- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi AngelHeart
aldır canım yoksa vakit geçmez gündüzleri
aynen aynennn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldır canım yoksa vakit geçmez gündüzleri
bu ara o kadar bunaldım kiiii inşallah hayırlısıyla biz de görelim o günleri..
bu ara o kadar bunaldım kiiii inşallah hayırlısıyla biz de görelim o günleri..
kızlar ben kaçtım artık gözler çıktı yerinden :)..
biliyosunuz yarın hepimiz için çok güzel bir gün olacak inşallah :) güzel heberlerimizi yazacağız buraya görüşürük :)
eft yaparken hem çakralarım hem de iştahım açıldı
kızlar ben kaçtım artık gözler çıktı yerinden :)..
biliyosunuz yarın hepimiz için çok güzel bir gün olacak inşallah :) güzel heberlerimizi yazacağız buraya görüşürük :)
bende uyusam iyi olacak yarın çekimim var kızlar biliyorsunuz
ama kuzenim ve yengem var sahura geldiler o yüzden daha yatamıyorum
eft yaparken hem çakralarım hem de iştahım açıldı
sahur zamanı geldi ondandır ondan çakran açılsın sevgi kelebeğii
yanlış çakralar açıldı, vuruşlara dikkat edelim bir daha ki sefere
birazdan mis gibi kokular yükselir mutfaktan :):) sevgi pıtırcıkları
iyi vurdum ama masaj oldu
iyi vurdum ama masaj oldu
hmm aç kapıyı ozaman daha fazla bekletme bziz dışarda yaa davulcular bastıı hdii sahıura geldlllkkk
bi de yaptınızmı allahım yaa
ayy aklıma ne geldi bak şimdi.
Ben im peşimde bi çocuk vardı o zamanlar 16 yaşındayım. ama uzaktaydı. ailem de karşı çıkıyordu ben de korkuyordum gelcek diye bi gün.
kapı çaldıı bir ramazan günü. kimo dedim ben davulcuu diyormuş adam ama şivesi bi garip ben de anladım ben yolcuu. :)
Allah dedim geldi çocuk, yolcu geldi. hiç sesimi çıkarmadan giidip koltuğun arkasına saklanmış ve çok korkmuştum
ayy aklıma ne geldi bak şimdi.
Ben im peşimde bi çocuk vardı o zamanlar 16 yaşındayım. ama uzaktaydı. ailem de karşı çıkıyordu ben de korkuyordum gelcek diye bi gün.
kapı çaldıı bir ramazan günü. kimo dedim ben davulcuu diyormuş adam ama şivesi bi garip ben de anladım ben yolcuu. :)
Allah dedim geldi çocuk, yolcu geldi. hiç sesimi çıkarmadan giidip koltuğun arkasına saklanmış ve çok korkmuştum