- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi AngelHeart
slm kızlar bende 9 aylık nişanlıyım (vay be hamile olsan doğurmak için gün sayardım heralde)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sözlüyümm bende gelim bariii
ne güzel yaa düğünlerede az kalmışş
tuğcecimm topiciğimizzzin bebekiii hayırlı olsun topic
slm kızlar bende 9 aylık nişanlıyım (vay be hamile olsan doğurmak için gün sayardım heralde)
şafak 64
64 gün sonra nişanlılığa veda ediyorummmmmmmmm
Az kalmış canımm...
Evlilik nasıl birşey dir acabaa?
Sen artık deneyimlerini aktarırsın bize. :)
Tuğçem hayırlısıyla olsun da, sorunsuz, kalp kırmadan,s evgi saygı içinde.
Canım çok zor ya inan Allah herkesin yardımcısı olsun cnm.
Evlenmeyi nasip ederse Rabbim anlatırım tabii
Maşallah canımm... :)
Belli bir düğün tarihi var mı?
valla seneye yaz gibi düşündük ama kayınvalidemle malesef uyuşamıyoruz ben haziran istiyorum ramazandır bayramdır o telaşlar gelmeden ama o ramazan bayramından sonra olsun diyo bakalım kim galip gelecek
bende haziran istemiştim telaşlar sıcaklara gelmesin ramazana gelmesin diye kayınpederim bayramdan sonra olsun dedi sonuç aşağıdaki ticker'da görüldüğü üzere :26:
valla seneye yaz gibi düşündük ama kayınvalidemle malesef uyuşamıyoruz ben haziran istiyorum ramazandır bayramdır o telaşlar gelmeden ama o ramazan bayramından sonra olsun diyo bakalım kim galip gelecek
çok az kalmış cnm ya darısı tüm bekleyenlerin başına bende yapmıştım ama kaldırdım kendi düşündüğüm tarih adına ümidim kalmadı çünkü
bende haziran istemiştim telaşlar sıcaklara gelmesin ramazana gelmesin diye kayınpederim bayramdan sonra olsun dedi sonuç aşağıdaki ticker'da görüldüğü üzere :26:
Teşekkür ederim canımmm...
Hoşgeldinn sen dee...
Sen ne zaman sözlendin canım? Hayırlı uğurlu olsun.
tuğçecim topiğini yeni gördüm hayırlı olsun hayatımmm..ben de bir ay sonra bu topiğin abonesi olacağım öpüyorumm
hoşbuldukk cnm benim 10 ay oldu ya
ama sözde kaldık nişanı hemen yapıcaktık nasip olmadı bi türlü öle beklıyoruz baklım sımdılık direk düğüne geçeriz yada hiç bilmıyorum
selam kızlar ben gibi nişanlısından ayrı illerde olup doğru dürüst görüşemeyen var mı? imreniyorum bazen bir arada olan sevgililere..
adaşımsın herhalde Tuğçecim.
Ne zamandır nişanlısın?
Merhabaa...
Kısa dönemmi gidicek? Bende 5,5 ay asker bekledim canım. Geçen sene Ağustos ayında gitmişti askere. Sözlüydük o zaman. Gelince nişanlandık.
Şimdiden Allah kavuştursun canım.