• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Düğünden sonra tabiki olmaz.
bir orta yol bulursunuz elbet canım.
biraz konu geçsin gene konuşursunuz sakin bir şekilde.
sinirlenmişsindir ama herkeste nişan devresinde böyle tartışmalar çıkıyor işte.

inşallah buluruz canım ikimizde çok üzdük bugün birbirimizi..yanyana olabilsek çözeriz daha rahat ama telefonla yüzündeki ifadeleri bile göremeyince yanlış anlıyoruz birbirimizi istemeden..

benimde 1 ay oldu nişanım olalı.ben ankaradayım,nişanlım samsunda özlem ve hasret oluyor inşallah bir aksilik çıkmazsa kasımın 4 ünde düğünüm olacak..hazırlıklara başladım yavaş yavaş...

benimde 1 ay oldu nişanım olalı.ben ankaradayım,nişanlım samsunda özlem ve hasret oluyor inşallah bir aksilik çıkmazsa kasımın 4 ünde düğünüm olacak..hazırlıklara başladım yavaş yavaş...

hayırlı olsun dertsiz tasasız kurun yuvanızı inşallah :)
bende hasret çekenlerdenim canım kolay değil..

Son düzenleme:
Kimseler yok herhalde.
Benim de nişanlımın sıcak başıva vurmuş. Yanar döner zaten.
Bir şey ters gittimi en yakınlarına patlar hep.
Bugün telefonu bozulmuş bende yeni uyanmışım. dedim eskimiydi telefon falan...
Bu dedi ahiret soruları mı soruyorsun sen? ne alakası varr bilmemne sesini yükseltti.
sonra ben sesim bozuk kapatınca. aradı 10 dk sonra özür diledi, telefonum düzeldi diye.
akşam ben bu konuyu açtım, bak dedim yapma böyle falan. ee sen suçluydun ne diye öyle sorular soruyorsun dedi.
öyle bir sinir oldum kiiii. sonra ben çıkışınca da sıcakk çokk ne yapıyım açma sen de bu konuyu bir daha diyor. özür dilerim tekrar dedi.
offf yaaa... bir gün iyi bir gün kötü. takmak ta istemiyorum.

Kimseler yok herhalde.
Bu dedi ahiret soruları mı soruyorsun sen? ne alakası varr bilmemne sesini yükseltti.
sonra ben sesim bozuk kapatınca. aradı 10 dk sonra özür diledi, telefonum düzeldi diye.
akşam ben bu konuyu açtım, bak dedim yapma böyle falan. ee sen suçluydun ne diye öyle sorular soruyorsun dedi.
öyle bir sinir oldum kiiii. sonra ben çıkışınca da sıcakk çokk ne yapıyım açma sen de bu konuyu bir daha diyor. özür dilerim tekrar dedi.

Halbuki ahiret sorusu niteliğinde hiçbir şey sormamışsın Tuğçeciğim.Ama işte arada gelenler oluyor demekki.Bizimkine de geliyorlar bazen.İlişkide kıskanç olan taraf benim.Bu huyumu bastırmaya çalışıyorum.Bir keresinde nişanlıma (dışarıda olduğunu biliyordum,söylemişti) "Ne yaptın bugün?"Eve mi gidiyorsun?" gibisinden sorular yönelttim.Tam olarak hatırlamıyorum da.Birden çıkıştı bana,boğuyorsun beni dedi.Neye uğradığımı şaşırdım.Allah var amacım onu sorguya çekmek değildi.Muhabbet eder gibiydi..Ama iyi azar işittim.Çok üzülmüştüm.Oluyor böyle arada.

Son düzenleme:
Halbuki ahiret sorusu niteliğinde hiçbir şey sormamışsın Tuğçeciğim.Ama işte arada gelenler oluyor demekki.Bizimkine de geliyorlar bazen.İlişkide kıskanç olan taraf benim.Bu huyumu bastırmaya çalışıyorum.Bir keresinde nişanlıma (dışarıda olduğunu biliyordum,söylemişti) "Ne yaptın bugün?"Eve mi gidiyorsun?" gibisinden sorular yönelttim.Tam olarak hatırlamıyorum da.Birden çıkıştı bana,boğuyorsun beni dedi.Neye uğradığımı şaşırdım.Allah var amacım onu sorguya çekmek değildi.Muhabbet eder gibiydi..Ama iyi azar işittim.Çok üzülmüştüm.Oluyor böyle arada.

Demekki bir tek ben değilim canım. Evet oluyor arada ama insan üzülüyor konuşası bile gelmiyor. İsterdim ki güzel bi söz duyıyım.
Anlamak zor canım.
Valla ne biliyim korkuyorum bazen.

Kimseler yok herhalde.

