız diye ona muhtaç değilsin. Çocuk seni evleneceğim diye ikna etmiş olabilir fakat olan şey tek taraflı değil aslında sende (aşık olduğun için) bunu isteyerek yapmışsın. Bizim dinimizde yasak ve günah olan bir şey evet ama yapmışsın bunun geri dönüşü yok. Bence çocuğu kendi pişmanlığın için darlamamalısın. Onun yaptığı her şeyi affedip onun kölesi olmak zorunda değilsin, kendine gel, tabularını bir kenara bırak ve iyi düşün.

Sevdiğiniz insan oturup bu sebeple ağlasa. Pişman olsa... tekrar tekrar buna davet eder misiniz.

Ben etmem.
Tekrar tekrar üzülmesini istemem.

Bu adam bu kızı sevmiyor net.

Yemin edebilirim. Ispatı da tavırlarının değişmiş olması.

1 aylık ayrılıkta arkasına bile bakmamış olmasi.

Bunlar seven adamin yapacağı şeyler değil.

Etrafınızda hiç mi seven adam yok. Tavırlarına bir bakın. Ayrılıkta ne yapıyorlar? Hadi selametle deyip uzaklaşıyorlar mi?

e bende sevmiyor artık dedim zaten..??
göstergesi hakkındaki fikrim farklı.
etrafımda seven adam olup olmaması ile de alakasını kuramadım kendi sevgi anlayışımla kıyaslamam yeterli.

Gerizekali mısınız ya cinsellik istesem zaten yaşardım herkes peynir ekmekle beynini yemiş sanki
BANA EVLENECEGINE SÖZ VERDİ VE HERKES VERDİĞİ SÖZLERİN SORUMLULUĞUNU ALMAK ZORUMDA
Yemin ediyorum kadının düşmanı yine kadın
Yazık size !
Bu dünyadaki herkesin verdiği sözleri tuttuğunu size kim söyledi?Ayrıca 15 defa birlikte olduk diyorsunuz.Evine kendi isteğinizle ayaklarinizla ne olacağını bile bile gitmişsiniz.Bahane bulmayın bence.

Sonr

Evet tam olarak durum böyleydi.. Ben o olaydan sonra çok fazla korktum. Böyle birşey yaşayıp üzerine o kişiyle evlenmemiş olmaktan korktuğum için onun isteğim dışında beni zevke getirip sonra da benimle birlikte olduğu gerçeğini görmek istemedim sanırım. Onun bana söylediği sevgi cümlelerine odaklanmayı seçtim ve böyle böyle 2 sene geçti suan ne yapmam gerektiğini biliyorum. Resmen artık tövbe ettiğim için benden ayrılmasını bekliyorum ama biliyorum ki ayrılsa bile açık açık söylemez bunun yerine bahane uydurur

Niye onun ayrılmasını bekliyorsunuz ki siz ayrılın ondan ama önce ne isteyip ne istemediğiniz konusunda net olun. Sizin kararınıza rağmen sevgiliniz ilişkiye devam ederse siz yine ona güvenip sizi manipüle etmesine izin verebilirsiniz gibi hissettim ben. O yüzden duygu ve düşüncelerinizi gözden geçirin kafanızı toplayın önce. Birisiyle birlikte olup o kişiyle evlenmemek dünyanın sonu değil kendinizi ona şartlamayın.

Benim erkek arkadaşım da bana ben artık cinsellik istemiyorum dese ben de böyle düşündüğü için soğurum. Bu onla sadece cinsellik için beraberim demek değil, ama o zaman arkadaştan ne farkımız kalacak. Ve cinsellik yaşamamızdan çok böyke bir düşünce yapısında olması beni kendinden soğutur. Adama direk sapık gözüyle bakmayın. Sürekli sizin onun şehrine gitmenizde de daha doğal bir şey yok . Adam size geldiğinde kalcak yeri yok diyorsunuz yani neden o gelsin

Size tecavüz ettiğini iddia ettiğiniz bir adamla mı evlenmek istiyorsunuz?

Yoksa sevgisi, ilgisi, aşkı her neyse biten ama yine de sizinle cinsel birliktelik yaşadığı için sizinle evlenmek zorunda olduğunu düşündüğünüz bir adamla mı?

İki ihtimalde de ağır sıkıntı var çünkü..

