• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Taşima şirketlerı genelde güvenli oluyor zaten sende eşinde durursunuz yanlarında inşallah bir şey olmadan taşırlar ev taşımak çok zor oluyor evlenirken alıp getiriyorsun sorun olmuyorda bir anda tüm eşyalar evin içine konunca insan çıldıracak gibi oluyo Allah yardımcın olsun canım sana şimdiden kolaylıklar diliyorum...

inşallah canım .. daha perdeciyle de diyalog kurmam lazım malum perde ölçülerim değişecek .. yeni perdeler alınacak ..

neyse .. sanırım bu sabah ki suratsızlığımın altında yatan başka şeylerde varmış ..

bu arada sular gelmiş .. inşaat işçileri var apartmanda (apartmanda bizden başka oturan yok inşaatı yeni yeni bitiyor)..neyse işçiler eşimi aramış "sizin evden su sesi geliyor çeşmeniz açık mı kaldı" diye .. eşimde beni aradı bana soruyor "sen açık bıraktın mı eminmisin" falan diye ama biraz kızgın bi ses tonu var .. gidip bakmış bizim evden gelmiyormuş çeşmelerimiz kapalıymış çok şükür koca bi "oh" çektim :9:

Haftasonunuz nasıl geçti kızlarr?
Toparlanın ve deyinki ;
Mutluluğu seçiyorum ve onu yaşıyorum.

sularımız yoktu ama güzel geçti yine de canım .. geç uyanıp kahvaltımızı yaptık .. sonrada çayımız demleyip termusa koyup açık hava bi yere gittik "çay-çekirdek partisi" yaptık :9: iki arkadaşımız daha vardı .. güzeldi dinlendim ..

sen neler yaptın canım?

bu arada "aşk mıknatısı" videosu geldi aklıma sen böyle deyince :9:

"ben bir aşk mıknatısıyım, gerçek aşkı çekiyorum kendime, sevecen insanları kendime çekiyorum, bütün olumsuzlukları siliyorum" :16::16::16::16:

sularımız yoktu ama güzel geçti yine de canım .. geç uyanıp kahvaltımızı yaptık .. sonrada çayımız demleyip termusa koyup açık hava bi yere gittik "çay-çekirdek partisi" yaptık :9: iki arkadaşımız daha vardı .. güzeldi dinlendim ..

sen neler yaptın canım?

bu arada "aşk mıknatısı" videosu geldi aklıma sen böyle deyince :9:

"ben bir aşk mıknatısıyım, gerçek aşkı çekiyorum kendime, sevecen insanları kendime çekiyorum, bütün olumsuzlukları siliyorum" :16::16::16::16:

Aşk mıknatısı :1:
Aşk pıtırcıkları olmuştuk o gün gerçekten. :16:
Güzel geçmiş haftasonunuz canım ne güzel...
Ben de yazlıktaydım. Komşular geldi biz gittik. Çaylar içildi börekler pastalar yendi :)
Dün gece de sessiz sinema oynadık.
Sonuç olarak kendimi sevme aşamasında olduğum bir süreçteyim..
Kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve seviyorum... :16::1:

Aşk mıknatısı :1:
Aşk pıtırcıkları olmuştuk o gün gerçekten. :16:
Güzel geçmiş haftasonunuz canım ne güzel...
Ben de yazlıktaydım. Komşular geldi biz gittik. Çaylar içildi börekler pastalar yendi :)
Dün gece de sessiz sinema oynadık.
Sonuç olarak kendimi sevme aşamasında olduğum bir süreçteyim..
Kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve seviyorum... :16::1:

seninki de çok güzel geçmiş canım :46:

kendimi seviyor ve onaylıyorum :16:

seninki de çok güzel geçmiş canım :46:

kendimi seviyor ve onaylıyorum :16:

Evet canım kendimizi seviyor ve onaylıyoruz. :)
Nişanlımı aramıyorum o beni aramadığı sürece.
Dün 2 kez aradı dediğim gibi.
Ve ben içimdekileri bir nebzede olsa söyledim. Anladım dedi ama bakalım.
Hedefleri borçlarını kapatmak, para biriktirmek ve evlenmekmiş.
Benim tek hedefim mutlu bir hayat sürdürmek. :)
Kendi hayrıma olan olayları yaşıyorum ve kabul ediyorum... :16:

