Nişanlılık Dönemi..

karşıma insan çıkmasını hiç düşünmüyorum yalnız da üstesinden gelirim. ailem ne tepki verir bilmiyorum.

bu konularda sorumlu olabilir fakat şuanki durum bütün iyiliklerin önüne geçiyor

bende evimizde birileri varken eşimin yanına oturmam evde birileri varken eşime canım falan demem çoğu zaman bir sey olacağından değilde yapamiyorum
ama başka birinin evindeysek yanina otururum dağınık oturmus olmamak icin vede belki bir baskasinin esi kizi esimin yanina oturmak zorunda kalip rahatsiz olur diye yer isgal etmis olmamak icin otururum buna ozen gosteririm bi esimi sevmedigim anlamina gelmiyor tabi

ailesi bize destek olmuyorken. onun yanımda olmasını hissetmek açısından önemli bir ayrıntı
İnanın eş desteği,yanında olmak vs ne olduğunu evlenince daha iyi anlayacaksınız o öyle aile içinde yanımda değilde karşımda oturdu ,yok elimi pek tutmuyo gibi durumlarla açıklanabilecek bir şey değil. İnşallah hiç olumsuzluklar yasamayin da o desteği beklemek zorunda kalmayın

şimdi bu durumda isek zaten dahasını beklemiyorum :)

eşiniz sizden bunu istese ama siz yapmasanız. o zaman benim dediğim durum olur

Nişanlılık dönemi anlaşma dönemi , ancak bu çocuk seni yormuş ve soğutmuş ve kısacası oda oluruna bırakmış bence.

Nişanlıklık döneminde senin üzerine daha çok titremesi gerekir , seninle daha çok vakit geçirmek istemesi gerekirken tam tersini yapıyor.

Bence geri adım atma o seni istiyorsa pişman olur gelir. Gelmezsede üzülme hayırlısı budur. Şunu hep derler seni seveni al o sana değer versin. Aynen öyle seni seveni al ki değer gör derim.

ben çok mutlu olurum sandım. bilmiyordum bu şekilde olabileceğini.
çok yoruldum artık sürekli böyle olmaktan.
geri dönmek istemiyorum.
o dönerse de konuşup anlaşılabilir mi bilmiyorum.

ben çok mutlu olurum sandım. bilmiyordum bu şekilde olabileceğini.
çok yoruldum artık sürekli böyle olmaktan.
geri dönmek istemiyorum.
o dönerse de konuşup anlaşılabilir mi bilmiyorum.

Seni yorduysa geri dönme. Evlenince daha rahat oluyorlar.

İnan senin değerini bilen insan çıkacak karşına o zaman ben bnunla neden vakit kaybetmişim diyeceksin.

Şu örnekten sonra kesin ve net adam size saygi duymuyor. Sizi sevdigini de sanmiyorum. Resmen "sen gurursuzsun" demiş yüzüne yüzüne ve haksiz da degil hala inebilecegim yer yoktu diyorsun. Orda insen nolurdu ki yine peşinde dolanmaya devam ederdin zaten.

Bir adam icin neden kendinizi bu kadar rezil ediyorsunuz? Aşk dedigimiz şey hayatimiz boyunca 1 defa yasanan ve sonu gelmeyen birsey degil. Asigim diye kendini boyle rezil edersen karsindaki sana aşk beslemez hicbir zaman.

Se
Adam sevmiyor . Siz de fark etmişsiniz

Ailemi uzmeyim derken omur boyu mutsuz da olabilirsin. Ailen senin mutlu olmani ister. Ben anlayacaklarini dusunuyorum cunku benim de evladim var ve oncelogim evladimin mutlulugu. Kendi ayaklarinin uzerinde duruyormyssun ne guzel. O zaman bu adama da muhtac degilsin. Bekledigin ufacik ilgiyi de gostermiyorsa mutsuz bir evlilige evet deme. Sevgi kirintilariyla yetinme. Ailen arkanda duracaktir merak etme.

hayır hayır. bu şekilde olduğunu düşünmüyorum. şaka maksatlı gözlerime bakarak yaptı bunu. sadece yanlış yaptığının farkına varmıyor.
Şaka: eğlenmek ya da gülmek amacı ile yapılan espri .

Taciz: herhangi bir kişiyi ya da hayvanı, doğrudan onu hedef alarak rahatsız etmek.

Şakalar iki kısma ayrılır:

Sözlü şakalar ve el ile yapılan eşek şakaları.

Taciz de iki kısma ayrılır:

Sapıklık amacı ile yapılanlar ve huzursuzluk vermek amacı ile yapılanlar.

Bu durumda nişanlınızın yaptığı şakaya! gülen ya da eğlenen olmadığına göre buna şaka denmez.

Buna bir kişiyi huzursuz etmek amacı ile yapılan taciz denir.

Bi diğer nokta. Üzülerek belirtiyorum ki sizi sevmiyor.

Size ve kadınlara saygı duymuyor.

Olgun bir insan da değil.

Kendine gel bacım. Bu adamdan olmaz.

eşiniz sizden bunu istese ama siz yapmasanız. o zaman benim dediğim durum olur
tamam ama her insanin bir yapisi var zorla istedigi seyleri insanlara yaptirmaya calisip yapmayincada sen beni sevmiyorsun diye dayatmanin kimseye bir faydasi olmadigi gibi size zarari olur

En işe yaramaz erkek balık erkeğidir net!
( bende balık kadınıyım Allah bana başka keder vermesin )
Balık erkeği ne para tutar ne istikrar bilir ne bir baltaya sap olur
Ben doğru düzgün işi gücü hayatı olan bir balık erkeği hiç tanımadım

Ama tabii dünyadaki tüm balık erkeklerini de tanımıyorum yani

Not: Yükseleni ile alakalı olarak söylediklerimin tam tersinde dört dörtlük balık erkeği de vardır belki ben tanımamışımdır

Şimdi kimse çıkıp “ sen ne demek istiyorsun benim kocam işe yaramaz mı yani” demesin diye yaptım bu açıklamayı

Agziniza saglik... Aynen katiliyorum.... Hicbir sekilde Kadina saygisi olmayan bir adam.... Takmayin o yuzugu bir daha parmaginiza....!!!!!

Balık burcu kadiniyim erkek arkadasimda balık babam da balık duygusal yapıya sahipler alıngan kirilganlar siz aslansiniz ilgisiz deyince şaşırdım ve balık ince dusunceledir aslanlar guclu yapıya sahiptirler pek duyguları acığa vurmaz bence siz tam tersi olmalısınız siz balık değilsiniz ki kirilganlik vs sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…