Nişanlılık Dönemi..

benim nişanlım afedersiniz totomdan ayrılmazdı neler yaptı boşversene oturmasın yanına adam olsun

ilgiden daha önemli bir konun var
kızları taciz eder gibi korna çalmış bir de korkutmak istemişmiş gevşeeek çok sinirlendim kusura bakma

Konudan alakasız: Ama bir çok zaman sizin yorumlarınıza bayılıyorum . Cünkü hep nokta atışı gibi birşey

canım bak sonra çok daha kötü olacak ben de senin gibi sevdiğim için hiçbir şeyi görmedim burdakileri dinlemedim sen dinle ayrıl

Bu sekilde devam etmelisin. Düsüncesiz ve ilgisiz bi adamla. Zorrr

Mesele şimdi anlaşıldı, bi öküzle berabersin ve sen bunu büyütemez olgunlaştıramazsın. Bırak gerizekalı olarak kalsın. Sana kimse böyle davranamaz haddini bilsin, sen onu seviyorsun göz yumuyorsun diye bu rahatlık

valla burçlara çok takılmam ama cidden balık burcu erkeği 'sorumsuz ve ilgisiz' oluyor...
bilmiyorum bana öyle geliyor hep...

Bu yetişme şekli algı hepsi önemli. Ben bir buçuk yıllık evliyim eşimle aile içinde belli bir mesafemiz var ben de öyle yetistirildim. O yüzden sorun etmiyorum ben yine eşimden daha rahat davranıyorum ama eşinizin davranışı bana normal geldi

Çok ciddi söylüyorum, ayrılın.
Nişanlınız tam bir maganda. Kadınları korkutunca ne geçmiş eline? Vizyonsuz kıronun teki belli ki.

Üstelik aynı şeyi siz yapsanız tepki gösterip arabadan ineceğini söylemiş. Adamda kadın-erkek eşitliği de sıfır.
Karşıdakine hak görmediği şeyleri kendisine hak gören adamların sınırı yoktur. Yeri gelir aldatır, yine aynı cümleyi kurar.
Adamın zihniyeti sorunlu yani. Sizin düzeltebileceğiniz bir şey değil.

Yaşınız daha çok genç. Bununla harcamayın gençliğinizi.

Şu korna meselesinde nişanlınızı savunmanızı pek anlayamadım doğrusu. Diyelim ki arkadaşların dediği gibi magandalık değil de ufak bir ŞAKA sadece. O zaman empati kurmaya çalışıp aynı şeyi ben yapsaydım dediğinizde o küçük ŞAKAyı neden kaldıramaz da yanınızda bile oturuyor olmazmış? Olasılığına bile tahammül edemiyor beyefendi.
Çok üzgünüm adınıza güzel bir insana denk gelmemişsiniz bence.

Senin yerinde olsam o koltukta oturmazdım diyerek şunu demek istiyor:Aslında seninle olmak istemiyorum,ben terk etmiş olmak da istemiyorum.Senin bırakman için tüm öküzlükleri yapıyorum.Anla da artık düş yakamdan.

Mesajı almak istemeyen sensin.Belki aldın da kondurmak istemiyorsun.

Yan yana oturup oturmamak meselesinde de sizi anladığımı düşünüyorum. Aynı sebepten eşime kizardim çünkü. Taktiğiniz şey yanınıza oturmasi değil aslında. Bu hareketi yaparken ailesinin yanında Size verdiği değeri gösteriyor olması. Bu adam sizin onu sevdiğiniz kadar sizi sevmiyor sanırım.

bende aynı tepkiyi verdim fakat inebileceğim bir yerde olsaydım inecektim. eve kadar o şekilde gitmek zorunda kaldık. indirip kadınlardan özür dilemesi içinde zorladım dilemedi.

bende aynı düşünceler içerisindeyim. beni bu konuda anladığınız için çok teşekkür ederim.

kondurdum ve bugün evde yüzüğümü bırakmakla başladım. sadece 8 yıl beklemek öyle temiz sevip şuan bunları yaşamak çok kötü

çok haklısınız.. fakat kimse destekcim olmayacaktır. ekonomik özgürlüğüm var bulunduğum yerden taşınabilirim ailem arkamda durmazsa. fakat bunlar yaşansın istemiyorum ailemi üzmek çok korkutucu geliyor.

Ve bu adama olgunmu diyorsun sen?

Bak ikinizde halen ergensiniz. Bu adam ile iyi geçinebiliyorsunuz diye, bir gelecek var diye evlenmiyorsun. Cocukluk askin oldugu için evleniyorsun. Ve hayatini mahv etmek üzerisin.

Daha kendin ne istiyorsun bilmiyorsun, karsindakini tanimiyorsun. Ki bu anlattigin sey bile çok dehset verici. Platonik askini yasadiginda hersey kendi kafanda bitiyordu. Hayallerini yasiyordun. Ancak gördügün gibi gerçekler böyle degil.

Nisani ati ve kendi hayatina konsantre ol. Üniversiteye gir/bitir. Iyi bir yerde çalis, tatillere git, kurslara git, gez toz. Bu yirmili yaslar geri gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…