Bu adam sizi sevmiyor..

Ben kapımda yatana bile inanmıyorum. Bazı kızlarımızin gözünde bu sözlerin hâla nasıl değeri var anlamak mümkün değil
Genç bir kız pişman olmuş bir şekilde burada yaşadıklarını paylaştı. Neden bu kadar aşırı tepkiler veriyorsunuz. Şimdiki aklınızla 10 yıl önceki aklınız aynı mı ? İnsanları tanıdıkça yaşadıkça tecrübe kazanıyoruz arkadaşta tanıyacak ders alacak ne bu tiye alan konuşmalar

Bundan iki sene önce arkadaş ortamında tanışıp hoşlandığım biri oldu ve hayatıma uzuuuun uğraşlar sonunda bir şekilde girdi. Çok zor aldım onu hayatıma çünkü kolay kolay insanlara güvenemiyordum ki zaten kendisi ilk sevgilim. O da bu konuda benim gibiydi. Lay lay lom kafasında biri değildi. Benden çok hoşlandığını düşüncelerimden ve karakterimden çok etkilendigini uzun bir flörtün sonunda söyledi. Ona evet dedikten sonra rüya gibi geçen 4 ayın sonunda birgün beni çok özlediğini derslerden dolayı yanıma gelemediğini söyledi. Evine gittim bende. Farklı şehirlerde üniversite okuyoruz çünkü. Sürekli o geliyordu. Evinde kaldığım o üç günde hayatımda ilk defa cinsel anlamda birşeyler yaşadım, söylediğine göre onunda ilkiymişim. Engel olmaya çalıştım o gece ama kendisi çok istekliydi ve bir yerden sonra bende ona çok aşık olduğum için direnemedim. Bir yerden sonra zaten çok fazla istekli oldum ve normalde asla yapmam dediğim bu şeyi yaptım. Sonrasında çok ağladım kendime yakıştıramadım travma gibi oldu bende. Ona uzun uzun sarıldı beni çok sevdiğini bizim evleneceğimizi korkmamam gerektiğini beni asla bırakmayacağını kendi kız kardeşinin de olduğunu söyledi. Herşey o günden sonra değişmeye başladı ama sanki. Ben yurtta kaldığım için yanıma gelse bile birlikte olamıyorduk ben zaten istemiyordum da bunu, vicdanım susmuyordu çünkü. Kendisi yanıma gelmemeye başladı. Bir şekilde hep beni getirtiyordu. Meşgul olduğunu söylüyordu beni görmek istediğini söylüyordu o benim yanıma geldiği zaman kalacak yeri olmadığı için benim gelmem gerektiğini söylüyordu. Kısaca cinsellik yaşamak istediği için bahane uydurup beni getirtiyordu işte. Bende onu duygusal olarak özlediğim için gidiyordum. Giderken de kendime söz veriyordum bu sefer birlikte olmayacağım diye ama beni öptüğünde karşı koyamiyorum. Böyle bir sene geçti bu bir sene için de 15 kere falan birlikte olduk. Seni asla bırakmam diye yemin eden bu kişi 2 ay önce beni sudan çok tartıştığımız için terketti. Söz vermişti sözünde de durmadı. Tabi aldı hevesini gitti kullandı beni diye düşündüm bende. 1 ay ayrı kaldık ve ben dayanamayıp ona mesaj attım çünkü hala seviyordum ve barıştık. Fakat onunla ayrıldığımız o bir ayda Allaha çok dua ettim bir daha evlenene kadar asla zina yapmayacağım diye ve yemin ettim bunun için. Sevgilime de bunu birkaç gün önce kibar bir şekilde söyledim. Benden ayrıldığında yasadiklarimiz için çok pişman oldum ve tövbe ettim dedim. Evine geldiğimde de kendimize engel olamıyoruz o yüzden artık görüşsek bile ben asla senin evinde kalmam dedim. Kendisi de sen bilirsin falan diyor ama birkaç gündür soğuk davranıyor trip atıyor sanki ve konuşunca da sana öyle gelmiş trip atmiyorum diyo. Moralim çok bozuk beni kullanıyor mu sizce ? Ben onunla evlenmek istiyorum . onu seviyorum ama o beni sadece cinsel anlamda seviyor gibi hissediyorum sanki
Tecavüz olduğunu sanmıyorum ısrarcı davranmış sende bir yerden sonra istemiş ve karşılık vermişsin. Sonrasında kişinin söylediği sözler klasik erkek yalanları. Hayat senin bunları geride bırak o kişiyide arama çok gençsin çok güzel fırsatlar çıkar karşına eminim

