- Konu Sahibi AngelHeart
selamlar taze gelincikler :)
bende temmuzda nişanlandım inşallah 2013 yazına düğün
sizlere katılmak isterim
sizlere katılmak isterim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizlere katılmak isterim
son 28 günüm kızlarrr....28 gün sonra nişanlıdan evliye terfi edicemmmm
kuzum 28 günün kaldı demekki var beeeeeeeeeee
zaten artık 28 gün koşturmakla geçer ve bir bakmışsın eşinle aynı evde uyanmışsın
ayyy evet kuzum yaaaaa....hem burukum hem mutlutum...4 mevsimim yaniiii
ben kışı yaşıyorum..
BUZDAĞININ ALTINDA ÜŞÜDÜM YALNIZ KALDIM MEVSİM GEÇSİN DİYE BEKLİYORUM....
28 gün sonra baharına kavuşacaksın canımmmmmmmmm
seninde çok kalmadı canım...bu kış geçiyor bahar geliyor tamammm :13::13: içini ferah tut...ne zor günlerden geldim ben
düğün tarihi belirlemek başlı başına kavga sebebi oluyor nedense .. her iki tarafta düğünü istemesine rağmen ..
bizim düğünümüz geçen sene eylülde olacaktı öyle kadar vermiştik sonra nişanlım istemedi ..
bu geçtiğimiz nisana erteledik .. sonra yine bazı sebepler koydu ortaya kendisi hazirana erteledik ..
ailelerle oturup düğün tarihini konuştuğumuzda ise babası ağustosa erteledi ..
çok şükür daha da erteleyen olmadı 2 hafta kaldı
Günaydın kızlarr bende aranızaa yeni katıldım:)
sizlere katılmak isterim
merhaba canım hoşgeldin
hoşgeldin canım buyur gel aramıza :)
ben de temmuzda nişanlandım sen başladın mı hiç hazırlıklara?
evet bizim de her açıldığında sonucu bulamayıp gerildiğimizle kalıyoruz...bu sefer ki en fazlasıydı...nişanlımın söylediği şekilde zor olacağını uygun olmayacağını söyleyince her söylediğim batar oldu çıkamadık içinden her kelimemiz battı birbirimize...nişanlım sinirlenip ya da üzülünce o da biraz kırıcı konuşur fakat pek kabullenmez...artık aileler bir araya ne zaman gelir belli değil ama bu saatten sonra onlarla beraber uygun bi yol bulunur diye düşünüyorum..
senin de takip ediyorum canım evle ilgili herşey ustaların hızının artması ile hayırlısıyla son bulacak inşallah :)
hoşbulduk canım benim
ufak tefek başladık canım
biliyorsun kız tarafına düşen ıvır zıvır ayrıntı çok var
daha çok var diyorum rahatım ama zaman çabuk geçiyor
slm kızlar bende haziran sonunda nişanlandım hazırlıklara başladık bile çok şükür herşey mükemmel 2013 yazı bizim yazımız olucak inşş :)