- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
merhaba kızlar ,
bu saatte burada olduğuma göre fotoğraf çekimimin ertelendiği anlaşılır sanırım ..
bu sabah uyandığımda ilk önce gökyüzüne baktım .. hiç bulut yoktu güneşliydi hava .. dedim işte pozitif düşüncenin gücü teşekkürler aşk mıknatısları dedimçekimler olur diye düşündüm hazırlandım ayakkabım çiçeğim tacım hepsini bir güzel torbalara koyup kapının önüne koydum gelinliğimi de kılıfına
fotoğrafçıyla görüştük 12 gibi .. az az bulutlar gelmeye başlamıştı .. çekim yapılır gibi görünüyor ama isterseniz erteleyelim dedi bizde bugün artık aradan çıksın diye yok dedik yapalım ..
kuaföre gittim saçıma dip boya yapıp öyle başlayacaktık makyaja saça ..boya beklet derken aradan 1 saatten fazla geçti tabi .. sonra gökyüzündeki bulut kocaman siyah bulutlara dönüştü ve daha bir sürüde beyaz bulut .. güneş bir var bir yok .. saçımı yıkayıp kuruduktan sonra içim rahat etmedi fotoğrafçıyı aradık .. "bu havada da çekim yaparız sorun değil ama güneş net olarak olmadığı sürece ışık ayarları sıkıntı olur verdiğiniz paraya değmez daha kaliteli fotoğraflarınız olabilir siz bilirsiniz" dedi .. bizde ertelemeyi seçtik ..
farkındayım şuan hissettiklerimin .. ertelemeden dolayı mutsuz değilim sonuç olarak bugün saçlarımı boyatıp, fönletip (çekimin ertelendiği haberinden sonra oturdum bir güzel fönlettim), kaşlarımı aldırıp, birde tırnaklarıma french yaptırmış oldum :103:
ohh iyi olmuş canımm... duruma pozitif yaklaşman güzzel bencee... sevgi pıtırcığı
başka çarem yok ki :103:
Merhaba canımm...
Ben 2:30 ta uyandım ama çok sık uyanıyorum. tilki uykusuna yatıyorum sanki.
demek beklenen telefon gelmedi. demekki hala köyde senin ki.
bende öğlene doğru zorlayarak kendimi kalkıyorum ama bu saat oldu hala uyku modundayım :)
köyde ama istese bulur bir çaresini arar kardeşinin hattı çekiyor mesala amagün geçtikçe kendi kaybediyor..varlığıyla bu kadar yanlız hissettirebiliyor...
bugünde yarında iftara misafir geliyo yorucu ama bi bahaneyle azcıkta olsa daha az düşünüyorum..
merhaba kızlar ,
bu saatte burada olduğuma göre fotoğraf çekimimin ertelendiği anlaşılır sanırım ..
bu sabah uyandığımda ilk önce gökyüzüne baktım .. hiç bulut yoktu güneşliydi hava .. dedim işte pozitif düşüncenin gücü teşekkürler aşk mıknatısları dedimçekimler olur diye düşündüm hazırlandım ayakkabım çiçeğim tacım hepsini bir güzel torbalara koyup kapının önüne koydum gelinliğimi de kılıfına
fotoğrafçıyla görüştük 12 gibi .. az az bulutlar gelmeye başlamıştı .. çekim yapılır gibi görünüyor ama isterseniz erteleyelim dedi bizde bugün artık aradan çıksın diye yok dedik yapalım ..
kuaföre gittim saçıma dip boya yapıp öyle başlayacaktık makyaja saça ..boya beklet derken aradan 1 saatten fazla geçti tabi .. sonra gökyüzündeki bulut kocaman siyah bulutlara dönüştü ve daha bir sürüde beyaz bulut .. güneş bir var bir yok .. saçımı yıkayıp kuruduktan sonra içim rahat etmedi fotoğrafçıyı aradık .. "bu havada da çekim yaparız sorun değil ama güneş net olarak olmadığı sürece ışık ayarları sıkıntı olur verdiğiniz paraya değmez daha kaliteli fotoğraflarınız olabilir siz bilirsiniz" dedi .. bizde ertelemeyi seçtik ..
farkındayım şuan hissettiklerimin .. ertelemeden dolayı mutsuz değilim sonuç olarak bugün saçlarımı boyatıp, fönletip (çekimin ertelendiği haberinden sonra oturdum bir güzel fönlettim), kaşlarımı aldırıp, birde tırnaklarıma french yaptırmış oldum :103:
mis gibi olmuş bakım yaptırmış oldun kendine bir bahaneyleeeee :)
fotoğrafçında sizi düşünüyor ne güzel demekki hakkını verecek çok güzel fotoğraflarınız olacak inşallah..
mesafelerde problemleri çözmek zor oluyor .. canım siz 2 saat görecek bile olsanız o yolları göre alıp görüşmeniz lazım size en iyi gelecek o .. bayramda mı görüşeceksiniz ?
evet canım bundada vardır bir hayır. öyle düşünmek lazım.
evet hep mesafeler tartışmalarımızın nedeni oluştur..özlem duygusu insanı değiştiriyo..
2gündür konuşmadık ondan önce de pek görüşemioduk o yüzden bayramda gelirler mi bilemiyorum bahçe işleri başlayacak bayramdan önce diyordu..
inşallah canım ya nasip başka bir güneymiş
nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz daha güzel güneşli bir gün olsun senin içinde :)
bayramda görüşseniz ne iyi olur tatlım
görüşünceye kadar msnden yada skypetan kamerayle görüşseniz ? bize o da iyi gelirdi üniversiteyken ..
tabi nişanlın köyden geldiğinde ..
evet zaten bugün heyecandan ve hava durumu kaygısından sadece 2 saat uyuyabilmiştim, 5 te uyudum 7 de gözlerimi nasıl açtım anlamadım
kızlar az önce aradı çok az konuştuk..çarşıdaki evlerine gelmişler akşam yine döneceklermiş...sesi çok soğuktu sanki başka biriydi napıyorsun diye sordu kendi yaptıklarını anlattı...ben gayet keyifli bir şekilde konuştum..duş alcam dedi kapadık....
üzgün olduğunda kolay toparlanamayan biri ama bu sefer moralini yerine getirecek kişi ben olamam..
böyle bir durum ilk kez olmamıştır .. senin söylediklerin yüzünden üzüldüğünde genellikle durum nasıl devam eder ? böyle soğuk ne kadar sürer ? yada ne yaparsan iyileşir aranız ?
mesela benim nişanlım üniversitede 5 yıl görüşemediğimiz zamanlarda şöyleydi : çok büyük bir kavga ettiysek eğer 2-3 gün soğuk davranırdı ben en fazla 1 gün soğuk davranırdım normal mesajlarıma devam ederdim .. o soğuk yazardı ben hiçbişey olmamış gibi yazardım sonra o da ufak ufak ısınmaya başlardı düzelirdik .. benim gördüğüm kadarıyla genellikle ilişkilerde bir taraf daha çabuk sakinleşiyor, daha çabuk affediyor ve diğerinin tavır tafrasını çekiyor .. bu bazı ilişkilerde kız oluyor bazılarında erkek ..
kızlar biraz alakasız olacak ama 2 gündür uğraşıyorum sinir geldi şu evlilik çizelgesini yapamıyorum :S sürekli format hatası veriyor :S siz nasıl yaptınız bir yardım edin banada ya :)
bu arada bende nişanlıyım hanımlar kısmet olursa 1.5 ay sonra benimde düğünüm var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?