- 9 Haziran 2017
- 167
- 39
- 28
- Konu Sahibi yevmiyefisi
-
karşıma insan çıkmasını hiç düşünmüyorum yalnız da üstesinden gelirim. ailem ne tepki verir bilmiyorum.Siz yıllarca hayalinizdeki adama aşık oldunuz ama şu an nişanlınizin o adamla uzaktan yakından ilgisi olmadığını fark ediyorsunuz ve içten içe pişmanlık duyuyorsunuz. Yol yakınken dönün bence. Hayat bir öküzü adam etmek için çok kısa. Kariyeriniz var. Is güç sahibisiniz. Once hayatın tadını çıkarın. Karşınıza daha ne çok insan çıkacak.
bu konularda sorumlu olabilir fakat şuanki durum bütün iyiliklerin önüne geçiyorbüyümemiş. erkekler ne yazık ki geç büyüyor, bazıları hiç büyümüyor.
sen bu adam aile kurma sorumululuğunu, baba olma sorumluluğunu, hayatı paylaşabilme sorumluluğunu alabilecek mi emin misin?
yoksa sen bebek bakarken arkadaşlarıyla gezmeye gidecek bir tip mi?
Aileniz başınızı yakmadiginiz için sizin adınıza mutlu olucak☺ büyük ihtimal hissediyorlardir zaten size uygun biri olmadığını.karşıma insan çıkmasını hiç düşünmüyorum yalnız da üstesinden gelirim. ailem ne tepki verir bilmiyorum.
İnanın eş desteği,yanında olmak vs ne olduğunu evlenince daha iyi anlayacaksınız o öyle aile içinde yanımda değilde karşımda oturdu ,yok elimi pek tutmuyo gibi durumlarla açıklanabilecek bir şey değil. İnşallah hiç olumsuzluklar yasamayin da o desteği beklemek zorunda kalmayınailesi bize destek olmuyorken. onun yanımda olmasını hissetmek açısından önemli bir ayrıntı
şimdi bu durumda isek zaten dahasını beklemiyorum :)İnanın eş desteği,yanında olmak vs ne olduğunu evlenince daha iyi anlayacaksınız o öyle aile içinde yanımda değilde karşımda oturdu ,yok elimi pek tutmuyo gibi durumlarla açıklanabilecek bir şey değil. İnşallah hiç olumsuzluklar yasamayin da o desteği beklemek zorunda kalmayın
eşiniz sizden bunu istese ama siz yapmasanız. o zaman benim dediğim durum olurbende evimizde birileri varken eşimin yanına oturmam evde birileri varken eşime canım falan demem çoğu zaman bir sey olacağından değilde yapamiyorum
ama başka birinin evindeysek yanina otururum dağınık oturmus olmamak icin vede belki bir baskasinin esi kizi esimin yanina oturmak zorunda kalip rahatsiz olur diye yer isgal etmis olmamak icin otururum buna ozen gosteririm bi esimi sevmedigim anlamina gelmiyor tabi
mesela haftasonları arkadaşlarıyla plan yapabiliyor beni hep yalnız bırakıyor.hep ben plan yapıyorum. ben kabul edebiliyorum zaten kırılgan bir tip olduğumu ama o benden annesi ve babası gibi hiç alınmadan geçen bir süreç bekliyor. onlar aşmışlar 30 yılı huy bir değil fikir bir değil ben onlarla bir olamam ki. dün arabada giderken 2 tane kadın geçiyordu ki korna çaldı. neden böyle bir şeyi yaptığını sordum. korkutmak için dedi. hiç hoş bir şey olmadığını ben yapsam ne tepki vereceğini soruyorum. sen yapsan ben şuan o koltukta oturmazdım dedi. inebileceğim bir yerde olsaydım inerdim. yol boyunca hiç konuşmadım. giderken de hoşçakal demedim. hep haklı olmak istiyor ve ben haklısın dediğim için kapanıyor bütün konular bu da yorgunluktan oluyor.
ben çok mutlu olurum sandım. bilmiyordum bu şekilde olabileceğini.Nişanlılık dönemi anlaşma dönemi , ancak bu çocuk seni yormuş ve soğutmuş ve kısacası oda oluruna bırakmış bence.
Nişanlıklık döneminde senin üzerine daha çok titremesi gerekir , seninle daha çok vakit geçirmek istemesi gerekirken tam tersini yapıyor.
