• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

kızlar hafiften uyatıyım bendeee k,bbbb:3: telefondn devm edıyımmm :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben çıkıyorum aşk mıknatıslarım, bu akşamki olumlamalarımızı tekrar ederek uyuyalım :9:

iyi geceler kızlar :31:

bende yatıyım mademm cankuşlar.
taze gelincik yarın sana kolay gelsinn :)
güle güleee...:16:

Tsk ederim...

Insallah ama dedigin gibi insan ister istemez üzülüyor zaten daha bizim dügün olunca ne stressler olucak benim annem babam ayri annem davetyeye babamin adinin yazilmasini istemiyor babamin aileside o zaman biz dügüne gelmeyiz diyorlar gelde isin icinden cik... Derdim bir degil iki degil.... :19: Ne yapim nasil yapim bilmiyorum....

merhaba seninle aynı durumdayız sanırım benimde annemle babam ayrı ve ben bu yüzden çok neşeli bir nişanlılık dönemi geçiremiyorum maalesef :( 1.5 ay sonra da düğünüm olacak kısmetse ama bir sürü kriz var nasıl olacak bilmiyorum bunları düşünmekten çoğu zaman heves duymuyorum hazırlıklara devam ederken :( senin annen ya da baban evli mi başkalarıyla ? bu krizlere çözüm üretebiliyor musun dinlemek isterdim açıkçası.

ben geldim ama kimseler yok heralde foto çekimleri davetiyeler uykuda da olanlar olabilirrr :)
ben de bir aydır uyku problemi var çok sık uyanıyorum saatte bir belkide onun için gündüz pek enerjim olmuyor uyuşuk halde dolanıyorum..
not:henüz beklenen telefonda gelmedi :( sizin herşey yolundadır umarım kızlar :)

ben geldim ama kimseler yok heralde foto çekimleri davetiyeler uykuda da olanlar olabilirrr :)
ben de bir aydır uyku problemi var çok sık uyanıyorum saatte bir belkide onun için gündüz pek enerjim olmuyor uyuşuk halde dolanıyorum..
not:henüz beklenen telefonda gelmedi :( sizin herşey yolundadır umarım kızlar :)

Merhaba canımm...
Ben 2:30 ta uyandım ama çok sık uyanıyorum. tilki uykusuna yatıyorum sanki.
demek beklenen telefon gelmedi. demekki hala köyde senin ki.

Back