- Konu Sahibi AngelHeart
-
valla kızlar gidip işte eşyalara karar verdik salon takımı yatak odası filan onların her eve sığabilecek tarzdakilerini beğeindim.onlar depoda saklanıcak bizde 1 sende taksitlerini tamamlıcaz inş.alınıcak küçük şeyler kaldı ama asıl sıkıntı onlar ama liste güzel teşekkür ederim canım.düğün yeri ev filan benim için sıkıntı onlar olmadan rahat edemicem:s
evlenene kadar yine ayrı şehirlerde olacağız..nasıl bu düğün ev hazırlık işleri olacak bu halde bilmiyorum zaten zaman var daha diyorum..
ahh biz zaten başladığımızdan beri ayrı şehirlerdeyiz.bir araya gelipte doyamadık birbirimize trip durumlarını hiç yaşayamadım mesala :)) o yüzden evlenince çok farklı olacak bizim için şimdi yaşayıp yaptıramadıklarımı o zamana yaptırabilir miyim bilmiyorum :)
Büşra gelmişşş. hu huu büşra
evet ben geldiiiiim :) napıosunuz bakalım keyifler nasıl?
cumartesi bitireceklerini söylüyolar inşallah biter .. işte beklenilenler hayal edilenler olmayabiliyo :26:
napayım bende düğüne günler kala yerleşeyim benimki de böle koşturmalı olmuş olsun .. elimde olmayan şeyler için kendimi yıpratmakta istemiyorum .. bazen çok üzülüyorum sonra hallolur ya bazı eksiklerim de düğünden sonra oluversin diyorum dört dörtlük bi evim olmasa da olur zamanla toparlarız ..
benim yerimde olsan demekki işin çok daha zor olacaktı..canım bi yerden hemde zor olanlarından başlamışsın işte geriside gelir sıkma bu kadar kendini...nişanlında yanında belliki hele de yaşadığın yerde evini tutacaksan daha nolsun keşke benimde öyle olsa şimdiden sıkıntı edecek bi durum olmadığını düşünüyorum zamanla olacak hepsi..
ben, nişanlım ve ailelerimiz 4 ayrı ildeyiz..ve şu an hiçbirşeyim yok daha..yaşayacağımız evimimin kurulacağı şehre bile düğün öncesi hangi ara nasıl gideceğim hiç belli değil...çok eksiğim olacak biliyorum ama elimden birşey gelmio aynı anda birçok yerde olamayacağım için..düşünüyorum tabiki nasıl olacak napcam ben diye ama bakıyorum ki düşünmekle kalıp kendimi yoruyorum..
canım yukarıda bahsettiğim "senli" cümleler yerine "benli" cümleler kurmaya şimdiden başlayabilirsin telefonda mesajda
keşke daha önceden uygulamaya başlasaymışım çok şey değişti
inşallah biter canım temizler yerleştirirsiniz aldığınız cicileriiii :)
herkesinki bir olmuyor tabi benim biçok arkadaşım bu sene mecburiyetten düğüne bikaç gün kala işlerini bitirebildiler...
eksikler olcak tabi ya bi şart yokki önümüzde tamam düğün günü geldi bundan sonra bişey alamazsın diyee :)) olduğu kadarı olacak olmayanı yada yetişmeyeni olursa kaçmıyo yaa dükkanlar :)
yeter ki içinde huzurun olsun yoksa 5 eşyan var 100 eşyan var bi yere kadar :)
nişanlınla aranızdaki mesafe kaç saat tatlım ?
kızlar bişey sorcam..çeyiz için yemek takımı nevresim filan almaya karar verdiğiniz de nasıl bi yol izliyosunuz..ben önce nettten inceliyorum biraz sonra gidip mağazadan aldım fakat bazen istediğim gibi bulamıyorum aklım nettekilerde kalmış oluyor..çok içime sinmeden almak için almış olabiliyorum :/ çok ararştırma yapmak ta iyi gelmiyor bana sanırsam :)
düğün seneye bu ay canım. mutfak eşyalarım tamam zaten havan falan filan oyle kçük şeyler eksik.tencereler tavalar tabak bardak filan onların hepsini aldım.biz aileye bişi bırakmadan yapıyoruz herşeyi canım o yüzen birazda stres yapıyorum ya:S
Sohbet ederek keyifler iyi oluyor canım.
Nişanlın aradı mı?
çarşıya gelmiş sabah aradı telefonu çekiyordu..ben de tam uyanamamıştım daha uykum var dedim kapadık :) öğleden sonra aradı bi kez daha konuştuk çok az..ben aramıyorum zaten daha kendisi bi daha ne zaman arar bilmiyorum..
siz konuştunuz mu işte mi şimdi?
düğün seneye bu ay canım. mutfak eşyalarım tamam zaten havan falan filan oyle kçük şeyler eksik.tencereler tavalar tabak bardak filan onların hepsini aldım.biz aileye bişi bırakmadan yapıyoruz herşeyi canım o yüzen birazda stres yapıyorum ya:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?