Genç bir kız pişman olmuş bir şekilde burada yaşadıklarını paylaştı. Neden bu kadar aşırı tepkiler veriyorsunuz. Şimdiki aklınızla 10 yıl önceki aklınız aynı mı ? İnsanları tanıdıkça yaşadıkça tecrübe kazanıyoruz arkadaşta tanıyacak ders alacak ne bu tiye alan konuşmalar
Hanımefendi pişman olmuş tövbe etmiş bu beni de sizi de ilgilendirmez. Ortada tecavüz yok, rızasiz birsey yok. Durumu dramatize etmeniz anlamı yok. Yaptıklarının sorumluluğunu alacak bu kadar. Siz ne bekliyorsunuz??? Adama mı sövelim???? Böyle mi yardımcı olacaksınız?? Hadi adama sövelim hakaret edelim, adam demeyecek mi ben kimseye zorla sahip olmadım, ayağıma geldi diye. Kendi yazmış okuduysanız. Aşırı tepki ne tepkisi??? Burda kimse onun hakaretlerini saçmalıklarını dinlemek zorunda değil, saygılı davranacak ki saygı görsün. Yaşadıklarından ders çıkartacak, sorumluluk almayı bilecek, bilmiyorsa öğrenecek.

Sonr

Evet tam olarak durum böyleydi.. Ben o olaydan sonra çok fazla korktum. Böyle birşey yaşayıp üzerine o kişiyle evlenmemiş olmaktan korktuğum için onun isteğim dışında beni zevke getirip sonra da benimle birlikte olduğu gerçeğini görmek istemedim sanırım. Onun bana söylediği sevgi cümlelerine odaklanmayı seçtim ve böyle böyle 2 sene geçti suan ne yapmam gerektiğini biliyorum. Resmen artık tövbe ettiğim için benden ayrılmasını bekliyorum ama biliyorum ki ayrılsa bile açık açık söylemez bunun yerine bahane uydurur

E siz bu ilişkinin neresindesiniz?
Çağırdı, istedi, "zevke getirdi", söz verdi, birlikte oldu, kullandı vs...
Adam bunları zorla mı yaptı?
Çağırdığında giden, zevk alan, verdiği sözleri akıl süzgecinden geçirip inanan, birlikte olan siz değil misiniz?
Bir şey yaşamışsınız, hepsi sizin kararınız. 15-16'sı birden hem de.
Kullandı nedir ayrıca öff :olamaz:

Sevgisi bitmiş olabilir, ilgisi bitmiş olabilir, çok normal şeyler bunlar.
Hiçbir şeyin sonsuza kadar sürme garantisi yok. Çocuğu boşuna suçluyorsunuz.
Sevilmediğinizi düşünüyorsanız ayrılın, kendinize yazık etmeyin.
Sorumluluğunu alamayacağınız şeyleri de yaşamayın bundan sonra.

Hanımefendi pişman olmuş tövbe etmiş bu beni de sizi de ilgilendirmez. Ortada tecavüz yok, rızasiz birsey yok. Durumu dramatize etmeniz anlamı yok. Yaptıklarının sorumluluğunu alacak bu kadar. Siz ne bekliyorsunuz??? Adama mı sövelim???? Böyle mi yardımcı olacaksınız?? Hadi adama sövelim hakaret edelim, adam demeyecek mi ben kimseye zorla sahip olmadım, ayağıma geldi diye. Kendi yazmış okuduysanız. Aşırı tepki ne tepkisi??? Burda kimse onun hakaretlerini saçmalıklarını dinlemek zorunda değil, saygılı davranacak ki saygı görsün. Yaşadıklarından ders çıkartacak, sorumluluk almayı bilecek, bilmiyorsa öğrenecek.
Millet burada az sonra birbirini yiyecek ama konu sahibi ortalıkta yok. Hakaretini etti gitti resmen. Burada insanlar açılan konuyla ilgili tartışıyor, hatta kavga ediyor ama sonuç yok. Olan bize oluyor, konuyu açanların çoğu ayni tas aynı hamam devam ediyor.

X