• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

60 gün kaldı temmuz 15:))Mutluyum,heycanlıyım,telaşlıyım üstüne bir de kpss stresim var...Umarım herşey gönlümüzce olur.

Çok az vakti kalan arkadaşlar var,evlendikten sonra sakın duygularınızı yaşadıklarınızı burada paylaşmayı unutmayın ha....Küseriz sonra:)):21:

:nazar::nazar::nazar:

nasilsin ne durumdasin sen bendende yakinsin o güzel güne :16:

nasılım biliyor musun?
sanki evlenecek olan ben değilim :19:
haftaya finallerim başlıyor ve 2 hafta sürecek yani düğünden 2 3 gün önce bitmiş olacak.
haftaya nişanlım geliyor.o gelince çalışmam salarım diye her Allahım günü kargalar kahvaltısını yapmadan(6 gibi..)çıkıyorum evden,koştur koştur kütüphaneye.
eğer o gün dersim yoksa akşam 7 ye kadar gömülüp uçuyorum notların arasında :86:
eğer ders varsa bide koştur koştur okula :10:
günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile ya...
çok isterdim bu son günlerde evde heyecanla beklemeyi ailemle zaman geçirmeyi...
1 gün sonra düğünüm var ve ben kütüphane kşelerinde sürünüyorum :61:
ha bu arada nikahımın olduğu günde,nişanlımıda tuttum kolundan okula götürdüm beraber derse girdik :27:
inek miyim ne :111:
7 yıldan sonra öğrenci sıralarınada oturmuş oldu kocişim :49:

sen ne alemdesin?duyguların nasıl?

60 gün kaldı temmuz 15:))Mutluyum,heycanlıyım,telaşlıyım üstüne bir de kpss stresim var...Umarım herşey gönlümüzce olur.

Çok az vakti kalan arkadaşlar var,evlendikten sonra sakın duygularınızı yaşadıklarınızı burada paylaşmayı unutmayın ha....Küseriz sonra:)):21:

Allah daha çok mesut etsin insallah hepimizide arkadaslar :16:
Yazariz insallah :9: ne dimekkk :9:

:27:
son 1 aya giriş yapan tüm gelinler böyle galiba:86:
son 15 günüm: )

Galiba canim ya valla Allah yardimcimiz olsun, az kaldi kizzzz son iki hafta he :1:

nasılım biliyor musun?
sanki evlenecek olan ben değilim :19:
haftaya finallerim başlıyor ve 2 hafta sürecek yani düğünden 2 3 gün önce bitmiş olacak.
haftaya nişanlım geliyor.o gelince çalışmam salarım diye her Allahım günü kargalar kahvaltısını yapmadan(6 gibi..)çıkıyorum evden,koştur koştur kütüphaneye.
eğer o gün dersim yoksa akşam 7 ye kadar gömülüp uçuyorum notların arasında :86:
eğer ders varsa bide koştur koştur okula :10:
günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile ya...
çok isterdim bu son günlerde evde heyecanla beklemeyi ailemle zaman geçirmeyi...
1 gün sonra düğünüm var ve ben kütüphane kşelerinde sürünüyorum :61:
ha bu arada nikahımın olduğu günde,nişanlımıda tuttum kolundan okula götürdüm beraber derse girdik :27:
inek miyim ne :111:
7 yıldan sonra öğrenci sıralarınada oturmuş oldu kocişim :49:

sen ne alemdesin?duyguların nasıl?

