- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
- Konu Sahibi UquRboCuqu
Ben nasil saymayi unutmusum
Son 8
Son 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hehe sen çok yaşa emi kız güldürdün beni valacanim benim ya seni simdiden cok cok iyi anliyorum evde durmamak istemeni
Ama olsun kendi yuvani kuracaksin, oraya alisinca kendinin belirleyecegi bi düzenin olcak, sevdiklerini yine gelip görceksin.. artik tek SEN degil SIZ olcaksiniz esinle. Minicik bi aile olcaksiniz baslarda iki kisilik sonra yavas yavas cogalacaksiniz.
INSALLAH tabiki Allah'in izniyle
Bunlari düsünüp rahatlamaya calis canim, kimin ne dedigini umursama, sen yine annenin babanin biricik kizlarisin degisen bisey olmayacak..
Bugün kimbilir neler yapiyosun sen suanda, hicbiseyin farkinda olmadan kosturdugunu görür gibiyim
Kayinvaliden veya sevdiginin ailesi ne kadar ama ne kadar iyi olurlarsa olsunlar yalniz kaldigini hissediyor insan maalesef.. Oda alisana kadar sanirim..
Ben bütün ailenin bulundugu bi dügüne katilmistim, kendi tarafimdan kimse yoktu.. cok zor olmustu o an. birden baktim etrafima sevdigim insandan baska kimse yoktu aslinda orda.. ne yapiyorum ben burda dedigim oldu o an...
Amaaaaaaaan canim ya eglenmene bak, 3 gün boyunca herkes etrafinda pervane olcak, sevdiklerin yaninda olcak, tadini çikar
Amiiiin canim insallah Rabbim herkesi mutlu etsin
hahaha sen diyene kadar hala anlamamistim, jetonum parasütle indi saolasica
Gel canim gel beraber tekli rakamlardan gidelim, azcik kaldi kinana
97'ledin sende canim; çabucak geçer insallah hayirlisiyla
tatlıkedıı elıff ne kadar az kalmıss yaaa
Inanamıyorummmmm
günaydın hanımlarrr
benım şafak bitti,15 günlük evliyim:))
tatili falan bitirip işbaşı yaptım bugün ilk buraya ugramak ıstedım..
cok eglencelı zamanlarr kızlarr herseyın tadını çıkarınnn:)
Ayy ne güzell yaa
Nasıl bi duygu alışabildin mi peki
harıka bı duygu canım alıştım herseye
evime kocama,sankı yıllardır bu evde bu adamla yaşıyo gibiyim:)
allah herkesı mutlu huzurlu etsın yuvasında,eş olmak cok farklıymış ne sevgililiğe ne de nişanlılığa benziyo..
bir olmak ne demek yenı yenı anlıyorumm
darısı başınıza kızlar şafaklarınız çabucak bitsin inşallah:)
Hehe sen çok yaşa emi kız güldürdün beni vala
Geliyorum canım merak etmee arkandayım ben
Evet canım bende hala inanamıyorum şaka gibi Yakında sende anlamazsın peşimizden geliyorsun sende hadi bakalım
hahah napim canim kafa almiyor artik :) tekli rakamlara indin mi sen bakim
allah benimde inmemi nasip etsin kızlarrr :9 nasl dyglar içindesiniz
insallah insallah ne kadar kaldiki canim senin?
valla kendi adima söyleyim; karmakarisigim.. ailemden ayrilmanin üzüntüsü bi tarafta; sevdigimle beraber yasamanin sevinci, mutlulugu diger tarafta
deli gibi heyecanliyim bide
Rabbim herkese nasip etsin bu günleri