- Konu Sahibi AngelHeart
Düğün düşünmüyoruz nikah yapıcaz ardından yemek,belki konser,tarzında muhafazakar bi nikah işte 3 eylülde sizin nasıl
hadi bakalım hayırlısı olsuuun:) benm de 3 eylül de nikah 7 eylül kına 9 eylül düğün peş peşe:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğün düşünmüyoruz nikah yapıcaz ardından yemek,belki konser,tarzında muhafazakar bi nikah işte 3 eylülde sizin nasıl
gönlünüzdeki herşeyi Allah nasip etsin arkadaşlar..
benim herşeyim içime sinerek oldu diyemem ama şu varki bunu farkettiğim anda (yıllarca hayalini kurduğum düğün vb.) beklentilerimi azaltmaya karar verdim. böyle daha mutluyum eşimle de daha huzurluyuz.. 14 yaşından beri birbirimiz seviyoruz ve birlikte yaşayacağımız günlerin hayalini kuruyoruz. düğün hayatımda bir kere olcak tamam ama hiç bişey benden ve sevdiğimden önemli değil
Seni iyi anlıyorum canım. Benim içinde aynı şey geçerli.
Nişanlıyken anlaşmazlıklar olabiliyor.
inşallah evlendikten sonra her şey senin için iyi olur canım.
bende 8 ay sözlü kaldım canım.
4 aydır da nişanlıyım.
evlilik durumuna ne zaman geçerim bilinmez canımm...
evet adaşız tuğçe bende :) kasım da nişanlandık tam 9 aylık nişanlıyımmm:)
canım valla senn iyi olmuş da bizimkisi de kısa dönem gidicek ama evlendikten sonra nası olcak bilemiorum
Memnun oldum canım. Bende 4 aydır :)
selam kızlar ben gibi nişanlısından ayrı illerde olup doğru dürüst görüşemeyen var mı? imreniyorum bazen bir arada olan sevgililere..
Benim arkadaşım var cannım o da bu topikte.
biri ankarada diğeri antalyada. ama 2 ay sonra evleniyorlar kısmetse.
Bende 9 günde bir görebiliyorum yazlıkta olduğumdan dolayı.
çok mu uzaksın nişanlınla canım?
Hayırlısı böyleymiş canım.
Son bekar günlerinin tadını çıkar. :)
canım valla senn iyi olmuş da bizimkisi de kısa dönem gidicek ama evlendikten sonra nası olcak bilemiorum
benim eşimde evlendikten sonra gidecek .. üniversitede ayrı şehirlerdeydik 5 yıl rahat rahat görüşemedik ayrılıklara alışkınız ama evlilikte eminim çok zor olacak.. 5,5 ay diye teselli ediyorum kendimi .. şafak saymaya alıştım onu sayarım diyorum :26:
eminim çok başka bişeydir.. bende burda sayarım şafağımızı .. elbette o günlerde gelecek ve bitecek zorda olsa yaşanacak.. şimdiden üzülmek istemiyorum nasıl olsa o gün gelecek ve duygular yaşanacak..
şuan en azından askere gideceği güne kadar ona sarılıp uyuyabileceğim günleri kar sayıyorum kendime evlenmeseydik o günleri yine ayrı geçirecektik. kafamızdaki düğün ne zaman olacak nasıl olacak streside olmamış olacak. sadece hasret olcak içimizdeki duygu..
bunlar teselli sözlerim ve eminim o gittiğinde evimizde yalnız kaldığımda hiç bir teselli beni avutmayacak
şafak saycaz artık buradan
benim eşimde evlendikten sonra gidecek .. üniversitede ayrı şehirlerdeydik 5 yıl rahat rahat görüşemedik ayrılıklara alışkınız ama evlilikte eminim çok zor olacak.. 5,5 ay diye teselli ediyorum kendimi .. şafak saymaya alıştım onu sayarım diyorum :26:
kızlar iftardan beri davetiyelere isim yazıoruz anca 20 dk faln önce bitti işim gece 1e kadar babmlarla yazdık sonr ayattılar ben düzenledim bölüm bölüm çok yoruldum yaa 350 davetye yazmak düzenlemek kolay dğilmiiş hiç ama zevkli tabikide dağııtlması kaldı unutulanlar olursda yazılıpverilmesi kaldı oyy sırtım ağrıo ama değdiii