• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık Dönemi..

kondurdum ve bugün evde yüzüğümü bırakmakla başladım. sadece 8 yıl beklemek öyle temiz sevip şuan bunları yaşamak çok kötü
Ne yazık ki bu kadar temiz sevdiğimiz için erkekler demiyor ki beni en temiz bu kız sevdi ona layık olayım.
Saf sevgiyi ben de verdim aldığım ise kazık oldu o yüzden çok değer verip sevmemek lazım.

Ve bu adama olgunmu diyorsun sen?

Bak ikinizde halen ergensiniz. Bu adam ile iyi geçinebiliyorsunuz diye, bir gelecek var diye evlenmiyorsun. Cocukluk askin oldugu için evleniyorsun. Ve hayatini mahv etmek üzerisin.

Daha kendin ne istiyorsun bilmiyorsun, karsindakini tanimiyorsun. Ki bu anlattigin sey bile çok dehset verici. Platonik askini yasadiginda hersey kendi kafanda bitiyordu. Hayallerini yasiyordun. Ancak gördügün gibi gerçekler böyle degil.

Nisani ati ve kendi hayatina konsantre ol. Üniversiteye gir/bitir. Iyi bir yerde çalis, tatillere git, kurslara git, gez toz. Bu yirmili yaslar geri gelmiyor.
hayır zaten kariyerim var. üni bitti lisansı da tamamladım 2 bucuk yıldır kurumsal bir yerde çalışıyorum. beraber gezmek istemiştim. gerçekten kafamda kurduğum ve karşılaştığım şey farklı olduğu için böyle oldu.

mesela haftasonları arkadaşlarıyla plan yapabiliyor beni hep yalnız bırakıyor.hep ben plan yapıyorum. ben kabul edebiliyorum zaten kırılgan bir tip olduğumu ama o benden annesi ve babası gibi hiç alınmadan geçen bir süreç bekliyor. onlar aşmışlar 30 yılı huy bir değil fikir bir değil ben onlarla bir olamam ki. dün arabada giderken 2 tane kadın geçiyordu ki korna çaldı. neden böyle bir şeyi yaptığını sordum. korkutmak için dedi. hiç hoş bir şey olmadığını ben yapsam ne tepki vereceğini soruyorum. sen yapsan ben şuan o koltukta oturmazdım dedi. inebileceğim bir yerde olsaydım inerdim. yol boyunca hiç konuşmadım. giderken de hoşçakal demedim. hep haklı olmak istiyor ve ben haklısın dediğim için kapanıyor bütün konular bu da yorgunluktan oluyor.
nişanlınız öküz. bu yaptığı taciz, farkındasınız değil mi?

Bu yetişme şekli algı hepsi önemli. Ben bir buçuk yıllık evliyim eşimle aile içinde belli bir mesafemiz var ben de öyle yetistirildim. O yüzden sorun etmiyorum ben yine eşimden daha rahat davranıyorum ama eşinizin davranışı bana normal geldi
ailesi bize destek olmuyorken. onun yanımda olmasını hissetmek açısından önemli bir ayrıntı

İlk yorumuna istinaden diyorum ki bu adam malesef sizin onu sevdiginiz kadar sevmiyor
Siz senelerce platonik asıkmıssınız az cok ilginizin farkındadır zaten
Peki onda ne değiştide seneler sonra birlikte olmak istedi sizinle
askere gitmişti gelmesine 2 ay kala konuşmaya başladık

hayır hayır. bu şekilde olduğunu düşünmüyorum. şaka maksatlı gözlerime bakarak yaptı bunu. sadece yanlış yaptığının farkına varmıyor.
şaka maksatlı o kornayı
Nasıl şaka maksatlı ya bildigin taciz. Nefret ediyorum sokağa çıkınca her barzonun bana korna calmasindan. Hiç de gülmüyorum. Böyle şaka olmaz. Nişanlın da bunu gayet biliyor.
kornayı bu heriflerin kıçında öttürüp şaka yapacaksın, öyle döte böyle şaka.

Benim de ex nişanlım bi yere gidince ailesinin evine mesela yanıma hiç oturmazdı, yolda giderken elimi tutmak hiç aklına gelmezdi, annesiyle ilk tanıstırırken gitti anasının yanına oturdu beni karşılarına alıp konuştular...başka bisürü şey...ben attım nişanı pişman da değilim

Çok ciddi söylüyorum, ayrılın.
Nişanlınız tam bir maganda. Kadınları korkutunca ne geçmiş eline? Vizyonsuz kıronun teki belli ki.

Üstelik aynı şeyi siz yapsanız tepki gösterip arabadan ineceğini söylemiş. Adamda kadın-erkek eşitliği de sıfır.
Karşıdakine hak görmediği şeyleri kendisine hak gören adamların sınırı yoktur. Yeri gelir aldatır, yine aynı cümleyi kurar.
Adamın zihniyeti sorunlu yani. Sizin düzeltebileceğiniz bir şey değil.

Yaşınız daha çok genç. Bununla harcamayın gençliğinizi.
teşekkür ederim okudukça rahatlıyorum.

Benim de ex nişanlım bi yere gidince ailesinin evine mesela yanıma hiç oturmazdı, yolda giderken elimi tutmak hiç aklına gelmezdi, annesiyle ilk tanıstırırken gitti anasının yanına oturdu beni karşılarına alıp konuştular...başka bisürü şey...ben attım nişanı pişman da değilim
çok kırıyor muydu bu tavır sizi de. yoksa yanında başka şeyler de yaptı mı?

