• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

biz de de genelde böyle oluyor canım daha çabuk sakinleşen aramız düzelsin diye mücadele eden ben oluyorum..nişanlım da zamanla eski haline geri döner..
ama artık diyorum ki ben de üzüldüm ben de kırıldım niye hep adımı ben atıp ortamı yumuşatmaya çalışıyorum?...niye o çabalamıyo bırakıyo kendini hemen?
düzeldiğinde söylüyorum bu durumu sen beni kendi halime bırak hemen gelemiyorum kendime diyor..ama ben adım atmadığımda soğuyoruz birbirimizden bugün ki günlerde olduğu gibi...
dediğin gibi tafrayı çeken hep bir taraf oluyor bu şekilde alıştırdım galiba ondan mı bilemiyorum ya da karakter meselesi ben kötü bir durum varsa hemen düzelmesini isteyen biriyimdirde..fakat artık değişmesini istiyorum..

barışçı tipler böyle oluyor işte.. aramız bozuk kalmasın diye hemen affedip eskisi gibi olmaya devam etmek istiyoruz.. uzaktan daha zor.. buraya gelince iki güne bir görüşünce bu sorun ortadan kalktı günlerce trip atamıyor ..

bende öğlene doğru zorlayarak kendimi kalkıyorum ama bu saat oldu hala uyku modundayım :)

köyde ama istese bulur bir çaresini arar kardeşinin hattı çekiyor mesala amagün geçtikçe kendi kaybediyor..varlığıyla bu kadar yanlız hissettirebiliyor...
bugünde yarında iftara misafir geliyo yorucu ama bi bahaneyle azcıkta olsa daha az düşünüyorum..

zaten en kötüsü hayatında sevdiğin biri varken yalnızlık çekmek canım.
aslında dediğin gibi arıyabilirdi. konuş canım bunu. de ki eğr bu şekilde olucaksa ben istemiyorum.
Benim istediğim hayat bu değil de. belki aklını başına alır sen böyle konuşunca.

Bu araeda büşracım aramasına sevindim. demekki zor toparlayan birisi kendisini.
belki birkaç gün sonra düzelir sana karşı olan hareketleri.

cevap için çok tşk iftara gidiyorum şimdi gelince bakıcam msj a umarım bu sefer yapabilirim :S adminden bile yardım aldım ama olmuyooo fenalık geldi :S siteye girip baktım bu arada bir çok kişi yanı hatayı aldığı için yapamamış ticker ı.neyse görüşmek üzere hanımlar iyi iftarlar herkese :)

barışçı tipler böyle oluyor işte.. aramız bozuk kalmasın diye hemen affedip eskisi gibi olmaya devam etmek istiyoruz.. uzaktan daha zor.. buraya gelince iki güne bir görüşünce bu sorun ortadan kalktı günlerce trip atamıyor ..

evet hayatımda konu ne olursa olsun kendim ya da çevremde bir gerilim anlaşmazlık varsa çözülsün geçsin isterim..ama artık bakıyorum da bu şekilde düşünmeyen o haliyle kalmasını isteyen ya da umursamayan çok kişi var..ben kendimi yoruyorum bazen boşuna ama napiyim elimde değil herkes iyi olsun sorun olmasın istiyorum..bu huyumu ilişkimde daha iyi farkettim ve çok ta güzel bi huy değil...
bırakıyım da biraz başkaları çabalasın etsin değil mi? ne kadar başarabilirim bilmiyorum ama elimden geleni yapmak istiyorum..

evet biz de biraradayken iyi de büyük çoğunlukla ayrı olduğumuz için katlanamaz hale gelebiliyor durum...ileride herşeyin daha güzel olacağını düşünerek sabrediyorum bakalım..

evet tuğcecim ciddi şekilde konuşacağım artık da bi konuşma aşamasına geçebilsek...artık şaka gibi geliyo zaten yanyana olmayı geçtim konuşmakta konuşamıyoruz nasıl bir ilişki olduysa bizimki..

sen naptın bugün keyfin nasıl?

evet hayatımda konu ne olursa olsun kendim ya da çevremde bir gerilim anlaşmazlık varsa çözülsün geçsin isterim..ama artık bakıyorum da bu şekilde düşünmeyen o haliyle kalmasını isteyen ya da umursamayan çok kişi var..ben kendimi yoruyorum bazen boşuna ama napiyim elimde değil herkes iyi olsun sorun olmasın istiyorum..bu huyumu ilişkimde daha iyi farkettim ve çok ta güzel bi huy değil...
bırakıyım da biraz başkaları çabalasın etsin değil mi? ne kadar başarabilirim bilmiyorum ama elimden geleni yapmak istiyorum..

evet biz de biraradayken iyi de büyük çoğunlukla ayrı olduğumuz için katlanamaz hale gelebiliyor durum...ileride herşeyin daha güzel olacağını düşünerek sabrediyorum bakalım..

