- Konu Sahibi Efsetefset
Yapmaları lazım sonuçta o aileye gelin gideceksin garipBen bir çift çorap görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmaları lazım sonuçta o aileye gelin gideceksin garipBen bir çift çorap görmedim
Affedici oldukça insanı kullanmaya başlıyorlar .Sizin yaptığınız doğru zaten,ama ne yazik ki ben de dahilim bu gruba bazi insanlar arınamıyor. Siz arınmış birisiniz belli ki . Keske herkes sizingibi olabilse (ben dahil) ama ne yazikki bazi insanlar affedici olamıyor. Ah aaaah
Merhaba hanımlar, sizlerin fikirlerine inanılmaz ihtiyacım var ...
Inanılmaz derecede kendimi çıkmazın içinde hissediyorum.
Sanki başkasının hayatını yaşıyorum .
Sürekli olarak dogrusu bu ama böyle olmalı bu cümlelerden bunalmış durumdayim.
Konuya girmek istiyorum.
Nisanlimin ailesi ile hiç bir şekilde laf söz olmadı ancak nisandan sonra hiç bir şekilde görüşülmedi ....
Biz bir kaç kez bayram ziyareti için gittik.
Onda da geri ne aranildik nede gelen oldu ..
Biz anlamlandiramadik.
Mesala, bir kez olsun beni bir kisi arayıp, nasılsın demedi..
Bu tarz çok fazla olay oldu .
Çok fazla sorunla karşılaştık
Çok fazla şeyi yalnız hallettik.
Bazen tukendik, bazen yorulduk ama vazgecmedik .
Gelelim bugünkü soruna; bu akşam nisanlim ile ağustos ayında evlilik tarihimiz olduğu için bir konuşma geçti aramızda
Bunu konuşmak isteyen bendim .
Konu tam olarak şöyle gelişti, ben bunca zaman hic bir şekilde aranilmadim sorulmadım.
Yok sayıldım.
Annen ve babani tenzi ediyorum .
Onların hakkı ödenmez.
Dünyaya getirip büyütmüş ama diğerleri olurda bu saatten sonra evimize gelmeye kalkar ise ben istemem dedim.
Kendisi de kovalicak misin dedi .
Bende kovalayamam ama belli ederim dedim.
Soğuk ve mesafeli olarak .
Evine gelen düşmanin bile olsa öyle davranmak çok yanlış değil mi dedi .
Bunca zaman bana yapılanlar yanlış değil miydi dedim..
Konu böyle uzadı ve biraz tadimiz kaçtı .
Beni yok saydilar ise hangi yüzle evime gelcekler ?
Hadi geldiler ben niçin hiç bir şey olmamış gibi davranayim?
Herhangi birisi gelir ve ben mesafeli dururum sen bana ertesi gün neden böyle davrandin diceksen bugün birbirimizi üzmeden bir daha düşünelim dedim .
-Beni ezmis olmaz misin? dedi .
Sizce nasıl bir tavır sergilemem gerekiyor ?
Not: Dışarda görürsen konuşmaya arama sorma ama ev ortami farklı diyor.
Ve kesinlikle baskı yapmaz
Bizim burda alınır kurban bayramında da koç götürülür kız evineHerkes maddi durumuna göre hareket eder.
Kimse müstakbel gelinine bayramlık almak mecburiyetinde değil yanlış yönlendirmeyin.
Ben onları geçtim .Yapmaları lazım sonuçta o aileye gelin gideceksin garip
Atabilirdi onu zorla tutmuyorum.
Başkaları için beni bırakıp gitmek ister ise herkes yolu biliyor .
Ben yüzlerce kez anlattım.
Kimse beni anlamadı.
Ne yapabilirim ?
Benim anne ve babam insan yerine hiç konulmadi...
Ne yapayım ?
Beni istemeyen insanlara canım cicim mi demem gerekiyor anlayamiyorim
İstemiyorlar mı seni acabaBen onları geçtim .
Insan yerine koyulamadim.
Annem babam insan yerine konulmadi .
Hazmedemediler .
Kabul edemediler.
Şu an kesinlikle istemiyorum .
