Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

benim kınam ve 2 düğünüm de ekimde ama henüz tarih belirlemedik ne yazıkki nişanlım da askerde, 24 eylülde dönücek.. geri sayım yapabilecek bi tarihiniz olduğu için çok şanslısınız kızlarr

zormus gerçekten canim Allah'tan cogu insan ayni seyleri hissediyorda anormallik yokmus bende diye teselli ediyorum kendimi

1 aydan asagiya saymasi kolay olur artik

Aynen aynı duyguları birileriyle paylaşmak yaşamak güzel moral verici ..

Evet zaten zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum sanırım şu saatten sonrada pek anlamıcam ..

50 gün...Ay kızlar bu günler nasıl böyle hızlı geçiyor,100 küsürlerdeydi ,iilk yazdığımda buraya...Ayy yaaa inşallah hepimiz çok mutlu oluruz bir ömür boyu...

sonnnnn 110 gun kaldı saka gıbı ılk buraya yazdıgımda 180 lı rakamlardaydı :)) on gun sonra ıkı hanelı rakamlara dusecegım

50 gün...Ay kızlar bu günler nasıl böyle hızlı geçiyor,100 küsürlerdeydi ,iilk yazdığımda buraya...Ayy yaaa inşallah hepimiz çok mutlu oluruz bir ömür boyu...

Evet canım ve inan bana 50 günden sonrasını ben hiç hatırlamıyorum nasıl geçti .. Amin cümlemiz inşallah..

vee kına geceme son 16 >>> düğünüme 26 <<<

Abinin yeri ayridir senin yerin ayridir civcivim, annen yine üzülür ama Rabbim baska sey için üzdürmesin.. Alisilir insallah bunada hayirlisiyla.. Uzaga mi gelin gidiyosun canim sen?
Ayyy kacirma kiz cocugu sürme ozaman

Aynen aynı duyguları birileriyle paylaşmak yaşamak güzel moral verici ..

Evet zaten zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum sanırım şu saatten sonrada pek anlamıcam ..

Gerçektende canim ayni seyleri yasayanlari görmek mutlu ediyor bi parçada olsa
Dün çeyizlerim gitti benimde, aglamicam diye tuttum tuttum kendimi ama herkes evden cikipta odami bombos görünce oturdum hiçkira hiçkira agladim... Diceksiniz simdi sevinç gözyaslari diye ama degil, bidaha ailemle ayni sekilde olamayacagimi bilmek, o odamin benim odam olmadigini bilmek ne bileyim çok koydu Kalan o "çok daha" dediginiz günlerinizin kiymetini bilin kizlar; ailelerinizle her ani degerlendirin...

Nasil çabuk geçiyor dimi, baslarda hiç geçmicekmis gibiydi
Amin canim insallah insallah !!!

4 günüm kaldı :86: :111:

Civcivimmmm ne 4ü ayol 3 kaldi 3 !!!! Hobaaaa

--

Veeeeeeeeee SOOOON 12 gün !!!

Off çokk duygulandım canım ya çok haklısın .. İster istemez koyuyo insana Allahtan sevdiğimiz insanla evleniyo olmamız teselli ediyo .. Yoksa dayanılmaz bi hal alırdı ..

evet canım ben ankaradayım ve ttttaaaaaaaaaaaaaaaa erzuruma gelin gidiyorum
kayınvalidemler,benim ailemler ankarada.nişanlmın işi erzurumda olduğundan orda yalnı olacağız
yawww çok az kaldııııııııı :18: :18:
kocişimde geldi ergün bi sınava bi pazara gidiyoruz :86:
ve ssssssssssooooooooooooonnnnnnnnn 1 gün: ))
cuma bayrak kalkıyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…