- Konu Sahibi UquRboCuqu
-
zormus gerçekten canim Allah'tan cogu insan ayni seyleri hissediyorda anormallik yokmus bende diye teselli ediyorum kendimi
1 aydan asagiya saymasi kolay olur artik
4 günüm kaldı:86: :111:
50 gün...Ay kızlar bu günler nasıl böyle hızlı geçiyor,100 küsürlerdeydi ,iilk yazdığımda buraya...Ayy yaaa inşallah hepimiz çok mutlu oluruz bir ömür boyu...
senin annene daha zor canım: ( tek evlatmışsın...çok hisseder yokluğunu
biz iki kardeşiz bi tane abim var,o da seneye evlenecek inşallah.
anneme işte o zaman koyar: ( ev iyice boşalınca...
evet canım haftaya bugün bayrak dikilecek,nişanlımın evlerinin önü bahçe,çalgılar,masalar kurulacak başlayacaklar o günden.
cumartesi kına,pazarda düğün nasipse.
akşam nişanlım uçağa binip gelecek.1,5 aydır görmüyordum
inşallah hayırlısıyla gelir...
sarımsağı süremedim canım ya,nişanlım geliyorya,koku yaparda çocuk erzuruma geri kaçar diye sürmedim
ama sürmem lazım,alnım mahvoldu: (
sen gene o bi taneyede şükret: )
Aynen aynı duyguları birileriyle paylaşmak yaşamak güzel moral verici ..
Evet zaten zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum sanırım şu saatten sonrada pek anlamıcam ..
50 gün...Ay kızlar bu günler nasıl böyle hızlı geçiyor,100 küsürlerdeydi ,iilk yazdığımda buraya...Ayy yaaa inşallah hepimiz çok mutlu oluruz bir ömür boyu...
Abinin yeri ayridir senin yerin ayridir civcivim, annen yine üzülür ama Rabbim baska sey için üzdürmesin.. Alisilir insallah bunada hayirlisiyla.. Uzaga mi gelin gidiyosun canim sen?
Ayyy kacirma kiz cocugu sürme ozaman
Gerçektende canim ayni seyleri yasayanlari görmek mutlu ediyor bi parçada olsa
Dün çeyizlerim gitti benimde, aglamicam diye tuttum tuttum kendimi ama herkes evden cikipta odami bombos görünce oturdum hiçkira hiçkira agladim... Diceksiniz simdi sevinç gözyaslari diye ama degil, bidaha ailemle ayni sekilde olamayacagimi bilmek, o odamin benim odam olmadigini bilmek ne bileyim çok koyduKalan o "çok daha" dediginiz günlerinizin kiymetini bilin kizlar; ailelerinizle her ani degerlendirin...
Nasil çabuk geçiyor dimi, baslarda hiç geçmicekmis gibiydi
Amin canim insallah insallah !!!
Civcivimmmm ne 4ü ayol 3 kaldi 3 !!!! Hobaaaa
--
Veeeeeeeeee SOOOON 12 gün !!!
Abinin yeri ayridir senin yerin ayridir civcivim, annen yine üzülür ama Rabbim baska sey için üzdürmesin.. Alisilir insallah bunada hayirlisiyla.. Uzaga mi gelin gidiyosun canim sen?
Ayyy kacirma kiz cocugu sürme ozaman
Gerçektende canim ayni seyleri yasayanlari görmek mutlu ediyor bi parçada olsa
Dün çeyizlerim gitti benimde, aglamicam diye tuttum tuttum kendimi ama herkes evden cikipta odami bombos görünce oturdum hiçkira hiçkira agladim... Diceksiniz simdi sevinç gözyaslari diye ama degil, bidaha ailemle ayni sekilde olamayacagimi bilmek, o odamin benim odam olmadigini bilmek ne bileyim çok koyduKalan o "çok daha" dediginiz günlerinizin kiymetini bilin kizlar; ailelerinizle her ani degerlendirin...
Nasil çabuk geçiyor dimi, baslarda hiç geçmicekmis gibiydi
Amin canim insallah insallah !!!
Civcivimmmm ne 4ü ayol 3 kaldi 3 !!!! Hobaaaa
--
Veeeeeeeeee SOOOON 12 gün !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?