• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

@tugcecan
Canım son yaşananlardan dolayı çok üzüldüm.Hakkında en hayırlısı neyse o olsun.Umarım kıymetini anlar,umarım alacağın karar onu derinden sarsar ,silkelenir ve kendine gelir.Ama hep böyle devam edecekse de inşallah hayat sana başka güzel süprizler hazırlıyordur.Tabiki kadın ruhundan çok iyi anlayan,nazik,anlayışlı,duygusal,kıymet bilen bir erkek çok az.Nişanlımı da dahil ederek söylüyorum.Biz gibi asla olamazlar onlar.Lakin senin nişanlına resmen sinir oldum.Amacı ne?Ne yapmaya çalışıyor?Hep mi böyleydi?Nişanlanmadan önce nasıldı?Uzun süre flört ettiniz mi?

bir önce pazar günü gelsin istiyorum .. bu yoğun hafta bitsin istiyorum :25:

bu aralar hiç müsait olup bakamıyorum topiğe düğün hazırlıkları var herşey karmakarışık iki arada kaldım :(
en ufak şey problem olmaya başladı herşey bir yoluna girse artık ne zaman düzelir bilmiyorum

geçmişi okudum ve tuğçecim çok üzüldüm inşallah herşey yoluna girer hiç üzme kedini hiçbirşey senden kıymetli değil canım

bu aralar hiç müsait olup bakamıyorum topiğe düğün hazırlıkları var herşey karmakarışık iki arada kaldım :(
en ufak şey problem olmaya başladı herşey bir yoluna girse artık ne zaman düzelir bilmiyorum

geçmişi okudum ve tuğçecim çok üzüldüm inşallah herşey yoluna girer hiç üzme kedini hiçbirşey senden kıymetli değil canım

canım iyiyim hersey güzel gidiyor. Sende sıkma canını ne kadar kalmıstı dügüne ? Dügünden sonra öyle rahatlıyorsun ki inan :16:

Çok teşekkür ederim canım...
Sanada Allah kolaylıklar versin inşallah.

@tugcecan
Canım son yaşananlardan dolayı çok üzüldüm.Hakkında en hayırlısı neyse o olsun.Umarım kıymetini anlar,umarım alacağın karar onu derinden sarsar ,silkelenir ve kendine gelir.Ama hep böyle devam edecekse de inşallah hayat sana başka güzel süprizler hazırlıyordur.Tabiki kadın ruhundan çok iyi anlayan,nazik,anlayışlı,duygusal,kıymet bilen bir erkek çok az.Nişanlımı da dahil ederek söylüyorum.Biz gibi asla olamazlar onlar.Lakin senin nişanlına resmen sinir oldum.Amacı ne?Ne yapmaya çalışıyor?Hep mi böyleydi?Nişanlanmadan önce nasıldı?Uzun süre flört ettiniz mi?

Çok sağol canım...
Ben birşey söylemiyorum şimdi. Konuşmuyoruz. O da aramıyor ben de...
Ki en son olayda benim bir suçum yoktu Allah biliyor.
Herşeyin sihirli bir değnek değip düzelmesini gerçekten isterdim.
Ama hayırlısı herşeyin.
Ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum ama ya psikolojik sorunları var yada benden Sıkıldı.
sEVGİLİYKEn kavga etmedik hiç.
Nişanlandıktan sonra başladı.

Tuğçe kararında yanındayım ve pişman olmamanı diliyorum zamana bırakman en iyisi en azından yine elinden geleni yapıyorsun kendini üzme iyi düşün...
Kendine güzel bir iş bul ve kaldığın yerden hayatın en güzel şekilde devam et..

Zamana bıraktım canım. Arayıp sormuyorum o da aramıyor.
Elimden geleni yaptım ama benden uzakta daha huzurlu olduğunu düşünüyorum.
İş bakıcam canım. Bir şekilde devam etmek zorundayım.

Back