Evet canım kendimizi seviyor ve onaylıyoruz. :)
Nişanlımı aramıyorum o beni aramadığı sürece.
Dün 2 kez aradı dediğim gibi.
Ve ben içimdekileri bir nebzede olsa söyledim. Anladım dedi ama bakalım.
Hedefleri borçlarını kapatmak, para biriktirmek ve evlenmekmiş.
Benim tek hedefim mutlu bir hayat sürdürmek. :)
Kendi hayrıma olan olayları yaşıyorum ve kabul ediyorum... :16:

biraz geriden bakıp nişanlının ne yapacağını izlemen iyi olmuş canım .. her şey zamanla daha güzel olacaktır .. önemlik olna bi karar vermekti .. nasıl davranacağını belirlemekti.. sen bunu başardın ve şimdi sıra beklemekte ..

musmutlu bir hayatın olsun :16:

biraz geriden bakıp nişanlının ne yapacağını izlemen iyi olmuş canım .. her şey zamanla daha güzel olacaktır .. önemlik olna bi karar vermekti .. nasıl davranacağını belirlemekti.. sen bunu başardın ve şimdi sıra beklemekte ..

musmutlu bir hayatın olsun :16:

Haklısın canım...
Önemli olan karar aşamasıydı.
Sevgisini belli eder benim için çabalarsa belki yumuşarım zamanla.
Sağol canım sizinde mutluluğunuz daim olsun.:16:

inşallah canım .. daha perdeciyle de diyalog kurmam lazım malum perde ölçülerim değişecek .. yeni perdeler alınacak ..

neyse .. sanırım bu sabah ki suratsızlığımın altında yatan başka şeylerde varmış ..

bu arada sular gelmiş .. inşaat işçileri var apartmanda (apartmanda bizden başka oturan yok inşaatı yeni yeni bitiyor)..neyse işçiler eşimi aramış "sizin evden su sesi geliyor çeşmeniz açık mı kaldı" diye .. eşimde beni aradı bana soruyor "sen açık bıraktın mı eminmisin" falan diye ama biraz kızgın bi ses tonu var .. gidip bakmış bizim evden gelmiyormuş çeşmelerimiz kapalıymış çok şükür koca bi "oh" çektim :9:

Ayy evlenince bir o dert var değilmi???? Yok su açık kaldı yok kapıyı kilitledim mi:!: ayy ocak açık kalmış olabilir.... Yandık vallahi

Haklısın canım...
Önemli olan karar aşamasıydı.
Sevgisini belli eder benim için çabalarsa belki yumuşarım zamanla.
Sağol canım sizinde mutluluğunuz daim olsun.:16:

Benimde hafta sonum yoğundu ama güzel geçti cumartesi önce temizlik yaptım akşam da nişanlımın ablasına gittik oturmaya güzel geçti...:1:
Pazar sınavım vardı nişanlımla gittim beni 2 saat kapıda bekledi ardından dolaştık konuştuk düzel bir hafta sonu idi....
Kendin için bir şeyler yapman çok iyi eğlen boşver zaten o gelicek aramaya bile başlamış....

Ayy evlenince bir o dert var değilmi???? Yok su açık kaldı yok kapıyı kilitledim mi:!: ayy ocak açık kalmış olabilir.... Yandık vallahi

yok dert edilecek bir şeyi yok aslında ama bizde 2 gün sular yoktu ya çeşme belki açık kalmıştır birden sular gelince su basabilirdi evi :26:
pencereleri kapatma, kapıyı kilitleme eşimin görevi ben ilgilenmiyorum daha doğrusu ilgilenemiyorum, telaşla hazırlanmaktan dolayı :9:

o herşeyi kontrol etmiş, telefonumu çantama koymuş bi vaziyette beni kapıda bekliyor oluyor hep :23:

Benimde hafta sonum yoğundu ama güzel geçti cumartesi önce temizlik yaptım akşam da nişanlımın ablasına gittik oturmaya güzel geçti...:1:
Pazar sınavım vardı nişanlımla gittim beni 2 saat kapıda bekledi ardından dolaştık konuştuk düzel bir hafta sonu idi....
Kendin için bir şeyler yapman çok iyi eğlen boşver zaten o gelicek aramaya bile başlamış....

