Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

seni iyi anlıyorum canım.
Bak mesela ben de bu eylülde evlenicektim.
Ama kayınpederin yaptıklarından dolayı nişanlım ipleri kopardı.
maddi destek falan yapmıyor.
nişanlım babasıyla çalışırken de doğru düzgün para vermiyormuş. Doğal olarak bir birikim yapamamış nişanlım.
Ee şimdi yeni iş açıcak. babaannesi sağolsun el uzattı.
İnşallah işler iyi gider de biz de yuvamızı açabiliriz.
İnşallah sizin de düzelir de evine yerleşirsin canım.
Daha ev tutulmadı mı senin?

tutuldu ama içinde baya bi işi olan bi ev tutuldu (kirası oldukça uygundu) aylardır yapıyolar önümüzdeki cumartesi teslim edeceklermiş. yepyeni bi ev ilk biz oturacağız o güzelde işte düğüne iki hafta kalmış olacak.. önümüzdeki hafta yani iki ayağımız bi pabuç meselesi olacak yani şu surat ifadesi

Aralıkta asker ama yeri belli degil henüz sizinki ne zaman

büyük ihtimalle nisanda gidecek aslında aralıktada gidebilir ama daha çok yeni olcaz, çokta ertelemek istemiyoruz ertelendikçe zor olcak bizim için en iyisi nisanda gitmesi diye düşündük bakalım ..

Merhaba ben de geldim Tuğçecim,konun hayırlı olsun,Feyza ben Umarım Allah hepimizi tamamına erdirir.Düğünlerimizi de duyuyuruz inşallah.

Merhaba ben de geldim Tuğçecim,konun hayırlı olsun,Feyza ben Umarım Allah hepimizi tamamına erdirir.Düğünlerimizi de duyuyuruz inşallah.

Hoşgeldin feyzacımm...
Teşekkür ederim.
Yeni gelinlerin paylaşım alanı diye bir topik açarız artık :)

Kızlar merhabalar, tam arayıpta bulamadğım topikk

bende 12 temmuzda nişanlılar kervanına dahil oldum

RABBİM hepimizi hayırlarla karşılaştırsın inş. :)

büyük ihtimalle nisanda gidecek aslında aralıktada gidebilir ama daha çok yeni olcaz, çokta ertelemek istemiyoruz ertelendikçe zor olcak bizim için en iyisi nisanda gitmesi diye düşündük bakalım ..
biran önce gidip gelsin ben artık evimize gitmek istiyorum evlenip gidelim çok yıprancaz

tabi memnuniyetlee :)

yaşım 23 Ankara'da ikamet ediyorum.
nişanlımla 20 senedir tanışıyoruuz, beraber büyüdük yani
fakat duygusal manada 12 temmuzdan beri gönül gönüleyizz

ilginçmiş canımm...
arkadaşmıydınız hep?
sonradan mı sevdiniz birbirinizi?

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn canıım

RABBİM hiç birimizi utandırmasın,keşke dedirtmesin, yanıltmasın, ilk günki heyacanımız mutluluğumuz artarak daiim olsun :13::13:

Amin canım. Allah bizi birbirimizden ayırmasın hiç.
Düğünü ne zaman düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…