Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

Off çokk duygulandım canım ya çok haklısın .. İster istemez koyuyo insana Allahtan sevdiğimiz insanla evleniyo olmamız teselli ediyo .. Yoksa dayanılmaz bi hal alırdı ..

Haklisin canim benim Rabbim bizi sevdigimizin yaninda mutlu etsin

bende geldımmm
102

Hosgeldiiiiiiiiiiiiiin canim; iyi saymalar olsun gör bak ne çabuk geçicek o rakamlar

Civcivim hakkinda hayirlisi olsun, cok cok uzaga gidiyormussun gerçektende.. Rabbim sana güç kuvvet versin tek basina ve esinle olcaksin ama ne güzel
Kiz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz senin dügün eglencesi baslicak !!! saka gibi valla !
Hayirli bayraklar olsun canim; Umarim hersey istedigin gibi geçer! Korktugun seyler buhar olur uçar; çok ama çoooook mutlu ol!!!
Balayi dönüsünde yaz mutlaka merak ederim seni nasil halay çektin diye sahi ne zaman dönüyosunuz ?
Nereye gidiyosunuz bide
Hayirli ugurlu olsun insallah civcivimizide yolluyoruz

---

SON 10 kaldi yaaaaaaaaaaa

AMİNNNN CANIMMMM

Ve senin geri sayım başlıyo hadi hayırlısı bakalım

benimde kınama son 14 ayyy heyecan bastı düğünüme 24 ..

gelmem mi canım ilk iş buraya yazmak olacak: )))
çünkü seni merak ediyorum seninki nasıl geçti alacağım tüm dedikoduları
ben hala halay çekmeyi öğrenemedim yaw :86:
canım 5 haziranda balayına gideceğiz 12inde döneceğiz.ama şöyle bişey var;
döndükten sonra kv de de kalacağız orda da net yok: (((haliyle erzuruma dönene kadar yazamam
erzurumada 17 sinde döneceğiz
ilk iş buraya yazmak olacak: )
tatile antalya alanyaya otel beraya gideceğiz.ben tesettürlüyüm,ona uygun otel araştırdık kışın,burayı bulduk: )
sanada az kaldı yaaa
heyecanlı mısın?
hazırlıklar nasıl gidiyor?
bu arada nişanlın ne iş yapıyor?sende çalışıyor musun?
(ne çok soru sordum yawww :111: )

AMİNNNN CANIMMMM

Ve senin geri sayım başlıyo hadi hayırlısı bakalım

benimde kınama son 14 ayyy heyecan bastı düğünüme 24 ..

Elifcim basladi geri sayim tekli rakamlara indimmmm! Darisi sana ve bekleyen herkese olsun insallah canim .
Az kaldiki sanada offfffffffff

Ay canim benim yaaa tamam sen gel er yada geç gelde bekleriz biz seni ve haberlerini
Cok güzel bi yere benziyor balayi oteliniz! Insallah eglenir cok güzel bi balayi geçirirsiniz canim ya
inan senin için bende heyecan yapiyorum! 24 saatten az kaldi hazirliklarin baslamasina hey gidi günler geçti bitti simdi saatler kaldi
Hazirliklar iyi gidiyor canim; evimiz tamamen temizlendi hersey yerlesti cok sükür istedigim gibi içime sindi yapilan isler iyi oldu yani kafamdan o dert gitti..
Haftaya misafirler gelmeye baslicak yavas yavas ev kalabaliklasicak
Geceleri uyuyamaz oldum sizede oluyor mu bilmiyorum; gece uyaniyorum birden ve bi heyecan yerlesiyor icime uyu uyuyabilirsen
Nisanlimla ayni meslekteniz canim ikimizde calisiyoruz bilgisayar yazilimcisi olarak.. haftaya persembe günü o izin almis ama ben caliscam ne kadar calisirim bilemicem artikta neyse
Sen napicaksin erzurumda? isin varmi hazir yoksa calismayi düsünmüyo musun?
Bu arada temelli gitmiyosunuz dimi oraya yani esinin isi bitince geliceksiniz geriye?
Hayirlisi olsun hersey icin canim benim ! Allah yardimcin olsun !
Halay çekmede basarilar diliyorum

--
Veeeeeeeeeeeee SON 9 !
Tekli rakamlara indik çok sükür

Hadi hayırlısı olsun tatlım bize yazmayı unutma düğünden sonra ..

oyyy canım inşalahh aminn .. Çok merak ediyorum bu hallerimize ilerde kimbilir ne gülücez
Bende izinden geliyorum canım 4 gün sonra bende teklilere düşücem Allahın izniyle senin vakit dolmak üzere haydi bakalım yolcu yolunda gerek Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Dilerim herkes hak ettiğinden fazla mutlu olur ..

dimi canim deli gibi gün saymisiz suna bak diye dalga geçeriz kendimizle heralde
Izindemiydin yani bu hafta sen ? Ne icin aldin izni son hazirliklar icin mi?
AMiiiiN canim insallah insallah

ay ne güzel tüm işleriniz bitmiş canım,içine sinmesi çok önemli: ))
meslektaşsınız he: ))peki siz balayına gidecekmisiniz?gidecekseniz nereye: )?
ay ben senin yerinde olsam çalışmam
eşim izinli evde ben işte :86: mümkünatı yok
çok az kaldı sanada,aklıma sen gelince düşünüyorum hep: )ben 1 haftalık gelinken tatlıda yeni evleniyor olacak :123:
düşüncesi bile hoş: ))
inşallah gelip yazacağım buraya tüm detayları,halay fiyaskosunu falan
canım biz erzurumda 2 3 sene daha dururuz.beni nişanlım eczacı,SGK da.yani memur,o yüzden bi müddet daha oradayız,sonra geleceğiz.
bense daha öğrenciyim,bu sene 3 bitti,gazide okuyorum.farabi sistemiyle son senemi misafir öğrenci olarak atatürk üniversitesinde okuyacağım eşimin yanında
bi yandan da kpss ye hazırlanacağım: )

inşallah yazacağım canım: ))
çok teşekkür ediyorum,seninkide şimdiden hayırlı olsun: ))
sanada az kalmış,heyecan var mı

