• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık Dönemi..

hayır hayır. bu şekilde olduğunu düşünmüyorum. şaka maksatlı gözlerime bakarak yaptı bunu. sadece yanlış yaptığının farkına varmıyor.

Kandırma kendini sen yanındayken bunu yapan haftasonu arkadaş ortamında neler neler yapıyordur. Bunlar çok tipik maganda tavırları çünkü

Kandırma kendini sen yanındayken bunu yapan haftasonu arkadaş ortamında neler neler yapıyordur. Bunlar çok tipik maganda tavırları çünkü
kendisinin aslında ne kadar kibar biri olduğunu biliyorum. bu düşüncede olan biri olsaydı zaten evlilik adına adım atmazdım. ilk defa gördüm bu tür tavrını. o yüzden yakıştıramıyorum. yoksa kendimi kandırmak değil

Oturma konunda sizi haksız buldum.
Öte yandan nişanlınızın evlenecek olgunlukta olduğunu düşünmüyorum. Elin kadınını kornayla taciz eden bir abaza. Neymiş, korksunmuş. Ayol küçücük çocuklar bile yapmıyor bu tür şeyler Sizin nişanlınızın akli dengesi yerinde mi? Kaç yaşına gelmiş adamın amaçlarına, uğraşına bak. Rezalet.

hayır hayır. bu şekilde olduğunu düşünmüyorum. şaka maksatlı gözlerime bakarak yaptı bunu. sadece yanlış yaptığının farkına varmıyor.
Nasıl şaka maksatlı ya bildigin taciz. Nefret ediyorum sokağa çıkınca her barzonun bana korna calmasindan. Hiç de gülmüyorum. Böyle şaka olmaz. Nişanlın da bunu gayet biliyor.

Nasıl şaka maksatlı ya bildigin taciz. Nefret ediyorum sokağa çıkınca her barzonun bana korna calmasindan. Hiç de gülmüyorum. Böyle şaka olmaz. Nişanlın da bunu gayet biliyor.
yakıştıramıyorum ona açıkcası. ben böyle bir insanı seçmiş olamam diyorum. üzülüyorum sadece ne diyebilirim

hayır arıyor. o konuda bir sıkıntımız yok sadece saçma tavırları var yani daha dikkat etmesi gerekğini düşünüyorum
Icinize sinmeyen cok sey var .. ve hic birinide anladigim kadariyla düzeltemiyorsunuz .. iyi düsünün derim .. ve evlenince düzelir düsüncesinede kapilmayin o öyle olmuyor ..

dün arabada giderken 2 tane kadın geçiyordu ki korna çaldı. neden böyle bir şeyi yaptığını sordum. korkutmak için dedi. hiç hoş bir şey olmadığını ben yapsam ne tepki vereceğini soruyorum. sen yapsan ben şuan o koltukta oturmazdım dedi.
belki kızacağımı düşünmedi tamam hata olmuş olur özür dilersin.pişkinlik yapıp özür de dilemiyor
şaka maksatlı gözlerime bakarak yaptı bunu.

Bunu şaka olarak yaptı, siz tepki gösterince "Uzatıyorsun" deyip geçti?
Nişanlıyken böyle davranan adam, evlenince daha güzel umursamaz sizi.

Olay da çok bayağı, neden kadınları seçmiş korkutmak için, neden yoldan geçen iki dayıya yapmıyor da kadına yapıyor?
Nedenini söyleyeyim, dayılara yapmak yemez ağzını yüzünü düzlerler, dişi kendi halindeki kadınlara yetiyor, kadınlara sataşarak eğlenebilecek türden sakat bir anlayışı var da ondan. Şunu klasik şehir magandası da yapar ama nişanlısı yanında otururken yapabilmesi daha büyük mesele. Siz farkında değilsiniz ama bu bir meydan okuma, istediğimi yaparım sen kimsin, kes çeneni otur demek...

Şunu eşim, nişanlıyken yapmış olsaydı yanımda ki, hiç böyle bir adam değil ve yanımdaki kişinin hemcinslerimi taciz etmesi biraz gt ister; o yüzüğü münasip yerine takar "Senin şaka anlayışına sok..yım" diyerek terk ederdim. Böyle şaka olmaz çünkü, buna taciz derler ve kişinin zihniyetini belli eder böylesi olaylar.

Nişanlınız kadına saygısı olmayan, ortalama bir ayı; çocukluğunda da muhtemelen pipi helikopteri yaparak gezen bir yetersizdi.

hayır arıyor. o konuda bir sıkıntımız yok sadece saçma tavırları var yani daha dikkat etmesi gerekğini düşünüyorum
Bu tavırlar evlendikten sonra da düzelmeyecek farkında mısınız?

Haftasonları yine arkadaşlarıyla geçirmek isteyecek ve sizi hep ilgisiz bırakacak.

Nişanlıyken böyle olan biri evliliğin rahatlığıyla daha da gevşeyecek.

Korna olayında da seviyesinin ve olduğu ortada zaten.

Kendini ailesinin yaninda soyutlanmis hissediyorsan, nisanlinin da deger vermedigini, ilgi gostermedigini dusunuyorsan, hissettiklerin dogrudur. Ortada anormal birsey olmasa buraya yazmazdin zaten.
Seni gormek icin caba harcamiyorsa, tum planlari sen yapiyorsan evlilikte de tum sorumluluk senin uzerinde olacaktir. Simdiden yorulduysan evlilikte de hep sen yorulacaksin.
Yol yakinken bu kisiyle evliligi dusunme derim. En guzel gecmesi gereken su gunlerin bu sekilde geciyorsa nisanlini olmasi gereken yerde birak derim. Henuz evlilik sorumlulugunu alacak biri degil. Hatta evlilik sorumlulugunu alacak biri degil. Senin yaninda, dikkat cekmek icin, iki bayana korna caliyorsa evlenince kimbilir neler yapacaktir. Asla ozur dilemiyorsa, empati yetenegi yoksa narsist olabilir. Narsist ise uzak dur kesinlikle.

Back