- Konu Sahibi UquRboCuqu
-
son 21 günhaftalar çok çabuk geçiyor kızlar size de öyle geliyor mu :))
zaman çok acımasız bi kavram ya,nasıl aktı anlamadım bi bakmışım balayı dönüşü olacakk:)
ama şu son 2 günün tatlı heyecanı herşeye değer..
tez zamanda gelsın senın düğünde canım:)
nikahtan önceydi canım : )
saat 9 da derse girdik 11de çıktık,2de nikahımız vardı apar topar hazırlanıp,nikah salonuna yetiştik: )
sizin telaşlarda aynı bizimki gibiymiş:)
bizde de akrabalarla birlikte aynı koşturmaca var: )
son hafta istanbuldan akrabalar gelecek düğün için,bayağ kalabalık olacağız evde,
zor yaaa: )
geçsin artık günler: )
son 13 gün
Kınaa 23 >>> düğün 33 <<< piiiii hiç bişe kalmamışşşşşş
Dün çeyizim gitti kıyamam annem dayanamadı ağladı off off nasıl bi duygu bu hem mutlusun hem hüzünlü
tatlıkedim evet 10 gün kaldı.aslında 3 haziranda düğünüm ama 1 de başlayacak eğlence o yüzden o son 3 günü saymıyorum
sanki düğünü olan ben değilmişim gibi,daha bir sene varmış gibi hissediyorum
sanada az kaldı sende durumlar nasıl?
Sayma canim haklisin, 1'i gelsin anlamazsin bile geçen zamaniii
Hehehe, ne kadardir bekliyorsun bugünü? kaçta basladin saymaya?
Aynen bende benim için degilmis gibi hissediyorumarada bi kramplar giriyor karnima ama
Durumlar iyi gibi, evimiz bitti bitecek, bi kaba temizligi kaldi.. Bu haftasonu da çeyizlerim gidicek insallah
Evde hazirliklar tam gaz... Buzluklar doldu tasiyoryiter gayrriiiiiiiiii gelsin su günler ya bunaldim iyice hazirlik hazirlik içim disim pogaca, börek, tatli oldu
hayir bide olmus mu diye her birinin tadina baka baka gelinlige giremicem iyi mi
öhöm öhöm SON 18
Nasil geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dügünün canim :)
Amiiiin insallah cabucak geciyor zaman artik
Civcivimmm 10 günmü kaldi sanaaaa
Ayy kiyamam canim yaaacanim annem benimki napcak acaba, bizimde bu pazar gidicek insallah
Az kalmis seninde canim
Yerlestirdiniz mi hemen çeyizlerini yoksa birakip geldiniz mi evinize?
SOOOOOOOOON 19
buraya ilk yazdığımda 90 küsürlerdeydi: )
işin aslı biz kasımda nişanlandık o günden beri sayıyoruz nişanlımla
cuma günü geliyor bitanecik kocacım
bizde hazırlıklar yok henüz.menü belli,kınada yaprak sarma,mantı,poğaça,tatlı falan olacak,akşam erkek tarafına geçtiğimizde de orda yemek verilecek.
benim alnımda sivilce doldu yaaa :86:
bu arada son 9 gün
Hayırlısı olsun tatlım ama anneler işte dayanamıyolar
Evet canım daha yerleştirmedik zaman var diye bıraktık geldik ..
Vee şafak atarsa >>> kına 21 >>> düğün 31<<<
16........ Yazi ile ON ALTI...........
Bildigimiz 16 yahu
Offf Kasimdan bu yana sayiyosunuz demekaslinda iki kisi saymak daha zevkli olur heralde, benim nisanlim saydirtmiyor bana son 5 kalana kadar banada deme dedi bende inadina her aklima geldiginde hatirlatirim gicik etmek için
dügünümüzü saymicam da neyi sayicam dimi ama
Canim sivilceler için güzel bi çözümüm var, bende de sık sık oluyor özellikle stresli zamanlarda. Ben sarimsak sürüyorum yatmadan önce ve ertesi güne acisi ve sisligi inmis oluyor. Gün içerisinde sürebiliyorsanda sür hiç bos birakma ki fayda etsin, hemen kurutuyor...
Sarimsagi ikiye üçe böl ve iç kisimlarini sürmeyi dene.. iyi gelicektir insallah..
Masallah masallah kalan gün sayina
Hmmm anladim canim yerlesirsiniz daha yavas yavas
Az kalmiiiis sanada
Ve banaaa
Son 17
hehe bitmiş şafak zman su gibi akıp geçiyoo son günlerde
Benim bugün tam bir ayım var düğünümekınamada 20 gün kaldı nasipse
biz sürekli sayıyoruz günleri
100lerde olduğumuzu bilirim...zaman ne kada acımasız,haftaya pazar düğünüm var
annemi nasıl bırakacağımı,bi daha odamda,evimde olamayacağımı,ankarada olamayacağımı,çevremdeki herkesin değişeceğini düşündükçe içim burkuluyor
sarımsağı şimdi bile deneyebilirm canım,çünkü alerjide çıktı alnım kabardı,sürekli kaşınıyor: (
dur deneyim tatlım.çok teşekkür ederim
bu arada senin ve herkesin regaip kandilini kutlarım,Rabbim dualarımız kabul etsin
ve son 1 hafta
sorma canim geçmesin diye gözüne bakar oldum simdide ama hizla geçiyorayrilik hüznü çöktü içime
ve bir aydan az kaldi bugün sana
bende ayni canim, anneme baktikca gözlerim doluyor artik.. tek cocugum bide arkamda bi kardesim olsaydi bu kadar üzülmezdim belki..
Amin canim cok tesekkür ederim, seninde Kandilin mübarek olsun. Hayirli cumalar olsun. Rabbim dualarimizi kabul eylesin insAllah
Haftaya bugün napiyor olcaksin? Kuaförde mi olursun kiBayrak falan mi dikilcek sizde ? Cünkü 3 gün sürüyor eglencemiz demistin. Bizde ilk gün bayrak olurdu memlekette olsaydi, ve yemek falan yenilir o gün. Ikinci gün kina, 3üncü günde dügün..
Ama tabii simdi öyle olmicak direk kinadan baslicaz eglenceye
Naptin sarimsagi denedin mi ? Sana dedigim gün bende de bitane hortladi ya cani cekti heralde sarimsagi
Son 15 insAllah
Oyy kıyamam yaa ne kadar zormuş meğer zamn yaklaşınca daha iyi anlıyor insan değilmi
Evet bir aydan düştük artık ..
sorma canim geçmesin diye gözüne bakar oldum simdide ama hizla geçiyorayrilik hüznü çöktü içime
ve bir aydan az kaldi bugün sana
bende ayni canim, anneme baktikca gözlerim doluyor artik.. tek cocugum bide arkamda bi kardesim olsaydi bu kadar üzülmezdim belki..
Amin canim cok tesekkür ederim, seninde Kandilin mübarek olsun. Hayirli cumalar olsun. Rabbim dualarimizi kabul eylesin insAllah
Haftaya bugün napiyor olcaksin? Kuaförde mi olursun kiBayrak falan mi dikilcek sizde ? Cünkü 3 gün sürüyor eglencemiz demistin. Bizde ilk gün bayrak olurdu memlekette olsaydi, ve yemek falan yenilir o gün. Ikinci gün kina, 3üncü günde dügün..
Ama tabii simdi öyle olmicak direk kinadan baslicaz eglenceye
Naptin sarimsagi denedin mi ? Sana dedigim gün bende de bitane hortladi ya cani cekti heralde sarimsagi
Son 15 insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?