Kiiiizzzz sen napiyon daha burda git hazirlan, heyecanlan, kostur ne bilim ben yap biseyler iste
Canim haftaya persembe dügün olmamis oluyor, nisanlim calismicak isleri var sagda solda ama benim isim yok evde kalip misafirlerle bogulcagima calismamayi tercih ederim
hem sirkette cikip bi sigara icebilme imkanim var evde butun millet tepemde sinir küpü olurum içemezsem
ay canim dogru sen sinavlarinada girdin nisanlinla hatta bu konuda konusmustuk :) kafa gitti :26:
desene son sene bi baska olcak evli ve üniversiteli süper ya.. vay be ne isterdim bende öyle okumayi cidden özendim simdi
Iyiymis canim 2-3 sene dayanilmicak gibi degil, aradada gelirsiniz ailenizi görmeye ne güzel iste zaman akiiiip gider
Biz balayina hemen gitmicez canim, ramazandan sonra gitmeyi düsünüyoruz.. Hemen gitmeyi ikimizde istemedik.. Evde oturup evimizin tadini cikaralim, ortama bi alisalim ondan sonra gideriz diyoruz
böyle iste canim..
Offf seninle geri sayimda güzel oluyodu neyse bende civciv evleneli 2 gün oldu bana son 5 kaldi yaparim haftaya

MUTLULUKLAR CIVCIVIM

ay ne bileyim şuan herşey hazırya,hiçbişey yapmak gelmiyor içimden: (
yarın son kalan eşyalarımı toplayacağım
yarın zor bi gün olacak....
evin içinde düğün yokmuş gibi bir hava yaratmaya çalışıyorum çünkü her gelen,gören artık misafirsin dedikçe bende annemde bi tuhaf oluyoruz...
eğlenceli olmaya çalışıyorum.düğün sanki benim değilde çok yakın bi tanıdığın gibi davranıyorum.
ne zor evden çıkmak,ele karışmak.kayınvaliden nasıl bilmiyorum ama ben kendimi evlenip eşimin ailesine karışınca çok yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum
umarım herşey ikimiz içinde güzel olur.haftaya anlayacaksın beni daha iyi...
evde durmak istemeyeceksin,zor gelecek.şimdi diyorum iyiki sınavlar varmışta dikkatimi oraya vermişim.
AMİNNN TATLIM İNŞALLAH SENDE ÇOK MUTLU OLURSUN

dimi canim deli gibi gün saymisiz suna bak diye dalga geçeriz kendimizle heralde

canım benim ya ne kadar heycanlı olduğunu bir kez daha anladım izinden derken senin izinden tatlıkedicim ehehe tamam azcık relax ol

canım benim ya ne kadar heycanlı olduğunu bir kez daha anladım izinden derken senin izinden tatlıkedicim ehehe tamam azcık relax ol

tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz amin canım bende teşekkür ederim ..

evet az kaldı heycan olmazmı var tabiki zman yaklaştıkca dahada çoğalıyor :26:

tatlıkedıı elıff ne kadar az kalmıss yaaa
Inanamıyorummmmm

benimde 85 gün umarım yanlış saymamışımdır kızlar ağustosun 26sında düğün doğrumu saymışm

canim benim ya seni simdiden cok cok iyi anliyorum evde durmamak istemeni
Ama olsun kendi yuvani kuracaksin, oraya alisinca kendinin belirleyecegi bi düzenin olcak, sevdiklerini yine gelip görceksin.. artik tek SEN degil SIZ olcaksiniz esinle. Minicik bi aile olcaksiniz baslarda iki kisilik sonra yavas yavas cogalacaksiniz.
INSALLAH tabiki Allah'in izniyle
Bunlari düsünüp rahatlamaya calis canim, kimin ne dedigini umursama, sen yine annenin babanin biricik kizlarisin degisen bisey olmayacak..
Bugün kimbilir neler yapiyosun sen suanda, hicbiseyin farkinda olmadan kosturdugunu görür gibiyim
Kayinvaliden veya sevdiginin ailesi ne kadar ama ne kadar iyi olurlarsa olsunlar yalniz kaldigini hissediyor insan maalesef.. Oda alisana kadar sanirim..
Ben bütün ailenin bulundugu bi dügüne katilmistim, kendi tarafimdan kimse yoktu.. cok zor olmustu o an. birden baktim etrafima sevdigim insandan baska kimse yoktu aslinda orda.. ne yapiyorum ben burda dedigim oldu o an...
Amaaaaaaaan canim ya eglenmene bak, 3 gün boyunca herkes etrafinda pervane olcak, sevdiklerin yaninda olcak, tadini çikar
Amiiiin canim insallah Rabbim herkesi mutlu etsin

hahaha sen diyene kadar hala anlamamistim, jetonum parasütle indi saolasica
Gel canim gel beraber tekli rakamlardan gidelim, azcik kaldi kinana

tatlıkedıı elıff ne kadar az kalmıss yaaa
Inanamıyorummmmm

97'ledin sende canim; çabucak geçer insallah hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…