Yüzlerini görmek
İşte bu biraz maddiyata da bağlı.Bizim burda alınır kurban bayramında da koç götürülür kız evine
Benim yakın çevremde de bu şekilde oldu .Bizim burda alınır kurban bayramında da koç götürülür kız evine
Valla onları da almalılar, almasalardı ben de arama mesafe koyardımİşte bu biraz maddiyata da bağlı.
Zaten konu sahibi de sadece aranmak sorulmak istiyor koç bilezikte değil aklı:)
Düzelmesin çok mu lazım onların iki telefon etmesi araması sorması, bak benimkiler de canım kızım canım yengem ayağına ne iş varsa iteleme derdine giriyorlar yine de güç bela safa yatıyorum ya da sizin deyiminizle sinsiligi oynuyorum. Beklediniz madem düzelen de bir durum yok siz de aynı şekilde karşılık verirdiniz nişanlınızın ailesini arayıp sormazdınız ona göre bir tavır sergilerdiniz. Politik olamıyorum diyorsunuz ama evlilik öyle doğrucu davut olayım net olayımla gitmiyor ki şimdi nişanlınızla ayrılsanız bir başkasıyla bu durumun başka versiyonunu yaşayacaksınız inanın. Siz yine de şurada yazılanlara kulak verin haklı olma durumunu terse cevirmeyin kendi elinizle.Sinsi bir insan değilim.
Uzun zamandır sessizce köşemde bazı şeylerin düzelmesini bekledim .
Beklemekle kaldım.
Olmadı düzelmedi .
Olmayınca olmuyor iste
O zaman onlarda uzak durmaya devam etsinler
Cokta doğru zamanda surda düğüne 2 ay kala.cokta yerinde zamaninda bir konusma yapmış bence. Evlendikten sonra cok sizlanir misafir den tükenir bunlar basit görünen ciddi konularBence yanlis zamanda yanlis bir konusma yapmissiniz bir huzurla evlenin evinizi kurun istemediginiz gelsin siz istediginiz gibi takilin sebep soran olursa zamanla iyi olursa olur simdilik bsy paylasmadigimiz icin yaklasamiyorum derdiniz. Simdi durup dururken bayram gunu nisanlinizin canini uzmeye degermiydi? Hayir? Nisanliniz ile iliskiniz simdiki gibi mi olacak hayir?
Simdiden neyin telasi? Size soguk davrananlar kdr sizde hatalisiniz.
Gercek misiniz?Valla onları da almalılar, almasalardı ben de arama mesafe koyardım
Evlerine sütyensiz gitmiş olmana rağmen sana kurbanlık koç alan aileye asıl sen kurban olmalısın bence ahahaValla onları da almalılar, almasalardı ben de arama mesafe koyardım
Alacaklar tabi gelin alıyorlar sonuçtaGercek misiniz?
Ben onları geçtim .
Insan yerine koyulamadim.
Annem babam insan yerine konulmadi .
Hazmedemediler .
Kabul edemediler.
Şu an kesinlikle istemiyorum .
Yüzlerini görmek
Onlar bana kurban olsun, benim gibi gelini bulmuşlar şükretsinlerEvlerine sütyensiz gitmiş olmana rağmen sana kurbanlık koç alan aileye asıl sen kurban olmalısın bence ahaha
Hanımefendi, başkaları dememdeki kasıt hayatlarını başkaları olarak yaşamak istedikleri için . .Siz sunu anlamadiniz sanirim: Siz genel olarak kirilmakta hakli olabilirsiniz orasini bilemem. Ama durumlar neden böyle diye konusmadan önce "artik evime gelmelerini istemem" demeniz ayri birsey. Nisanliniz simdi "Benim annem babam gelemezse seninkilerde gelemez" diye cikissa kabul edemez. Ayrica "baskalari icin birakip isterse" dedikleriniz ailesi..evet ailesine karsi büyük ihtimalle sizi birakir gerekirse. Ama siz henüz durumlar neden böyle hala fikir sahibi degilsiniz. Ve dedigim gibi. Nikahdan önce aileme karsi tavir alani aileme sokmama,cünkü huzursuz bir evlilik olacagi bastan belli