Şu korna meselesinde nişanlınızı savunmanızı pek anlayamadım doğrusu. Diyelim ki arkadaşların dediği gibi magandalık değil de ufak bir ŞAKA sadece. O zaman empati kurmaya çalışıp aynı şeyi ben yapsaydım dediğinizde o küçük ŞAKAyı neden kaldıramaz da yanınızda bile oturuyor olmazmış? Olasılığına bile tahammül edemiyor beyefendi.
Çok üzgünüm adınıza güzel bir insana denk gelmemişsiniz bence.
savunmuyorum kesinlikle. bana çok yanlış geldiği için buraya yazdım. kabullensem yazmazdım. o bunu şaka sanıyor ben buna kızıyorum. şaka yaptım sanıyor

hayır zaten kariyerim var. üni bitti lisansı da tamamladım 2 bucuk yıldır kurumsal bir yerde çalışıyorum. beraber gezmek istemiştim. gerçekten kafamda kurduğum ve karşılaştığım şey farklı olduğu için böyle oldu.

Elbette, deneyimsizsin. Zaten ondan dolayi o senin ile evlenmek istemistir. "Gözü açilmamis" ama çalisan, ona hizmet edecek biri oldugunu düsünüyordur.

Bu yaslarda daha yeni yeni ergenlikten çikma oluyorsun. Kendini, isteklerini, karsi cinsi tanimiyorsun daha. Bu senin ilk sevgilin ve hemen nisan taktiniz. Dogru düzgün tanimadan etmeden, ve sonuç bu oldu.

Neticede bu adam seni mutlu etmiyor. Annem her zaman derdi"dügünden 1 gün önce olsa bile, herhangi bir teredüttün var ise bana anlat, gerekirse nisani at." Simdi bile mutsuzsan, kafanda yigin ile soru varken, evlilikte bu ancak daha çok büyür. Evlilik çok zor bir kurum çünkü.

Simdi beraber yasamadan bile sorun yasiyorsunuz, beraber yasayinca ne olacak saniyorsun?

Evet zor, yillardir bu adami düsledin. Kim bilir sabah onu düsünerek kalktin, aksam onu düsünerek uyudun. Cogu asik ergenler gibi. Ancak bu bir rüya degil, gerçek hayat. Ve gerçek hayat adam hayallerindeki gibi degil iste. Cok mutsuz olursun onun ile evlenirsen.

yalnız kaldı bence
Bak görüyormusun kendin bile itiraf ediyorsun
Ama yalnızlıktan size gelmiş
Sizin onu sevdiginiz kadar sizi sevmiyor
Malesef hic bi zamanda sevmicek cunku cok afedersiniz ama bi tarafı kalkmıs kendini sizden üstün görüyor sizi cepte görüyor

eşim balık burcu evet sorumsuz, düşüncesiz ve de ilgisiz oluyorlar, bir de her istediği istemeden önüne gelmiş, hatası söylenmemişse tam bir odun hem de kaliteli meşe odunu:bicak:ben adam edemedim, nişanlıyken de anlayamadım burçdan yola çıkarak söylüyorum adam da olmuyorlar, ablan olarak söyleyim birini düzeltmek için hayat çok kısa, değişmiyorlar, yol yakınken dön kardeşim:işsiz:ha birde bunların arkasını toplayacak bi adam da lazım öyle dağınıklar :confused:

Elbette, deneyimsizsin. Zaten ondan dolayi o senin ile evlenmek istemistir. "Gözü açilmamis" ama çalisan, ona hizmet edecek biri oldugunu düsünüyordur.

Bu yaslarda daha yeni yeni ergenlikten çikma oluyorsun. Kendini, isteklerini, karsi cinsi tanimiyorsun daha. Bu senin ilk sevgilin ve hemen nisan taktiniz. Dogru düzgün tanimadan etmeden, ve sonuç bu oldu.

Neticede bu adam seni mutlu etmiyor. Annem her zaman derdi"dügünden 1 gün önce olsa bile, herhangi bir teredüttün var ise bana anlat, gerekirse nisani at." Simdi bile mutsuzsan, kafanda yigin ile soru varken, evlilikte bu ancak daha çok büyür. Evlilik çok zor bir kurum çünkü.

Simdi beraber yasamadan bile sorun yasiyorsunuz, beraber yasayinca ne olacak saniyorsun?

Evet zor, yillardir bu adami düsledin. Kim bilir sabah onu düsünerek kalktin, aksam onu düsünerek uyudun. Cogu asik ergenler gibi. Ancak bu bir rüya degil, gerçek hayat. Ve gerçek hayat adam hayallerindeki gibi degil iste. Cok mutsuz olursun onun ile evlenirsen.
farkındayım durumun. mutsuz olacağımın. ailemin vereceği tepkiyi düşünemiyorum şuan

eşim balık burcu evet sorumsuz, düşüncesiz ve de ilgisiz oluyorlar, bir de her istediği istemeden önüne gelmiş, hatası söylenmemişse tam bir odun hem de kaliteli meşe odunu:bicak:ben adam edemedim, nişanlıyken de anlayamadım burçdan yola çıkarak söylüyorum adam da olmuyorlar, ablan olarak söyleyim birini düzeltmek için hayat çok kısa, değişmiyorlar, yol yakınken dön kardeşim:işsiz:ha birde bunların arkasını toplayacak bi adam da lazım öyle dağınıklar :confused:
teşekkür ederim. okudukca rahatlıyorum. ailesi düzeltememiş karakterini ben nasıl düzelteyim

Back