Bence geri adım atma o seni istiyorsa pişman olur gelir. Gelmezsede üzülme hayırlısı budur. Şunu hep derler seni seveni al o sana değer versin. Aynen öyle seni seveni al ki değer gör derim.
ben çok mutlu olurum sandım. bilmiyordum bu şekilde olabileceğini.
çok yoruldum artık sürekli böyle olmaktan.
geri dönmek istemiyorum.
o dönerse de konuşup anlaşılabilir mi bilmiyorum.
dün arabada giderken 2 tane kadın geçiyordu ki korna çaldı. neden böyle bir şeyi yaptığını sordum. korkutmak için dedi. hiç hoş bir şey olmadığını ben yapsam ne tepki vereceğini soruyorum. sen yapsan ben şuan o koltukta oturmazdım dedi.
Adam sevmiyor . Siz de fark etmişsinizNisanlınız evlenecek olgunlukta mı sizce? Yaptığı çok çocukça ve terbiyesiz bir davranış açıkçası.
Sizi sevdigine değer verdiğine emin misiniz?
Diğer yorumdan da anladığım sizin için ekstra hicbirsey yapmayan biri var karşınızda, hep alttan alan , ilgi bekleyen ama göremeyen taraf olmak çok yorar sizi.
İyice düşünün evlilik için.
Ailemi uzmeyim derken omur boyu mutsuz da olabilirsin. Ailen senin mutlu olmani ister. Ben anlayacaklarini dusunuyorum cunku benim de evladim var ve oncelogim evladimin mutlulugu. Kendi ayaklarinin uzerinde duruyormyssun ne guzel. O zaman bu adama da muhtac degilsin. Bekledigin ufacik ilgiyi de gostermiyorsa mutsuz bir evlilige evet deme. Sevgi kirintilariyla yetinme. Ailen arkanda duracaktir merak etme.çok haklısınız.. fakat kimse destekcim olmayacaktır. ekonomik özgürlüğüm var bulunduğum yerden taşınabilirim ailem arkamda durmazsa. fakat bunlar yaşansın istemiyorum ailemi üzmek çok korkutucu geliyor.
Evet, yazdığı şeylerin hiçbirini gerçekten seven adam yapmaz.Se
Adam sevmiyor . Siz de fark etmişsiniz
Şaka: eğlenmek ya da gülmek amacı ile yapılan espri .hayır hayır. bu şekilde olduğunu düşünmüyorum. şaka maksatlı gözlerime bakarak yaptı bunu. sadece yanlış yaptığının farkına varmıyor.
tamam ama her insanin bir yapisi var zorla istedigi seyleri insanlara yaptirmaya calisip yapmayincada sen beni sevmiyorsun diye dayatmanin kimseye bir faydasi olmadigi gibi size zarari olureşiniz sizden bunu istese ama siz yapmasanız. o zaman benim dediğim durum olur
Agziniza saglik... Aynen katiliyorum.... Hicbir sekilde Kadina saygisi olmayan bir adam.... Takmayin o yuzugu bir daha parmaginiza....!!!!!Bunu şaka olarak yaptı, siz tepki gösterince "Uzatıyorsun" deyip geçti?
Nişanlıyken böyle davranan adam, evlenince daha güzel umursamaz sizi.
Olay da çok bayağı, neden kadınları seçmiş korkutmak için, neden yoldan geçen iki dayıya yapmıyor da kadına yapıyor?
Nedenini söyleyeyim, dayılara yapmak yemez ağzını yüzünü düzlerler, dişi kendi halindeki kadınlara yetiyor, kadınlara sataşarak eğlenebilecek türden sakat bir anlayışı var da ondan. Şunu klasik şehir magandası da yapar ama nişanlısı yanında otururken yapabilmesi daha büyük mesele. Siz farkında değilsiniz ama bu bir meydan okuma, istediğimi yaparım sen kimsin, kes çeneni otur demek...
Şunu eşim, nişanlıyken yapmış olsaydı yanımda ki, hiç böyle bir adam değil ve yanımdaki kişinin hemcinslerimi taciz etmesi biraz gt ister; o yüzüğü münasip yerine takar "Senin şaka anlayışına sok..yım" diyerek terk ederdim. Böyle şaka olmaz çünkü, buna taciz derler ve kişinin zihniyetini belli eder böylesi olaylar.
Nişanlınız kadına saygısı olmayan, ortalama bir ayı; çocukluğunda da muhtemelen pipi helikopteri yaparak gezen bir yetersizdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?