• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım, ailesi, evlilik karmaşası...

Alacaklar tabi gelin alıyorlar sonuçta
Ne kadar sıg bir dusunce...
Ne gerek...
Sen huzursuz olmussun, koc almislar, yat almislar , kat almislar.
Huzurunuz olmamis dunya sizin olmus.
Karsiya verilen deger parayla pulla altinla olculmez.
Bir guler yuz bir tatli soz...
Uzuluyorum boyle gencleri, kizlari gorunce.
Hersey bunlar demek degil.
Siz demek ki esinizi degil parayi seviyorsunuz. Parayla itibar olmaz.
Evlenince de koçu alir koynunuza uyursunuz. nasilsa koc olmasa bu iste olmazmis anladigim kadariyla

Ne kadar sıg bir dusunce...
Ne gerek...
Sen huzursuz olmussun, koc almislar, yat almislar , kat almislar.
Huzurunuz olmamis dunya sizin olmus.
Karsiya verilen deger parayla pulla altinla olculmez.
Bir guler yuz bir tatli soz...
Uzuluyorum boyle gencleri, kizlari gorunce.
Hersey bunlar demek degil.
Siz demek ki esinizi degil parayi seviyorsunuz. Parayla itibar olmaz.
Evlenince de koçu alir koynunuza uyursunuz. nasilsa koc olmasa bu iste olmazmis anladigim kadariyla
Huzurluyum ben :) onlar bana verdikleri değerin göstergesi :KK66: nişanlımı seviyorum ama o beni daha çok seviyor :) o yüzden ne gerekiyorsa yapacak

• Beğen
Reactions: sel
Hanımefendi, başkaları dememdeki kasıt hayatlarını başkaları olarak yaşamak istedikleri için . .
Beni onlar için bırakabilir.
Sonsuz saygı duyarım .
Farkında iseniz net olarak herşeyi konuşma cesaretine sahibim ..
Aile kavramı yalnızca lafta ise ben ne yapayım ?
Nişanlım işsiz kaldı , aç kaldı, borca batık hale düştü onlar yüzünden .
Bir kuruş parasi kalmıyordu onlara vermekten o zaman çok iyidi.
Çok seviyorlardi .
Şimdi neden sevmiyorlar ?
Neden işi yokken kimse sormadı?
Aile kavramı bu mu?
Normal şartlarda dedikleriniz doğru.
Bu şartlarda degil

Ben sartlari sizin yazdiginiz kadar bilebilirim sadece. Yazdiginiza göre ailesi belkide size karsi degilde evlenmesine karsi tepkili. Dediginiz gibi "para kaynagi" olaralk görüyorlarsa siz o kaynagi alma durumundasiniz. Belkide böyle davranarak huzusuzluk cikip nisan bozulmasini istiyorlardir. Bilemiyoruz. Nisanliniz ama kötü dahi olsa ailesini atamaz.

Onların hepsi varya şimdi yoKlar yaaa evlendikten sonra meydana çıkarlar benim öyle oldu heleki eşim var ya kimsesiz gibi aldım ben sonra evlendik hepsi annede meydana çıktı babada meydana çıktı kardeş te çıktı eşime diyom bunlar nisanliyken nerdeydi nerdeyse nerde kimse annesini kardeşini silmez onlar benim kanım canım diyo bana haa nisanliyken haklısın hayatım tamam cnm diyip duruyordu iyi tart biç arkadaşım suan belki yangına korukle gider gibi oldu ama iyiki tavrını baştan koymuşun diyorum

Benımkıler de oyleydıler sonra da devam ettıler hıcbır sey degısmedı. Aynısı olacak ustelık evınıze karısıp huzunuzu kacıracaklar. Arasanız da aramanız az gelecek ya hıc aramadı ya da cok az aradı olacaksınız. Şimdiden bunlara hazırlıklı olun. Hareketlerı aklıma geldı nefret ettım tekrar
Ben hiç aramıyorum.
Onlarda beni hiç bir şekilde aranıyor .
Gayet stabil ve düzgün bir hayatimiz var .
Benim için soğuk diyorlarmış onu biliyorum
:KK45:

