- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
selam canım paylaşımın için teşekür ederim.Dış mekan resmini zaten ayarlamıştım aynı şeyi düşünmemiz güzel:) elbisem ne turuncu ne yavruağzı arada uçuk bir tonde prenses modeli çok sade bir elbise nişan mekanının kendi giydirmesi var dore ve beyaz bilmiyorum ne derler değişimineAnı dfterini kına gecem düğün tarzı olacağından orada daha şık olursanki
Tüm düşünce ve fikirlerin için teşekkür ederim Allahım herkesi hepimizi mutlu mesut etsin inşalahhh
kınan da düğün gibi olacaksa orada kullanırsın tabi ki tatlım mutluluklar
sağol canımmm aynı dilekler hepimiz için:) makyaj ve sç konusundayım şimdi ne yapayım nasıl yapayım bilemedimdalgalı yandan oplama mı yoksa dağınık topuz mu ön arka kısım kabarık mı olsada küçük taç taksam yoksa yandan bırakıpta o yan noktaya aynı ton çiçeğini mi taksam sorular sorular sorular........
kızlar ya tartıştık hiç iyi değilim bağırarak ağlamak istiyorum neden böyle oldu diye ağlayamıyorum başlasam susamıcam evdekiler duyacak...uzaklara gitmek istiyorum kimsenin olmadığı hi bilmediğim bilinmeyen bi yere kaçmak istiyorum...
iyi haberlerim yok kızlar3 gündür spot ışıkları takamamışlar kapılar takılacaktı takmamışlar
eşim aradı tartıştı falan .. bu sabah kapıları takmaya geleceklerini söylediler, öğlenden sonrada parkeci gelecekmiş. herşeyimiz hazır sadece gelip monte edecekler neden böyle bu ustalar
sonuç güzel tebrikler
zamanla bunu bi alışkanlık haline getireceğiz ve farkında olmadan sıkıntımızı bu şekilde rahatça ifade edeceğiz onlarda bize "kıyamayacaklar"
bu arada çok sevindim sürprize
hepsi böyle canım.
bir işi yapıcaklar on kere aratırlar.
İlla sert konuşmak lazım. en güzeli paralarını baştan peşin vermiceksin. yoksa iyice sallıyorlar.
İnşallah hallolur işlerin ilkaycım.
çok güzel bir haber ya çok sevindim senin adına..taktiği uygularken neler yaptın söyledin bakalım işe yaramış demekki :) biz de bi araya bi gelebilsekte uygulasam iyi olacak yoksa iyiye gitmiyoruz..
bugün çok keyifsizim moral sıfır napacağım bilmiyorum.
kızlar ya tartıştık hiç iyi değilim bağırarak ağlamak istiyorum neden böyle oldu diye ağlayamıyorum başlasam susamıcam evdekiler duyacak...uzaklara gitmek istiyorum kimsenin olmadığı hi bilmediğim bilinmeyen bi yere kaçmak istiyorum...
umarım canım.. bugün eşim kendi elleriyle gitti parkeleri aldı eve taşıdı başka parkeci buldu yarın o gelecek sabah 10 gibi yapacak .. kapılarımızı da takmaya başlamışlar bugün .. uyuz herifler herşey hazır hepsi geldi marangozdan sadece gelip monteleyecekler
pazartesi temizlik yapılabilir gibi görünüyor eğer başka bir aksilik çıkmazsa
kızlar siz geldiniz ama ben çıkmak zorundayım .. ardarda iki görüşmem var sonra artık eve giderim .. yarın tekrar görüşürüz sabah geldiğimde önce yazdıklarınızı okurumherşey istediğiniz gibi olsun bu akşam
bikaç gündür ikimizde gergindik zaten bu da tuzu biberi oldu..
