- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
sıkma canını hal olunmayacak şeyler değil yapılır bunlar hiç zamanında gelen usta duymadım zaten güç olmasında geç olsun bak bugün geleceklermiş
umarım gelirler çünkü geçen perşembeden beri gelecekler
bütün eşyalarımız hazır herşey evin bitmesini bekliyor :18:
çok ertelemişler ama artık ertelemezler diye düşünüyorum eşiniz kızmış zaten
ne güzel işte herşey hazır biraz daha sabredin o işlerde biter sonra bir bakmışsınız ki sadece evinizi günlük işerini yapıyorsunuz
eşyalarımızı yerleştirsek eksiklerimizin de farkına varacağız iyi olacaktı .. neyse biraz daha sabır bugünlerimi stresle geçirmek istemiyorum
haklısınız aslında ama sitresli geçirme bugünleri düğün tarihiz ne zamandı
bende ilkay10 kim diyorum eklemişsin canımm
benim tatlımevini merak ettim
25 ağustos canım
aaa çok az kalmış Allah yardımcın olsun şimdiden mutluluklar
25 Ağustosta benim Kına gecem
aynı saatlerde oynuyor mu olacağız sen kınada ben düğünde oohhh
aynen öyle canımmm
tebrik ederim şimdiden mutluluklar
Akşam nişanlım geldi ailesiyle süpriz oldu.
İyi geldi biraz.
masum bakışlarla konuşma taktiğini uyguladım. :)
çok yapamasamda birazz... kıyamam sana dediii.
eşyalarımızı yerleştirsek eksiklerimizin de farkına varacağız iyi olacaktı .. neyse biraz daha sabır bugünlerimi stresle geçirmek istemiyorum
selam tatlım sana dün cevap yazamamıştım..
1.dış mekan çekimi yaptırabilirsin facebookta falan konsepti gerçekten farklı olan fotoğrafçılar var bireysel olarak çalışıyolar. yada çekimlerine güvendiğin bi stüdyo fotoğrafçısıda olabilir. ben stüdyo fotoğrafçısına dış mekan çekimi yaptırcam düğünde..
2. elbisen ne renkse nişanın olacağı mekanı o renk tüllerle süsletebilirsin mesela fuşyaysa fuşya beyaz tüller.. nişan konsept rengin fuşya olur..
3. anı defteri alabilirsin.. ben düğün için alacağım ama yanlış hatırlamıyosam senin düğünün başka şehirde olacağı için düğün gibi nişan yapacaktınız düğününe gelemeyecek olanlar iyi dileklerini duygularını yazabilir düğündede o defterden yine devam edebilirsin.. 2 kere yazmak isteyende olabilir tabi
4. nişanlınla bi dans koreografisi hazırlayabilirsiniz..
aklıma gelen bunlar canım internette değişik fikirlerde bulabilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?