- Konu Sahibi UquRboCuqu
Son 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlı günler yaklaştıkça üzerine mayhoşluk çöktü herhal
az kalmış aama
son 16 gün
Galiba öyle oldu, ufak ufak hafiza kayiplari basladi, her isimi alarm kurarak yapar oldum :26:
Neysem...
öhöm öhöm kaldiiiiiiii 24
nasilsin ne durumdasin sen bendende yakinsin o güzel güne
60 gün kaldı temmuz 15:))Mutluyum,heycanlıyım,telaşlıyım üstüne bir de kpss stresim var...Umarım herşey gönlümüzce olur.
Çok az vakti kalan arkadaşlar var,evlendikten sonra sakın duygularınızı yaşadıklarınızı burada paylaşmayı unutmayın ha....Küseriz sonra:))
son 1 aya giriş yapan tüm gelinler böyle galiba:86:
son 15 günüm: )
nasılım biliyor musun?
sanki evlenecek olan ben değilim
haftaya finallerim başlıyor ve 2 hafta sürecek yani düğünden 2 3 gün önce bitmiş olacak.
haftaya nişanlım geliyor.o gelince çalışmam salarım diye her Allahım günü kargalar kahvaltısını yapmadan(6 gibi..)çıkıyorum evden,koştur koştur kütüphaneye.
eğer o gün dersim yoksa akşam 7 ye kadar gömülüp uçuyorum notların arasında :86:
eğer ders varsa bide koştur koştur okula
günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile ya...
çok isterdim bu son günlerde evde heyecanla beklemeyi ailemle zaman geçirmeyi...
1 gün sonra düğünüm var ve ben kütüphane kşelerinde sürünüyorum
ha bu arada nikahımın olduğu günde,nişanlımıda tuttum kolundan okula götürdüm beraber derse girdik
inek miyim ne :111:
7 yıldan sonra öğrenci sıralarınada oturmuş oldu kocişim
sen ne alemdesin?duyguların nasıl?
son 2:)
pazar düğün var,allahımmmmmmmm sana gelıyorum:)
son 5 kala görcem sizi,fenalardayımmm
of of heyecanini paylasiyoruz arkadasim, insallah iyi gecer hersey
Tahmin bile edemiyorum ne durumda olacagimi son 5 kala
Allah daha çok mesut etsin insallah hepimizide arkadaslar
Yazariz insallah ne dimekkk
Galiba canim ya valla Allah yardimcimiz olsun, az kaldi kizzzz son iki hafta he
Ah canim benim yaa evlenecek olan ben degilim demissin aynen bende öyle hissediyorum.. ama senin yasadigin sinav stresi de çokmus ya hemde dügünden önce aklini neye verecegini sasirir insan :26:
Emeklerin bosa cikmaz insallah güzelim, basariyla bitirirsin sinavlarini insallah
Bence evde oturup beklemekten daha iyi böyle kosturman, öteki türlü ne zaman geçerdi ne de yapicak isin biterdi, en azindan organize bi sekilde ilerliyorsundur simdi
Ayrica degisik bi ani olmus nikahtan sonra ögrenci siralarinda kutlama yapmak
Benim günlerimde yogun geçiyor seninkisi kadar olmasada :) Calisiyorum ben, sabah cikip aksam gidiyorum eve, evde annem, anneannem, akrabalar saolsunlar kosturuyorlar, bir gün yaprak sarmalari, bir gün manti doldurmalari, tatli yapmalari, bohça ve çeyizleri hazirlamalari hiç ama hiç bitmiyor
Dügün zamani uzaktan gelen akrabalarimiz çok olacagi için hazirliklar tam bir ay kala baslamisti.. Bende hafta sonlari ya nisanlimla esyalarimizi tamamlamaya çalisiyoruz, yada annemlere yardim ediyorum :)
öyle böyle derken acayip hizli geçiyor günler veeeeee
SON 22