Bak ben 4 yıllık evliyim ve eşimin teyzesi benim evime gelmek istediği zaman beni değil, eşimi değil, kv ve kp ararlar.
Evlendiğimden beri, kv kp benim evime misafir getirecekleri zaman bana hep sonradan söylediler.
Yani beni hep yok saydılar. Hala da yok sayılırım.
Bilmiyorum böyle şeyler bana saygısızlık gibi geliyor.
Eşim de kaç kere tartıştı anne ve babasıyla fakat bir türlü değişmedi bu durum.
Anlayacağın seni şimdi yok sayan, bundan sonra da yok sayaacaktır.
Eğer bu durum evliliğimi etkiler, eşim de bana destek olmaz diyorsan yol yakınken vazgeç derim.
Ama öyle olmaz dersen boşuna Nişanlınla da aranı bozma.

Onların hepsi varya şimdi yoKlar yaaa evlendikten sonra meydana çıkarlar benim öyle oldu heleki eşim var ya kimsesiz gibi aldım ben sonra evlendik hepsi annede meydana çıktı babada meydana çıktı kardeş te çıktı eşime diyom bunlar nisanliyken nerdeydi nerdeyse nerde kimse annesini kardeşini silmez onlar benim kanım canım diyo bana haa nisanliyken haklısın hayatım tamam cnm diyip duruyordu iyi tart biç arkadaşım suan belki yangına korukle gider gibi oldu ama iyiki tavrını baştan koymuşun diyorum
Bende kimsesiz olarAk evleniyorum .
Hiç kimse ortalıkta yok.
Hiç kimse ile bir görüşme yok.
Ben bunca zaman cok üzüldüm.
Niçin hep ben üzülüyorum ?
Onlar da uzulsun.
Nisanlim da uzulsun .
Benim ki anne baba değil mi ?
Ya böyle kabul eder yada kendi bilir .
Kimse aşk açısından ölmez

Her insan kendinden sorumlu siz yine de ziyaretinizi gorusmenizi yapmaya devam edersiniz.Hatta biz hic gitmedik gelin bize kac kere geldi bu sefer de biz ona gidelim diyen cok kisi oluyo.Bi sekilde hallolur.
Ancak takildigim nokta baska."Beni ezmiş olmaz misin"nedir.Su erkekleri anlamadim gitti.Siz hal hatir diyosunuz ziyaret ev diyosunuz adam ben diyo.Disarda gorursen konusma ama ev farkli olur demis ayni sekilde.Ev niye farkli oluyo.Evde kendi var diye mi

Bende kimsesiz olarAk evleniyorum .
Hiç kimse ortalıkta yok.
Hiç kimse ile bir görüşme yok.
Ben bunca zaman cok üzüldüm.
Niçin hep ben üzülüyorum ?
Onlar da uzulsun.
Nisanlim da uzulsun .
Benim ki anne baba değil mi ?
Ya böyle kabul eder yada kendi bilir .
Kimse aşk açısından ölmez
Yaaa bilmiyorum Canım da nisanlini iyi tanı ben çok pişmanım evlendiğime bi defa ailede görgü öğrenmeyen kişi sonradan öğrenmiyo benim anneme babama tapardi şimdi nerdeyse eve istemicek de benden korkuyo zor bu işler

