- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.841
aykut ogutun kitaplarini okudum canim. ayrilirsam ne.olur diye.dusunmus ve cokta kotu bir durum olmadigini gormus. en fazla 1 hafta aglarsin sonra mecbur hayata donucez. bunlari dusundugun an muhtaciyet kalkiyor ona odaklanmadihin icin olaylar olumlu gelisiyor. ben olumlama yapmiyordum. ama bugun basladim. aski ve sevgiyi yasiyorum ve kabul ediyorum. :) Bu aksam disaridaydim tel.numu evde birakmistim. gelince baktim aramis. aramiycam cunku.beni cok uzdu. once kendimizi seversek hersey cok daha iyi.oluyor. suan r.sanalin kuantum ve insan kitabini okuyorum. insallH hersey guzel olucak canim.
r.şanalın kitaplarını okumadım bir ara tv programını izlemiştim. kitabını çok öneriyor herkes ama ben eğlenceli bi dili olduğundan aykut oğutu çok sevdim. secreti falan da okumuştum ama çok sıkılmıştım. ve her kitapta olumlu düşünün diyordu ama nasıl yapıcağımızı söylemiyordu açıklamıyordu. evrenden torpilim var onu da açıklıyor. aynalı kitaba da bayılmıştım. ben tekrar okumayı bile düşünüyorum. bu ara beni engelliyor egom ve bi gün yapıyorsam bi gün yapamıyorum şükür egzersizlerini. iş arıyorum mesela. 6ay oldu hala aşamadım beceremedim olduramadım diyorum kendime. ama oldurucam :))) herşey güzel olucak yeter ki isteyelim.
nişanlın da bu şekilde o aradığı huzuru bulacak sende ve sen çekildikçe o sana gelicek. gün gelicek ne oluyor yoksa kaybediyor muyum diye korkup seni kazanmaya çalışıcak tekrardan. o kısım en zevklisi, keşke hiç bitmese
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)