kimseyi memnun etmek zorunda değiliz tatlım .. rahatsızlık duyan kendi çabalasın düzeltsin durumu yada çıkıp gitsin .. ben şimdi üzülen üzülsün diyorum benim ruh sağlığımdan özgüvenimden daha mı önemli .. ben susayım içime atayım başkaları ağzına geleni söylesin hiç benim üzülüp üzülmediğimi düşünmesin yapsın söylesin istediğini .. yok artık böyle değil durumlar ..

benim için önceliği olan en önemli şey benim artık .. yıllardır ben kovalıyormuşum meğer kaçıpta kovalandığımı görünce anladım oohh ne güzel duyguymuş dedim tripleri neden uzuyormuş anladım paşamın :4:

kimseyi memnun etmek zorunda değiliz tatlım .. rahatsızlık duyan kendi çabalasın düzeltsin durumu yada çıkıp gitsin .. ben şimdi üzülen üzülsün diyorum benim ruh sağlığımdan özgüvenimden daha mı önemli .. ben susayım içime atayım başkaları ağzına geleni söylesin hiç benim üzülüp üzülmediğimi düşünmesin yapsın söylesin istediğini .. yok artık böyle değil durumlar ..

benim için önceliği olan en önemli şey benim artık .. yıllardır ben kovalıyormuşum meğer kaçıpta kovalandığımı görünce anladım oohh ne güzel duyguymuş dedim tripleri neden uzuyormuş anladım paşamın :4:

bende yaptığım yanlışlığın farkındaydım doğrusu önce kendini mutlu etmekle başlıyor..uygulamaya da geçtim bakalım neler değişecek....
bulurlarsa bu kadar ilgiyi trip atmak hakları valla :D şu kaçıp kovalanma aşamasını becerebilir miyim bilmiyorum elime yüzüme bulaştırırım onu da ne kadar sürede işler tersine dönmüştü senin biraz da sabır ve taktik işi :D

neoldu kızlar kimse yokk ...
acayip yorgunum yaa saatlerdir yollardayızzz :37: anca saat 11de geldik eve ama mükemmel bitti sonu çok şükür kayınvalidemlerde iftarda babam rahatszlandı moralım çok bozuldu çok üzüldüm şimdi iyi çok şükür bakalm inşl. bi daha tekrarlamaz :50: şok ooldum gözlerim doldu nişanlm bile ağladı sofrada :43: nasl üzüldüm anlatamam kızlar yaaa:50: ama çok şükür şimdi iyi gecemzde güzl bitti

acayip yorgunum yaa saatlerdir yollardayızzz :37: anca saat 11de geldik eve ama mükemmel bitti sonu çok şükür kayınvalidemlerde iftarda babam rahatszlandı moralım çok bozuldu çok üzüldüm şimdi iyi çok şükür bakalm inşl. bi daha tekrarlamaz :50: şok ooldum gözlerim doldu nişanlm bile ağladı sofrada :43: nasl üzüldüm anlatamam kızlar yaaa:50: ama çok şükür şimdi iyi gecemzde güzl bitti

ben burdayım bakıom arada sen gelmişsin şimdi gördüm :)
geçmiş olsun oruç iftar filan ondan dolayı mı rahatsızlandı ki şimdi iyi olmasına sevindim..
ne güzel davetiyeleri de dağıtmışsın anlaşılan sırada ne var yapacağınız? :)

ben burdayım bakıom arada sen gelmişsin şimdi gördüm :)
geçmiş olsun oruç iftar filan ondan dolayı mı rahatsızlandı ki şimdi iyi olmasına sevindim..
ne güzel davetiyeleri de dağıtmışsın anlaşılan sırada ne var yapacağınız? :)

yok canım oruçlu değildi babam tansiyonu düştü ateşi flan çıktı çok nkorktum bakalm doktora götrckler annemler
aynen gölcük cıvarı ve köyün davetyelri bti izmit ve mahllenin kaldı azalttk bayaa :16::16:

yok canım oruçlu değildi babam tansiyonu düştü ateşi flan çıktı çok nkorktum bakalm doktora götrckler annemler
aynen gölcük cıvarı ve köyün davetyelri bti izmit ve mahllenin kaldı azalttk bayaa :16::16:

yaz hastalığı sıcaklardan olmuş olabilir zaten önemli bişey yoktur..
ne güzel canım ya Allah kolaylık versin bizde görelim bu günleri rahatlıkla :)

evet tuğcecim ciddi şekilde konuşacağım artık da bi konuşma aşamasına geçebilsek...artık şaka gibi geliyo zaten yanyana olmayı geçtim konuşmakta konuşamıyoruz nasıl bir ilişki olduysa bizimki..

sen naptın bugün keyfin nasıl?

iyiyim şükür canım. misafirler vardı. yeni gelebildim.
dik durmaya çalışıyorum.

selam kızlar bu topiği az önce fakettm kk' da yeniyimde :)) 5.5 yıldır beraberiz 2 yıldırda nişanlıyım :)) düğün seneye eylüle inşallahhh

Ne oldu ki babana canım? nişanlın ağladığına göre ciddi bir şey oldu.

Back