Bence bu konuşmayı şimdiden yaparak gayette iyi yapmışsınız. Nasil ki evlenmeden önce bazı şeyler kimileri cocuk mevzusuna kadar herseyi konusup karar aliyor sizde gayette istemediginiz bir durumu dile getirmişsiniz. Ayrica haklısınız Bende böyle bir konusma yapmıştım. Eşim de bana "Yok aşkım yaaa kimse gelmesin evimize ben zaten evime kimseyi almam x benim kac senelik arkadasim mesela annemi sorar nasil iyimi diye bize gelmek ister ama davet etmedim" dedi. Yan apartmanda kac senelik arkadaşı oturuyor. Onun için bile dedi ki "Askim bana bak bunlar bizim kafamızı şişirmezler dimi her dakika gelmezler"bende yok askim yaaa mesafemizi koyariz dedim. Hoş sonra zaten kusustuk de onun karısı ve ben... hahahahahahahaha Ve simdi ne oldu söyleyim mi? O evime istemediğim kişileri eşimin annesi istedi size gelmek istiyorlar dedi. Eşim ne dedi biliyor musun? Aşkım gelsinler ya ne olcak onlar bizim kac senelik komsumuz birsey olsa hemen yanimizda olcak insanlar. Niye çünkü annesi istiyor. Sonuç GEL_ME-Dİ_LER . Düşün yani evlenince bak nasıl birden bire unutuldu o nişanlıyken olan konuşmalar :) seninki boyle diyorsa muhtemelen de onlari eve almak isteyecek ve alacakta sakin taviz verme cok iyi yapmışsın önceden konuşarak. Evlilik işlerinde malesef şeffaf ve net.olmak gerekiyor. Konusmayanlari da gördük evleri misafirden geçilmiyor hamileligi burnundan geldi bir arkadaşın kocasi yüzünden.
Ben üzülüp ağlarken onlar gayet mutlu mesut hayatlarını yaşamaya devam ettiler
Nisanlimin bir kuruş parası yokken onlar tatile gittiler .
Aile kavramı onlarda yok .
Ben niçin üzülen taraf olmaktan bir türlü çıkamıyorum?
Yarın bir gün benim ailem derse , ailesinin yanına gitmekte özgür .
Ben el kiziyim .
Evet
Anne baba candir
Ama ben el olarak onun için neler yaptım.
Yine de anne ve babasını ayırarak konuşuyorum .
Onların bedduasini almak asla istemem.
Ama kardeşler nerde ?
Yok..
Şimdiye kadar nerde iseler oraya gitsinler

Her insan kendinden sorumlu siz yine de ziyaretinizi gorusmenizi yapmaya devam edersiniz.Hatta biz hic gitmedik gelin bize kac kere geldi bu sefer de biz ona gidelim diyen cok kisi oluyo.Bi sekilde hallolur.
Ancak takildigim nokta baska."Beni ezmiş olmaz misin"nedir.Su erkekleri anlamadim gitti.Siz hal hatir diyosunuz ziyaret ev diyosunuz adam ben diyo.Disarda gorursen konusma ama ev farkli olur demis ayni sekilde.Ev niye farkli oluyo.Evde kendi var diye mi
Evet .
Evde kendisi var.
Egosu var.
Önce egosu tatmin olmalı..
Aaa benim karim benim için bakın neler yapıyor imajı vermek istiyor .
Ben böyle yetiştirilmedim.
Hep çok özgürdüm.
Ailem fikirlerimi hep savunmam gerektiğini söylerdi.
Bizim evimizde eşitlik vardı .
Ben hep böyleydim ama bana bugün olgunlasamamissin diyor .

Yaaa bilmiyorum Canım da nisanlini iyi tanı ben çok pişmanım evlendiğime bi defa ailede görgü öğrenmeyen kişi sonradan öğrenmiyo benim anneme babama tapardi şimdi nerdeyse eve istemicek de benden korkuyo zor bu işler
Çok zormuş.
Sizin için inanın cok üzüldüm .
Çok ayıp eşinizin yaptığı .

Evet .
Evde kendisi var.
Egosu var.
Önce egosu tatmin olmalı..
Aaa benim karim benim için bakın neler yapıyor imajı vermek istiyor .
Ben böyle yetiştirilmedim.
Hep çok özgürdüm.
Ailem fikirlerimi hep savunmam gerektiğini söylerdi.
Bizim evimizde eşitlik vardı .
Ben hep böyleydim ama bana bugün olgunlasamamissin diyor .
Soyle yapayim boyle yapayimdiye onceden soylemeyin Direk yapin .Bir bireysiniz sonucta.Birde ayni eve girince farkli oluyo.Degisedebilir.

Back