öğlen konuşuyorduk konu hala belirlenemeyen düğün tarihine geldi..ikimizde haziran sonunda olsun istiyoruz ama şartlar zor gözüküo sonrada ramazan geliyo..bitimindede bağ bahçe işleri var..ikimiz bi türlü sonuca varamadık yani..
haziran sonunda düğünü yapalım ev yerleştirme işlerini sonra ramaznda gider yaparız dedi..bende hiç mantıklı gelmiyor bana zor olur ramazanda sana kolay mı geliyor dedim..başka çözüm bulamıyorum olmadı ben tek kurarım evimizi konuşmalarına kadar gitti durum..bunlara ve ben evlendikten sonra ev yerleştiren ilk biz oluruz diyince de kırılmış ..açıklamaya çalışırken daha da kırmışım..en son sen nasıl istiyorsan öyle olur ben daha bişey demem dedi
ben hiç mi üzülmüyorum bu duruma sanki deyince işler karıştı çıkmaza girdi...daha çok şey varda bunlar özeti...t
telefonda anlayamadık birbirimizi işler daha da karıştı büyüdü..kapadık çözemeyince yine köye gitti konuşamayacağız...
Köyde çeken hiç hat yok mu canım yaa?
Yada sabit bir telefon falan yok mu?
düğün öncesi bu tartışmalar çok oluyor ama çözülür merak etme.
düğün sonrası hakkında şimdiden konuşmayın. şimdiden strese girmeyin. o gün yaklaşsın o zaman halledersiniz.
çünkü şimdiden bişey yapılamayacağı için bu sadece sizin tartışmanıza sebep olur.
bikaç gündür ikimizde gergindik zaten bu da tuzu biberi oldu..
öğlen konuşuyorduk konu hala belirlenemeyen düğün tarihine geldi..ikimizde haziran sonunda olsun istiyoruz ama şartlar zor gözüküo sonrada ramazan geliyo..bitimindede bağ bahçe işleri var..ikimiz bi türlü sonuca varamadık yani..
haziran sonunda düğünü yapalım ev yerleştirme işlerini sonra ramaznda gider yaparız dedi..bende hiç mantıklı gelmiyor bana zor olur ramazanda sana kolay mı geliyor dedim..başka çözüm bulamıyorum olmadı ben tek kurarım evimizi konuşmalarına kadar gitti durum..bunlara ve ben evlendikten sonra ev yerleştiren ilk biz oluruz diyince de kırılmış ..açıklamaya çalışırken daha da kırmışım..en son sen nasıl istiyorsan öyle olur ben daha bişey demem dedi
ben hiç mi üzülmüyorum bu duruma sanki deyince işler karıştı çıkmaza girdi...daha çok şey varda bunlar özeti...t
telefonda anlayamadık birbirimizi işler daha da karıştı büyüdü..kapadık çözemeyince yine köye gitti konuşamayacağız...
kardeşinin hattı başka o çekiyor aslında bi kez ondan konuşmuştuk ama bu sefer ararmı blmiyorum ben de eğer sakinleşmediyse işler büyümesin diye aramam bugünlük..
benim onu anlamadığımı evlenmemiz için her zorluğu göze almadığımı düşündü...ama erkek olduğu için bi ev düzülmesinin kolay olacağını boş yere bu kadar dert ettiğimi düşünüyor...düğünden sonra gider evi yerleştirir kurarız demesi normal mi sence? yok olmaz öyle diyince koptu herşey..
kardeşinin hattı başka o çekiyor aslında bi kez ondan konuşmuştuk ama bu sefer ararmı blmiyorum ben de eğer sakinleşmediyse işler büyümesin diye aramam bugünlük..
benim onu anlamadığımı evlenmemiz için her zorluğu göze almadığımı düşündü...ama erkek olduğu için bi ev düzülmesinin kolay olacağını boş yere bu kadar dert ettiğimi düşünüyor...düğünden sonra gider evi yerleştirir kurarız demesi normal mi sence? yok olmaz öyle diyince koptu herşey..
üzüldüm ama atlatılır sıkma canını belliki nişanlında bu konuda baya hassas zamanla düzelir birbirinizi anlamaya çalışın bak ilkayda hazırlıkları yapıyor ve ramazanda bunları dert etme birlikte herşey halolur ayrıca neden köye gitti konuşamayacağız dedin tel mi çekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?