Ne sınavına girdin canım?
Ne güzel beraber geçirmişssiniz zamanınızı.
Evet aradı.
Ben onun yanına giderim ararım diye düşünmüş ve aramamış. Bu beni tatmin eden bir açıklama olmadı pek.
Ben ise onun yaptığı tavrına kızdığım ve kırgın olduğum için gitmedim ve aramadım.
Hayırlısı canım.
En güzeli anın keyfini çıkarmak. Mutluluğu karşındakinde değil kendi içinde bulmak en doğrusu.:16:

kızlar bugün beni pazartesi sendromu bastı dairede:(oda oda kızlara gittim arada geldim odaya o yüzden pek buralarda olmadım yarın daha iyi olurum inşallah:)

kuzu nasıldı sınav nasıl geçti? sen sınavdayken sevgiline bir mektup yazıp okutacaktın ama ne yaptın merak ettim

Haftasonunuz nasıl geçti kızlarr?
Toparlanın ve deyinki ;
Mutluluğu seçiyorum ve onu yaşıyorum.

valla can benim haftasonum kendimi oyalamakla geçti malum benim sevdiceğim full çalıştı proje çizdi bende istemeyerek anlayışlı modunda takıldım.Cumartesi bayanlarla bir açık alanda toplandık akşamı öle yaptım pazar öğlen kalktım ve 2 gibi direksiyon eğitimime gittim 9 gibi 1 saatcik nişanlımla konuştum:( Şu günler geçse hayırlısıyla tek avuntum kurbanda gelecek olması ona sığınarak şu günlere dayanıyorum inan bazen 5 dakika arıyor ama projeyi anlatıyor birşey söylememek için dişlerimi sıkıyorum sabret diyorum kendime ...İnşallh 10 güne bitecekmiş kış öncesi son işler diyo ama bakalım.....Sizce bayrama ona ne alayım bir jest yapmak istiyorum sanki beni böyle üzdüğü için:)ne alabilirim kızlar

kimseler yok bugün burada :126:
ben buradayım ama 5de gidiciyim:)))))) canım yeni eve çıkıyormuşun okudumda hayırlı olsun hadi bakalım tekrar yerleşmeler falan farklı heyecalavr mı ne sanki...Bende evlenmek istiyorum kocamı yanımda istiyorum dayanamıyorum sanki şu uzaklığa artık.4 sene yetti bize sanki nasıl yazı bekleyecem:)

valla can benim haftasonum kendimi oyalamakla geçti malum benim sevdiceğim full çalıştı proje çizdi bende istemeyerek anlayışlı modunda takıldım.Cumartesi bayanlarla bir açık alanda toplandık akşamı öle yaptım pazar öğlen kalktım ve 2 gibi direksiyon eğitimime gittim 9 gibi 1 saatcik nişanlımla konuştum:( Şu günler geçse hayırlısıyla tek avuntum kurbanda gelecek olması ona sığınarak şu günlere dayanıyorum inan bazen 5 dakika arıyor ama projeyi anlatıyor birşey söylememek için dişlerimi sıkıyorum sabret diyorum kendime ...İnşallh 10 güne bitecekmiş kış öncesi son işler diyo ama bakalım.....Sizce bayrama ona ne alayım bir jest yapmak istiyorum sanki beni böyle üzdüğü için:)ne alabilirim kızlar

hediye konusunda çok fikirsizim tatlım :9: farklı fikirlerim yoktur .. ilgi alanları ne ?

kuzu nasıldı sınav nasıl geçti? sen sınavdayken sevgiline bir mektup yazıp okutacaktın ama ne yaptın merak ettim

KPSS sınavına girdim kızlar güzeldi çok çalışmamıştım ama yine de iyiydi evet nişanlıma mektup yazmıştım onu verdim okumuş sınavdan çıkınca bana bir sarıldı anlatamam hem yazdıklarım için çok mutlu olduğunu söyledi bana açıklamalar yaptı hem de özür diledi bakalım bundan sonra nasıl olacak iki gündür üzerinde bir mutluluk var....:1:

Bu günlerde idare et canım sıkma kendini bekle işlerini toparlasın... Hediye için düşünüyorum aklıma bir şeyler geldiğinde saba yazacağım.

ben buradayım ama 5de gidiciyim:)))))) canım yeni eve çıkıyormuşun okudumda hayırlı olsun hadi bakalım tekrar yerleşmeler falan farklı heyecalavr mı ne sanki...Bende evlenmek istiyorum kocamı yanımda istiyorum dayanamıyorum sanki şu uzaklığa artık.4 sene yetti bize sanki nasıl yazı bekleyecem:)

heyecan yok bu sefer stres var tatlım :52:

çok güzel bişey evli olmak inşallah sizlerinde çok az kaldı aslında ama şimdi kış gelmediği sürece size zaman çok geliyordur .. bende öyle olmuştu geçen yaz .. kız gelse de sonra hemen yaz gelse diyordum :9:

Back