Nişanlılık Dönemi..

Bilen bilir, bir demet tiyatroda mükremin çıtır asumanla sevgiliyken, asumanı da alıp arabayla gezdiği bir bölüm vardı. kızlara korna çaldığı için kavga ediyorlardı o geldi aklıma istemsiz.

Abi şaka mısınız ya, benim nişanlım öyle bir şey yapacak, yanımda kızlara yazılcak öyle korna çalarak var yaaa o yüzüğü bir tarafına ....

Sen bir de yıllardır ona platonik olarak aşık olduğunu anlattıysan totosunu pek kaldırmışsındır eniştenin.
Sizi rahatsız eden bir çok huyu var. Ama seviyorum da diyorsunuz. Mesela bir liste yapsanız sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikleri diye. Hangisi ağır basar?
Ayrıca, size karşı düşüncesiz ve ilgisiz olduğunu belirttiğiniz birisinin sizi sevdiğini nereden anlıyorsunuz?
Bunları gerçekten merak ediyorum...

Yokk artikk yanimdaki adam.gecen kadinlara korna calacak ben de onun yanida oturacagim !!! Bu degil.nisanlim normal arkadasim bile olsa terbiyesizlik diye arkadasligimi bitiririm ne kadar igrenc bir hareket yaa...bence sadece bu yeter nisani atmaya

bence de öyle. sen yanımdayken yaptım daha önce yapmadım diyor. tamam hadi bunu düşünmüyorsun empati kur oradaki bende olabilirdim diyorum empati kur diyorum. uzatıyorsun diyor
Ya birak baska zaman yapmamismis mutlaka yapiyordur ve biran senn oldugunu unutup yine yapti...en sevmedigim serseri tipli hareket

Bence sen kendi adina daha cok utanmalisin dusunsene sapigin biri bana korna calsa(ki boyle yapanlara ben sapik gozuyle bakarim) ve yaninda bir kiz olsa derim ki yazik kiza yanindayken bile pislik yapiyor

Yoldan geçen iki kadına korna çaldı kısmına kadar bence sıkıntı yoktu, bir yaş çok küçük iki henüz kadına saygıyı öğrenememiş çok tehlikeli, bu hareketi seni sinirlendirmek için yapmış ve böyle olması dahada ürkütücü, ayrıca seninde yaşın çok küçük fakat erkek bence olgunlaşmadan ve bekarken bazı şeylere doymadan evlenirse olacak olan şu olur, burayı dikkatli oku çünkü bu profildeki bir "ÇOCUK" la evlenirsen yaşayacapın şeyi yazıyorum, horlanıcaksın, aldatılıcaksın, ve terkediliceksin yanına kalan tek karsa aldıpın hayat dersi olacak, bu arada benim de 9 aylık bir ilişkim var ve balık erkeği ile, sinirlendiğinde apzına geleni sayardı başlarda biraz bencildi, bizde evlerine gittiğimizde yanıma oturmaz zaten oturmasında ben aile ve ortam içinde çok temastan hoşlanmam bunda bir gariplik yok garip olan kadınlara korna çalma psikolojisine sahip bir saygısız olması, bu arada benimkinin kötü huyu öfkelendiğinde ağzına geleni saymasıydı ama artık yapmıyor bir şekilde toparladık beraberce artık sinirlenmiyorda eskisi gibi, ama benimki 34 yaşında yani seninkinin daha çoookk yiyceği ekmek var güzelim

Sana değer verse böyle şeyler yapmazdı. Çantada keklik görüyor galiba seni. Yani bi tuhaf, hep boyle miydi başından beri yoksa başka birşeyler oldu da soğudu mu? Yani ne oldu da böyle davranıyor

Ben olsam beni sevmediğini, ayrılma cesareti gösteremediği için kendinden soğutmak istediğini düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…