• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

aykut ogutun kitaplarini okudum canim. ayrilirsam ne.olur diye.dusunmus ve cokta kotu bir durum olmadigini gormus. en fazla 1 hafta aglarsin sonra mecbur hayata donucez. bunlari dusundugun an muhtaciyet kalkiyor ona odaklanmadihin icin olaylar olumlu gelisiyor. ben olumlama yapmiyordum. ama bugun basladim. aski ve sevgiyi yasiyorum ve kabul ediyorum. :) Bu aksam disaridaydim tel.numu evde birakmistim. gelince baktim aramis. aramiycam cunku.beni cok uzdu. once kendimizi seversek hersey cok daha iyi.oluyor. suan r.sanalin kuantum ve insan kitabini okuyorum. insallH hersey guzel olucak canim.

r.şanalın kitaplarını okumadım bir ara tv programını izlemiştim. kitabını çok öneriyor herkes ama ben eğlenceli bi dili olduğundan aykut oğutu çok sevdim. secreti falan da okumuştum ama çok sıkılmıştım. ve her kitapta olumlu düşünün diyordu ama nasıl yapıcağımızı söylemiyordu açıklamıyordu. evrenden torpilim var onu da açıklıyor. aynalı kitaba da bayılmıştım. ben tekrar okumayı bile düşünüyorum. bu ara beni engelliyor egom ve bi gün yapıyorsam bi gün yapamıyorum şükür egzersizlerini. iş arıyorum mesela. 6ay oldu hala aşamadım beceremedim olduramadım diyorum kendime. ama oldurucam :))) herşey güzel olucak yeter ki isteyelim.

nişanlın da bu şekilde o aradığı huzuru bulacak sende ve sen çekildikçe o sana gelicek. gün gelicek ne oluyor yoksa kaybediyor muyum diye korkup seni kazanmaya çalışıcak tekrardan. o kısım en zevklisi, keşke hiç bitmese :1: hep bizi kazanmaya çalışsalar :))

r.şanalın kitaplarını okumadım bir ara tv programını izlemiştim. kitabını çok öneriyor herkes ama ben eğlenceli bi dili olduğundan aykut oğutu çok sevdim. secreti falan da okumuştum ama çok sıkılmıştım. ve her kitapta olumlu düşünün diyordu ama nasıl yapıcağımızı söylemiyordu açıklamıyordu. evrenden torpilim var onu da açıklıyor. aynalı kitaba da bayılmıştım. ben tekrar okumayı bile düşünüyorum. bu ara beni engelliyor egom ve bi gün yapıyorsam bi gün yapamıyorum şükür egzersizlerini. iş arıyorum mesela. 6ay oldu hala aşamadım beceremedim olduramadım diyorum kendime. ama oldurucam :))) herşey güzel olucak yeter ki isteyelim.

nişanlın da bu şekilde o aradığı huzuru bulacak sende ve sen çekildikçe o sana gelicek. gün gelicek ne oluyor yoksa kaybediyor muyum diye korkup seni kazanmaya çalışıcak tekrardan. o kısım en zevklisi, keşke hiç bitmese :1: hep bizi kazanmaya çalışsalar :))

Bugün 2 kere aradı canım.
Birinde onu suçlamadan ona üzüldüğüm konuyu anlattım. tam açıklamaları beni tatmin etmedi ama onu suçlamadan konuştum.
Dedim bizi bir arada tutan şuan tek şey sevgi, o da olmassa zaten beklemenin anlamı yok dedim.
Herhalde anlamıştır artık.
Ama böyle çok daha iyi.
Beklentisiz olmak yani... En azından kafam rahat.

Bugün 2 kere aradı canım.
Birinde onu suçlamadan ona üzüldüğüm konuyu anlattım. tam açıklamaları beni tatmin etmedi ama onu suçlamadan konuştum.
Dedim bizi bir arada tutan şuan tek şey sevgi, o da olmassa zaten beklemenin anlamı yok dedim.
Herhalde anlamıştır artık.
Ama böyle çok daha iyi.
Beklentisiz olmak yani... En azından kafam rahat.

kuzu günaydın geçmişe göz attımda seninki akıllanıp gelecek çokk mutlu olacaksınız demedi deme.:)

Günaydın Kızlarr Elif cim ben güne başladım çoktan 1 saat oldu da geçmişe bir göz atayım dedim yoğun bir hafta sonu geçirdim. İşe dinlenmeye gelmiştim ama gelir gelmez kafamı bozdular umarım bu hafta iyi geçer hepimiz için...

Tuğçe seni çok iyi gördüm daha da iyi olacaksın inşallah....

Yeni gelen tane nişanlı ve evli bayanlar sizleri de teprik ediyorum dilerim bir ömür mutlu olursunuz....

Bu arada grip olmadım çok şükür hemen ilaç aldım meyveye ağırlık verdim toparladım kendimi ama çarşamba gün için randevu aldım başım sürekli ağrıyor bir kontrole gideyim diyorum...

aaa neden taşınıyorsunuz ev mi aldınız yoksa :)

malesef henüz öyle bir durum yok tatlım :50:

evde sıkıntılar var bir takım .. bir de işime çok uzak eşimle gidip gelmek zorunda kalıyorum o da eşimin yolunu çok uzatıyor .. işime daha yakın kendim gidip gelebileceğim bi ev bulduk .. oraya taşınacağız ama korkuyorum eşyalarıma bişey olursa diye .. taşıma şirketiyle anlaştık ama yinede tedirginim :26:

malesef henüz öyle bir durum yok tatlım :50:

evde sıkıntılar var bir takım .. bir de işime çok uzak eşimle gidip gelmek zorunda kalıyorum o da eşimin yolunu çok uzatıyor .. işime daha yakın kendim gidip gelebileceğim bi ev bulduk .. oraya taşınacağız ama korkuyorum eşyalarıma bişey olursa diye .. taşıma şirketiyle anlaştık ama yinede tedirginim :26:

Taşima şirketlerı genelde güvenli oluyor zaten sende eşinde durursunuz yanlarında inşallah bir şey olmadan taşırlar ev taşımak çok zor oluyor evlenirken alıp getiriyorsun sorun olmuyorda bir anda tüm eşyalar evin içine konunca insan çıldıracak gibi oluyo Allah yardımcın olsun canım sana şimdiden kolaylıklar diliyorum...

Günaydın Kızlarr Elif cim ben güne başladım çoktan 1 saat oldu da geçmişe bir göz atayım dedim yoğun bir hafta sonu geçirdim. İşe dinlenmeye gelmiştim ama gelir gelmez kafamı bozdular umarım bu hafta iyi geçer hepimiz için...

Tuğçe seni çok iyi gördüm daha da iyi olacaksın inşallah....

Yeni gelen tane nişanlı ve evli bayanlar sizleri de teprik ediyorum dilerim bir ömür mutlu olursunuz....

Sağol canım. Kendi içime yönelmiş olduğum bir dönemdeyim. :)

Back