Ah canim benim yaa evlenecek olan ben degilim demissin aynen bende öyle hissediyorum.. ama senin yasadigin sinav stresi de çokmus ya hemde dügünden önce aklini neye verecegini sasirir insan :26:
Emeklerin bosa cikmaz insallah güzelim, basariyla bitirirsin sinavlarini insallah :34:
Bence evde oturup beklemekten daha iyi böyle kosturman, öteki türlü ne zaman geçerdi ne de yapicak isin biterdi, en azindan organize bi sekilde ilerliyorsundur simdi :27:
Ayrica degisik bi ani olmus nikahtan sonra ögrenci siralarinda kutlama yapmak :1:

Benim günlerimde yogun geçiyor seninkisi kadar olmasada :) Calisiyorum ben, sabah cikip aksam gidiyorum eve, evde annem, anneannem, akrabalar saolsunlar kosturuyorlar, bir gün yaprak sarmalari, bir gün manti doldurmalari, tatli yapmalari, bohça ve çeyizleri hazirlamalari hiç ama hiç bitmiyor :9:
Dügün zamani uzaktan gelen akrabalarimiz çok olacagi için hazirliklar tam bir ay kala baslamisti.. Bende hafta sonlari ya nisanlimla esyalarimizi tamamlamaya çalisiyoruz, yada annemlere yardim ediyorum :)
öyle böyle derken acayip hizli geçiyor günler veeeeee

SON 22 :16::16::16:

son 2:)
pazar düğün var,allahımmmmmmmm sana gelıyorum:)
son 5 kala görcem sizi,fenalardayımmm:32::32::32:

of of heyecanini paylasiyoruz arkadasim, insallah iyi gecer hersey :72:

Tahmin bile edemiyorum ne durumda olacagimi son 5 kala :37::37::37:

zaman çok acımasız bi kavram ya,nasıl aktı anlamadım bi bakmışım balayı dönüşü olacakk:)
ama şu son 2 günün tatlı heyecanı herşeye değer..
tez zamanda gelsın senın düğünde canım:)

Allah daha çok mesut etsin insallah hepimizide arkadaslar :16:
Yazariz insallah :9: ne dimekkk :9:

Galiba canim ya valla Allah yardimcimiz olsun, az kaldi kizzzz son iki hafta he :1:

Ah canim benim yaa evlenecek olan ben degilim demissin aynen bende öyle hissediyorum.. ama senin yasadigin sinav stresi de çokmus ya hemde dügünden önce aklini neye verecegini sasirir insan :26:
Emeklerin bosa cikmaz insallah güzelim, basariyla bitirirsin sinavlarini insallah :34:
Bence evde oturup beklemekten daha iyi böyle kosturman, öteki türlü ne zaman geçerdi ne de yapicak isin biterdi, en azindan organize bi sekilde ilerliyorsundur simdi :27:
Ayrica degisik bi ani olmus nikahtan sonra ögrenci siralarinda kutlama yapmak :1:

Benim günlerimde yogun geçiyor seninkisi kadar olmasada :) Calisiyorum ben, sabah cikip aksam gidiyorum eve, evde annem, anneannem, akrabalar saolsunlar kosturuyorlar, bir gün yaprak sarmalari, bir gün manti doldurmalari, tatli yapmalari, bohça ve çeyizleri hazirlamalari hiç ama hiç bitmiyor :9:
Dügün zamani uzaktan gelen akrabalarimiz çok olacagi için hazirliklar tam bir ay kala baslamisti.. Bende hafta sonlari ya nisanlimla esyalarimizi tamamlamaya çalisiyoruz, yada annemlere yardim ediyorum :)
öyle böyle derken acayip hizli geçiyor günler veeeeee

SON 22 :16::16::16:

nikahtan önceydi canım : )
saat 9 da derse girdik 11de çıktık,2de nikahımız vardı apar topar hazırlanıp,nikah salonuna yetiştik: )
sizin telaşlarda aynı bizimki gibiymiş:)
bizde de akrabalarla birlikte aynı koşturmaca var: )
son hafta istanbuldan akrabalar gelecek düğün için,bayağ kalabalık olacağız evde,
zor yaaa: )
geçsin artık günler: )
son 13 gün :16:

kızlar bugün 36 gün kaldı:) bugün özel çünkü buraya ilk başladımda 136 gün vardı ve radan tam 100 gün geçti:) son 36 dayım hayırlısı olsun...

Back