- 9 Haziran 2017
- 167
- 39
- 28
- Konu Sahibi yevmiyefisi
çok mahçup olduğum bir durum oldu.Ben onu kadınları "korkutmak" için yaptığını zannetmiyorum. Maksat ilgi çekmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok mahçup olduğum bir durum oldu.Ben onu kadınları "korkutmak" için yaptığını zannetmiyorum. Maksat ilgi çekmek
hayır hayır. bu şekilde olduğunu düşünmüyorum. şaka maksatlı gözlerime bakarak yaptı bunu. sadece yanlış yaptığının farkına varmıyor.Nişanlın tacizci. Farkında mısın. Sen o koltukta oturmuyorken napıyor Allah bilir. İğrenç.
oluyor tabi ki. ilgisizliği en başında geliyorSizin yaniniza degilde baska yere oturma disinda baska bisey daha olmali sizi rahatsiz eden .. mesela ?
Mesela arayip sormuyor mi sizi bunun gibi ilgisizlik mi ?oluyor tabi ki. ilgisizliği en başında geliyor
hayır hayır. bu şekilde olduğunu düşünmüyorum. şaka maksatlı gözlerime bakarak yaptı bunu. sadece yanlış yaptığının farkına varmıyor.
tabiki kırmam ama sürekli sarılsa filan boğulurum bir süre sonraben yanımda bulunsun istiyorum şimdi eşiniz yanınızda oturmanızı rica etse siz kıracak mısınız onu
kendisinin aslında ne kadar kibar biri olduğunu biliyorum. bu düşüncede olan biri olsaydı zaten evlilik adına adım atmazdım. ilk defa gördüm bu tür tavrını. o yüzden yakıştıramıyorum. yoksa kendimi kandırmak değilKandırma kendini sen yanındayken bunu yapan haftasonu arkadaş ortamında neler neler yapıyordur. Bunlar çok tipik maganda tavırları çünkü
Nasıl şaka maksatlı ya bildigin taciz. Nefret ediyorum sokağa çıkınca her barzonun bana korna calmasindan. Hiç de gülmüyorum. Böyle şaka olmaz. Nişanlın da bunu gayet biliyor.hayır hayır. bu şekilde olduğunu düşünmüyorum. şaka maksatlı gözlerime bakarak yaptı bunu. sadece yanlış yaptığının farkına varmıyor.
hayır arıyor. o konuda bir sıkıntımız yok sadece saçma tavırları var yani daha dikkat etmesi gerekğini düşünüyorumMesela arayip sormuyor mi sizi bunun gibi ilgisizlik mi ?
yakıştıramıyorum ona açıkcası. ben böyle bir insanı seçmiş olamam diyorum. üzülüyorum sadece ne diyebilirimNasıl şaka maksatlı ya bildigin taciz. Nefret ediyorum sokağa çıkınca her barzonun bana korna calmasindan. Hiç de gülmüyorum. Böyle şaka olmaz. Nişanlın da bunu gayet biliyor.
soğuyacak bir durum yok bence ama yine de ben öyle olsun istiyorum. kendisi de yeri gelince çok mıyış oluyor bende o durumu sevmiyorum ama yine de kendi bilir.tabiki kırmam ama sürekli sarılsa filan boğulurum bir süre sonra
biliyordu ama bazı sebeplerden dolayı olmamıştı. daha sonra askere gitti geldi biraz daha olgunlaşmıştı. bu şekilde anlaşmıştık.Sizin onu 8 senedir beklediğinizi/ sevdiginizi biliyor muydu?
Icinize sinmeyen cok sey var .. ve hic birinide anladigim kadariyla düzeltemiyorsunuz .. iyi düsünün derim .. ve evlenince düzelir düsüncesinede kapilmayin o öyle olmuyor ..hayır arıyor. o konuda bir sıkıntımız yok sadece saçma tavırları var yani daha dikkat etmesi gerekğini düşünüyorum
soğurum demedim boğulurum dedim fıtrat olarak çabuk sıkılan birisiyimsoğuyacak bir durum yok bence ama yine de ben öyle olsun istiyorum. kendisi de yeri gelince çok mıyış oluyor bende o durumu sevmiyorum ama yine de kendi bilir.
dün arabada giderken 2 tane kadın geçiyordu ki korna çaldı. neden böyle bir şeyi yaptığını sordum. korkutmak için dedi. hiç hoş bir şey olmadığını ben yapsam ne tepki vereceğini soruyorum. sen yapsan ben şuan o koltukta oturmazdım dedi.
belki kızacağımı düşünmedi tamam hata olmuş olur özür dilersin.pişkinlik yapıp özür de dilemiyor
şaka maksatlı gözlerime bakarak yaptı bunu.
Bu tavırlar evlendikten sonra da düzelmeyecek farkında mısınız?hayır arıyor. o konuda bir sıkıntımız yok sadece saçma tavırları var yani daha dikkat etmesi gerekğini düşünüyorum