- Emoji Skoru
- 2.565
- Puanlar
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.801
belki ilerde olabilir, kim bilir
olamaz mı, olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki ilerde olabilir, kim bilir
olamaz mı, olabilir
olsun o zamn yaaaaa
yakın yerlerdeysek buluşalım
zannetmiyorum ben erzurumdayım şu an ama arada seminer ve toplantılar için ankaraya kocacımın yanınada iskenderuna gidiyorum:)yakın olan var mı?
Kıslarrr yine çok yoğundum ve sanırım grip oluyorum...
Kıslarrr yine çok yoğundum ve sanırım grip oluyorum...
bir önce pazar günü gelsin istiyorum .. bu yoğun hafta bitsin istiyorum
bu aralar hiç müsait olup bakamıyorum topiğe düğün hazırlıkları var herşey karmakarışık iki arada kaldım
en ufak şey problem olmaya başladı herşey bir yoluna girse artık ne zaman düzelir bilmiyorum
geçmişi okudum ve tuğçecim çok üzüldüm inşallah herşey yoluna girer hiç üzme kedini hiçbirşey senden kıymetli değil canım
bu aralar hiç müsait olup bakamıyorum topiğe düğün hazırlıkları var herşey karmakarışık iki arada kaldım
en ufak şey problem olmaya başladı herşey bir yoluna girse artık ne zaman düzelir bilmiyorum
geçmişi okudum ve tuğçecim çok üzüldüm inşallah herşey yoluna girer hiç üzme kedini hiçbirşey senden kıymetli değil canım
kızlaaaar tam 12 günlük evliyiiiiiim:))))
@tugcecan
Canım son yaşananlardan dolayı çok üzüldüm.Hakkında en hayırlısı neyse o olsun.Umarım kıymetini anlar,umarım alacağın karar onu derinden sarsar ,silkelenir ve kendine gelir.Ama hep böyle devam edecekse de inşallah hayat sana başka güzel süprizler hazırlıyordur.Tabiki kadın ruhundan çok iyi anlayan,nazik,anlayışlı,duygusal,kıymet bilen bir erkek çok az.Nişanlımı da dahil ederek söylüyorum.Biz gibi asla olamazlar onlar.Lakin senin nişanlına resmen sinir oldum.Amacı ne?Ne yapmaya çalışıyor?Hep mi böyleydi?Nişanlanmadan önce nasıldı?Uzun süre flört ettiniz mi?
Tuğçe kararında yanındayım ve pişman olmamanı diliyorum zamana bırakman en iyisi en azından yine elinden geleni yapıyorsun kendini üzme iyi düşün...
Kendine güzel bir iş bul ve kaldığın yerden hayatın en güzel şekilde devam et..
Zamana bıraktım canım. Arayıp sormuyorum o da aramıyor.
Elimden geleni yaptım ama benden uzakta daha huzurlu olduğunu düşünüyorum.
İş bakıcam canım. Bir şekilde devam etmek zorundayım.