• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

gönlünüzdeki herşeyi Allah nasip etsin arkadaşlar..

benim herşeyim içime sinerek oldu diyemem ama şu varki bunu farkettiğim anda (yıllarca hayalini kurduğum düğün vb.) beklentilerimi azaltmaya karar verdim. böyle daha mutluyum eşimle de daha huzurluyuz.. 14 yaşından beri birbirimiz seviyoruz ve birlikte yaşayacağımız günlerin hayalini kuruyoruz. düğün hayatımda bir kere olcak tamam ama hiç bişey benden ve sevdiğimden önemli değil :31:

en güzelini yapıosn emin ol çok daha mutlu oolursun gün geçtikçeee çok sevndm böyle güzel düşünmene mutlu olmana

Seni iyi anlıyorum canım. Benim içinde aynı şey geçerli.
Nişanlıyken anlaşmazlıklar olabiliyor.
inşallah evlendikten sonra her şey senin için iyi olur canım.

evet nişanlıyken stres üst seviyede oluyo ve problemler çıkabilio ama evlennce hallolcak bunlar inş

canım valla senn iyi olmuş da bizimkisi de kısa dönem gidicek ama evlendikten sonra nası olcak bilemiorum

Allah sabrını veriyor canım ama evde yalnız kalabiliyorsan sorun yok. Ailende yalnız bırakmazlar zaten seni.

kızlar iftardan beri davetiyelere isim yazıoruz anca 20 dk faln önce bitti işim gece 1e kadar babmlarla yazdık sonr ayattılar ben düzenledim bölüm bölüm çok yoruldum yaa 350 davetye yazmak düzenlemek kolay dğilmiiş hiç:50: ama zevkli tabikide:16::16: dağııtlması kaldı unutulanlar olursda yazılıpverilmesi kaldı:16::1: oyy sırtım ağrıo ama değdiii:16::16::16:

selam kızlar ben gibi nişanlısından ayrı illerde olup doğru dürüst görüşemeyen var mı? imreniyorum bazen bir arada olan sevgililere..

Ahh ahhh bilirim bilirr ayrı kalmayı çok zor istediği zaman yanıdna olamıyor ağladığında güldüğünde :14:

ama 2 ay sonra evleniyoruz 6,5 yıldır birlikteyiz sonunda kavuşucaz Rabbim izin verirse.

Hayırlısı böyleymiş canım.
Son bekar günlerinin tadını çıkar. :)

teşekkür ederim canım.. evim hazır değil son 3 haftaya girdim ve ancak ayın 11 inden sonra yerleşmeye başlayacağım o yüzden günlerim nasıl geçiyor anlatamam..

boşuna bekledik ağustosu zaten.. ağustosta olursa maddi durumlar düzelecek o zaman yapalım dedi ama hiçbir fark yok maddi sebepler yüzünden evime bile yerleşemedim.. içimdekileri söyleyemediğim için çok sinirliyim kayınpedere :47:

canım valla senn iyi olmuş da bizimkisi de kısa dönem gidicek ama evlendikten sonra nası olcak bilemiorum

benim eşimde evlendikten sonra gidecek .. üniversitede ayrı şehirlerdeydik 5 yıl rahat rahat görüşemedik ayrılıklara alışkınız ama evlilikte eminim çok zor olacak.. 5,5 ay diye teselli ediyorum kendimi .. şafak saymaya alıştım onu sayarım diyorum :26:

benim eşimde evlendikten sonra gidecek .. üniversitede ayrı şehirlerdeydik 5 yıl rahat rahat görüşemedik ayrılıklara alışkınız ama evlilikte eminim çok zor olacak.. 5,5 ay diye teselli ediyorum kendimi .. şafak saymaya alıştım onu sayarım diyorum :26:

Bizde Tuğçemle aynı dönem bekledik.

Burda daha çabuk geçiyor zaman ve seni anlayan insanlarla aynı ortamda oluyorsun hatta ailenle paylaşamadıklarını burda hiç görmediğin insanlarla paylaşıyorsun.

evlenince biraz daha zor geçer tabi ama eşinin kokusuyla uyanmanın heycanı ile çabuk geçer zaman inş.

Allah bu dönem içinde sabır versin sana ve senin gibi şafak sayacaklara çünkü zor bir dönem....

İnşallah bizimkide çabucak gecer , gerçi bizde hep ayrıydık ama askerlik çok başka bişey :2:

eminim çok başka bişeydir.. bende burda sayarım şafağımızı .. elbette o günlerde gelecek ve bitecek zorda olsa yaşanacak.. şimdiden üzülmek istemiyorum nasıl olsa o gün gelecek ve duygular yaşanacak..

şuan en azından askere gideceği güne kadar ona sarılıp uyuyabileceğim günleri kar sayıyorum kendime evlenmeseydik o günleri yine ayrı geçirecektik. kafamızdaki düğün ne zaman olacak nasıl olacak streside olmamış olacak. sadece hasret olcak içimizdeki duygu..

bunlar teselli sözlerim ve eminim o gittiğinde evimizde yalnız kaldığımda hiç bir teselli beni avutmayacak :43:

eminim çok başka bişeydir.. bende burda sayarım şafağımızı .. elbette o günlerde gelecek ve bitecek zorda olsa yaşanacak.. şimdiden üzülmek istemiyorum nasıl olsa o gün gelecek ve duygular yaşanacak..

şuan en azından askere gideceği güne kadar ona sarılıp uyuyabileceğim günleri kar sayıyorum kendime evlenmeseydik o günleri yine ayrı geçirecektik. kafamızdaki düğün ne zaman olacak nasıl olacak streside olmamış olacak. sadece hasret olcak içimizdeki duygu..

bunlar teselli sözlerim ve eminim o gittiğinde evimizde yalnız kaldığımda hiç bir teselli beni avutmayacak :43:

şafak saycaz artık buradan

bende öyle diyorum amaaa çoook zooor olucak farkındayımmm

bende ayrılığa mecbur alışkın biriyim :/..askerdeyken şafakta saydım ve baya bi ilin plaka kodunu öğrenmiştim son günlerde :) ama biz hala şafak sayıyoruz bu sefer yaklaşık 11 ay..Allah hepimizin yardımcısı olsun canlar..

kızlar iftardan beri davetiyelere isim yazıoruz anca 20 dk faln önce bitti işim gece 1e kadar babmlarla yazdık sonr ayattılar ben düzenledim bölüm bölüm çok yoruldum yaa 350 davetye yazmak düzenlemek kolay dğilmiiş hiç:50: ama zevkli tabikide:16::16: dağııtlması kaldı unutulanlar olursda yazılıpverilmesi kaldı:16::1: oyy sırtım ağrıo ama değdiii:16::16::16:

geçmiş olsun canım bitmiş :)
ama zevklidir tabiki.
Allah bizede nasip etsinn.

Back