Tuğçemmmm...............

boşver boşver boşverrrrrrrrrrrrrrr cnmmm

inşallah buluruz canım ikimizde çok üzdük bugün birbirimizi..yanyana olabilsek çözeriz daha rahat ama telefonla yüzündeki ifadeleri bile göremeyince yanlış anlıyoruz birbirimizi istemeden..

düğün tarihi belirlemek başlı başına kavga sebebi oluyor nedense .. her iki tarafta düğünü istemesine rağmen ..
bizim düğünümüz geçen sene eylülde olacaktı öyle kadar vermiştik sonra nişanlım istemedi ..
bu geçtiğimiz nisana erteledik .. sonra yine bazı sebepler koydu ortaya kendisi hazirana erteledik ..
ailelerle oturup düğün tarihini konuştuğumuzda ise babası ağustosa erteledi ..:41:

çok şükür daha da erteleyen olmadı 2 hafta kaldı :10:

Kimseler yok herhalde.

zaten çok konuştuğumuzu düşünüyorlar birde canları sıkkınken iki soru sorduk mu hemen sinirlenirler ..

oysa ben ilgilendiğim için sorular sorarım sanırım benimki alıştı sorularıma birşey anlattığında (canının sıkıldığı birşey) hiç soru sormadan öyle dinlediysem bu sefer kızıyor "sen beni dinlemiyorsun ilgilenmiyorsun" diye :9:

ama bazı konularda da "niye bu kadar çok soru soruyorsun sen" der. bu genelde cevabını bilmediği sorularda oluyor :51:

selam ilkay ustalar geldi mi ev işi nasıl oldu

canım teşekkür ederim ilgilendiğin için :31:

dün ustalar geldi kapıları takmaya başladılar bugün öğlen bitecekmiş ..
parkeciler de bu sabah saat 10 da gelecekler nişanlım eve gitti başlarında olacak başladıklarına emin olmadan işe gitmeyecek inşallah bitiyor artık yaa ..

canım teşekkür ederim ilgilendiğin için :31:

dün ustalar geldi kapıları takmaya başladılar bugün öğlen bitecekmiş ..
parkeciler de bu sabah saat 10 da gelecekler nişanlım eve gitti başlarında olacak başladıklarına emin olmadan işe gitmeyecek inşallah bitiyor artık yaa ..

yaa çok iyi sevindim Allah ağız tadıyla eviniz de oturmanızı nasip etsin yarın artık temizlik başlar

yaa çok iyi sevindim Allah ağız tadıyla eviniz de oturmanızı nasip etsin yarın artık temizlik başlar

yarın zor tatlım pazartesi de çeşmelerimiz takılacak, bugün onu yapacak usta çok yoğunmuş .. pazartesi bitmiş olsun yeter ki :18:

yarın fotoğraf çekimimiz olacak dış mekanda :16: düğün gününe sıkıştırmayalım rahat rahat çektirelim dedik :16:

yarın zor tatlım pazartesi de çeşmelerimiz takılacak, bugün onu yapacak usta çok yoğunmuş .. pazartesi bitmiş olsun yeter ki :18:

yarın fotoğraf çekimimiz olacak dış mekanda :16: düğün gününe sıkıştırmayalım rahat rahat çektirelim dedik :16:

şimdiden kolay gelsin ozaman

çok iyi düşünmüşsünüz yarın ön düğün yapacaksınız yani kuaför gelinlik için

şimdiden kolay gelsin ozaman

çok iyi düşünmüşsünüz yarın ön düğün yapacaksınız yani kuaför gelinlik için

teşekkür ederim canım bittikten sonra baya koşturmaca günler beni bekliyor :10:

evet dediğin doğru ön düğün gibi olacak kuaför makyaj gelinlik damatlık :16:

teşekkür ederim canım bittikten sonra baya koşturmaca günler beni bekliyor :10:

evet dediğin doğru ön düğün gibi olacak kuaför makyaj gelinlik damatlık :16:

herşey gönlünce olur inşallah

böyle birilrini görünce bende hemen hazırlığa koyuluyorum sonra nedense bir engel çıkıyor o an onu yapmaktan vazgeçiyorum offf ne yapsam bilmiyorum ben sözlendiğimden beri kendimi rüyada hissediyorum korkuyorum biri beni uyandıracak diye onun için cesaret edemiyorum siz söylememiş olsaydınız halen kuaförü ayarlamamış olacaktım yani

herşey gönlünce olur inşallah

böyle birilrini görünce bende hemen hazırlığa koyuluyorum sonra nedense bir engel çıkıyor o an onu yapmaktan vazgeçiyorum offf ne yapsam bilmiyorum ben sözlendiğimden beri kendimi rüyada hissediyorum korkuyorum biri beni uyandıracak diye onun için cesaret edemiyorum siz söylememiş olsaydınız halen kuaförü ayarlamamış olacaktım yani

iyi ki de söylemişiz o zaman :9: yapacaklarını listele tatlım yaptıkça da üzerini çiz bana bu çok zevk veriyor :32:

Back