- Konu Sahibi AngelHeart
Tuğçem kır düğünü sana çok yakışır canım Allah gönlüne göre versinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm güzel canım Allah gönlünüze göre versin
Tuğçem kır düğünü sana çok yakışır canım Allah gönlüne göre versinnn
sağol canım aminn...
Benim ki umut dünyası işte canım.
Allah inşallah sesimi duyar benim de.
Senin de Allah gönlüne göre versin sedam...
Ben nişanlıyken hayatımda en mutlu olmam anken en mutsuz zamanlarım oldu kesinlikle eşimle ilgili değil
Sorun ailesiydi..
Tavsiyem kimseden birşey beklemeyin,eğer kimseden bir beklentiniz yoksa mutlu olursunuz..
Ve aile çok öenmliymiş..
11 aydır nişanlıyımm
3 hafta sonra inş Kavuşuyoruz
Ben nişanlıyken hayatımda en mutlu olmam anken en mutsuz zamanlarım oldu kesinlikle eşimle ilgili değil
Sorun ailesiydi..
Tavsiyem kimseden birşey beklemeyin,eğer kimseden bir beklentiniz yoksa mutlu olursunuz..
Ve aile çok öenmliymiş..
gönlünüzdeki herşeyi Allah nasip etsin arkadaşlar..
benim herşeyim içime sinerek oldu diyemem ama şu varki bunu farkettiğim anda (yıllarca hayalini kurduğum düğün vb.) beklentilerimi azaltmaya karar verdim. böyle daha mutluyum eşimle de daha huzurluyuz.. 14 yaşından beri birbirimiz seviyoruz ve birlikte yaşayacağımız günlerin hayalini kuruyoruz. düğün hayatımda bir kere olcak tamam ama hiç bişey benden ve sevdiğimden önemli değil
Sorun ailesiydi..
Ve aile çok öenmliymiş..
11 aydır nişanlıyımm
3 hafta sonra inş Kavuşuyoruz
benimde hayal kırıklıklarımın sebebi ailesi.. 2 yıldır nişanlıyız ama son 3 aydır düğün muhabbetleri yapılıyo yani alışverişi falan..en stresli zamanlarımızdı.. dediğin gibi beklentilerinizi olabilirliğe göre şekillendirin..
böyle iyiyim
inş. canımmmmmm
Ewet cnm aile çok önemli bende nişanlıyken anladım biz birbirimizi seviyoruz aile olmasada olur diyor bazen insanlar çok yanlış
beklenti lafında sana katılıyorumn cnm ben geçde olsa anladım bunu ve daha mutluğum çünkü üzülmüyorum ozaman
Evlendikten sonra daha iyi olcağına şüphem yok çünkü nişanlımla ailesi dışunda başka problemimiz olmadı şükürSeni iyi anlıyorum canım. Benim içinde aynı şey geçerli.
Nişanlıyken anlaşmazlıklar olabiliyor.
inşallah evlendikten sonra her şey senin için iyi olur canım.
bendeeeeee 4aydır nişanlıyım düğün aynı gün cnm snlee
Merhaba canımm... Daha yeni nişanlısın. Tebrik ederim. Nasıl geçti nişanın?
Benim de tarihim kesin değil ama ben de 2013 yaz gelini olabilirim.
şafak 64
64 gün sonra nişanlılığa veda ediyorummmmmmmmm
Amin tatlım :) bizimki yedek subay 12 ay paralı olarak başvurdu ama bakalım olmazsa 5.5 ay yapıcak kabul etmezlerseMerhabaa...
Kısa dönemmi gidicek? Bende 5,5 ay asker bekledim canım. Geçen sene Ağustos ayında gitmişti askere. Sözlüydük o zaman. Gelince nişanlandık.
Şimdiden Allah kavuştursun canım.