• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

iyiyim şükür canım. misafirler vardı. yeni gelebildim.
dik durmaya çalışıyorum.

hoşgeldin canım çok mu yoruldun mu?
bizim misafirler abimin arkadaşları olduğu için nete girdm çıktım arada..yarınki misafirlerimiz baya kalabalık akşam giremem bu sefer :)

selam kızlar bu topiği az önce fakettm kk' da yeniyimde :)) 5.5 yıldır beraberiz 2 yıldırda nişanlıyım :)) düğün seneye eylüle inşallahhh

Hoşgeldin canımm...
Benimde kısmetse düğünüm seneye.
Siz de uzun bir süre nişanlı kalmışsınız. askerlik mi? iş durumları mı canım?

hoşgeldin canım çok mu yoruldun mu?
bizim misafirler abimin arkadaşları olduğu için nete girdm çıktım arada..yarınki misafirlerimiz baya kalabalık akşam giremem bu sefer :)

2 kişi geldi canım. bahçede oturduk muhabbet ettik. yorulmadım hiç
geçen gün kalabalıktı o zaman yorulmuştum azcık :)
seninki döndünmü köyden?

Ne oldu ki babana canım? nişanlın ağladığına göre ciddi bir şey oldu.

ya nyemek yenmeye başladı birden kalktı sofradan tansiyonu düşmüş bide ateşi vardı ben çok üzüldüm şok oldum resmen bi de yengesi kalbi falan mı var ddi midem flan deyince o bakımdan ben doğru düzgün yeemk yiyemedim o da üzüldü :50:

ya nyemek yenmeye başladı birden kalktı sofradan tansiyonu düşmüş bide ateşi vardı ben çok üzüldüm şok oldum resmen bi de yengesi kalbi falan mı var ddi midem flan deyince o bakımdan ben doğru düzgün yeemk yiyemedim o da üzüldü :50:

Çok geçmiş olsun canım. Allah tekrarını göstermesin.
Bu arada senin ismin neydi canım?

Hoşgeldin canımm...
Benimde kısmetse düğünüm seneye.
Siz de uzun bir süre nişanlı kalmışsınız. askerlik mi? iş durumları mı canım?

teşekkür ederim canm sizede hayırlı olsun..
maalesef uzun oldu nişanlandığımzda kpss ye yeni grmişti atanmasını bekledik atandı aday memurluğunun kalkmasını bekledik şimdide askerde ayın 1 inde teslim oldu uzun dönem asteğmen çıktı yani mecburen 1 sene daha bekliycez :))

2 kişi geldi canım. bahçede oturduk muhabbet ettik. yorulmadım hiç
geçen gün kalabalıktı o zaman yorulmuştum azcık :)
seninki döndünmü köyden?

akşama doğru döndüler aradı 5dakka kadar konuştuk çok soğuktu sesi, farklıydı..duş alcam sonra iftara davetliyiz dedi kapadık..ve daha da aramadı köye döneceklerini tekrardan sölemişti ama bu kadar da yapmazdı en azından gidiyoruz biz derdi..artık benden birşeylerin koptuğunun farkındayım akşam tekrardan aramamı bekledi belkide ama daha yok artık tafra çekemicem..
sabretmeye çalışıyorum ve işin sonunu düşünmek istemiyorum..
siz konuştunuz mu hiç canım?

hoşbuldum bende diyim o zaman :)
Allah kavuştursun askerdeyken beklemek zordur bende kısa dönem beklemiştim sabır işi gerçekten..nişanlın ne öğretmeni canım ben de fen ve teknoloji öğretmeniyim de..

nişanlım veteriner hekimi canım :)) biz üni bittikten sonra 2 sene ayrı şehirlerdeydik ama geçen sene izmire atanmıştı koca sene hep beraberdik çok alşmıştım o yüzden çok zor geliyo :((

nişanlım veteriner hekimi canım :)) biz üni bittikten sonra 2 sene ayrı şehirlerdeydik ama geçen sene izmire atanmıştı koca sene hep beraberdik çok alşmıştım o yüzden çok zor geliyo :((

pardon canım ya kpss atanma diyince sadece öğretmenlik geldi aklıma şu an güldüm kendime askerde arada gidersin yanına hasret giderirsiniz az da olsa :)
ahh ahhh ben de bilmiyorum zamanında büyük konştum ya da kınadım mı birini naptım başladığımızdan beri 2 yıldır ayrıyız hep..evlenirsek inşallah anca bir araya gelebilcez..

teşekkür ederim canm sizede hayırlı olsun..
maalesef uzun oldu nişanlandığımzda kpss ye yeni grmişti atanmasını bekledik atandı aday memurluğunun kalkmasını bekledik şimdide askerde ayın 1 inde teslim oldu uzun dönem asteğmen çıktı yani mecburen 1 sene daha bekliycez :))

Allah kavuştursun canım. Bende kısa dönem asker beklemiştim.
Geçen sene bu zamanlarda askre gitmişti.
geç olsun güç olmasın canım.

pardon canım ya kpss atanma diyince sadece öğretmenlik geldi aklıma şu an güldüm kendime askerde arada gidersin yanına hasret giderirsiniz az da olsa :)
ahh ahhh ben de bilmiyorum zamanında büyük konştum ya da kınadım mı birini naptım başladığımızdan beri 2 yıldır ayrıyız hep..evlenirsek inşallah anca bir araya gelebilcez..

önemli değil canım:)) sizde en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah... askere gittikten 4 sonra hiç hesapta yokken ziyaret ettim o yarım saat bambaşkaydı yaa :(( şimdi bayramda 4 gün izni var evine gidicek ben büyük ihtimalle gidemiycem :((

önemli değil canım:)) sizde en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah... askere gittikten 4 sonra hiç hesapta yokken ziyaret ettim o yarım saat bambaşkaydı yaa :(( şimdi bayramda 4 gün izni var evine gidicek ben büyük ihtimalle gidemiycem :((

inşallah canım saol :)
ayrı illerde misiniz gitme imkanın varsa git aslında nişanlın sonuçta..

akşama doğru döndüler aradı 5dakka kadar konuştuk çok soğuktu sesi, farklıydı..duş alcam sonra iftara davetliyiz dedi kapadık..ve daha da aramadı köye döneceklerini tekrardan sölemişti ama bu kadar da yapmazdı en azından gidiyoruz biz derdi..artık benden birşeylerin koptuğunun farkındayım akşam tekrardan aramamı bekledi belkide ama daha yok artık tafra çekemicem..
sabretmeye çalışıyorum ve işin sonunu düşünmek istemiyorum..
siz konuştunuz mu hiç canım?

bugün 3 kere konuştuk canım.
seninki neden böyle yapıyor anlamıyorum hiç.

inşallah canım saol :)
ayrı illerde misiniz gitme imkanın varsa git aslında nişanlın sonuçta..

evet ben izmirdym nişanlımın ailesi afyonda. gitmeyi çok istiyorum ama ayın 3ünde dedemi kaybettik daha çok yeni onsuz ilk bayram ailemide bırakmak istemiyorum:(( kısmet olursa yemin törenine giderim inşallah.

Back