• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

KPSS sınavına girdim kızlar güzeldi çok çalışmamıştım ama yine de iyiydi evet nişanlıma mektup yazmıştım onu verdim okumuş sınavdan çıkınca bana bir sarıldı anlatamam hem yazdıklarım için çok mutlu olduğunu söyledi bana açıklamalar yaptı hem de özür diledi bakalım bundan sonra nasıl olacak iki gündür üzerinde bir mutluluk var....:1:

çook sevindim bu sonuca :16::16::16::16::16::16:

daim olsun mutluluğunuz :nazar:

Bugün burası çok sessizdi kızlar yarın sizleri daha hareketli görmek istiyorum kendimi de tabi ki:1:

Herkese iyi akşamlar diliyorum........ Yarın görüşmek üzere....

valla can benim haftasonum kendimi oyalamakla geçti malum benim sevdiceğim full çalıştı proje çizdi bende istemeyerek anlayışlı modunda takıldım.Cumartesi bayanlarla bir açık alanda toplandık akşamı öle yaptım pazar öğlen kalktım ve 2 gibi direksiyon eğitimime gittim 9 gibi 1 saatcik nişanlımla konuştum:( Şu günler geçse hayırlısıyla tek avuntum kurbanda gelecek olması ona sığınarak şu günlere dayanıyorum inan bazen 5 dakika arıyor ama projeyi anlatıyor birşey söylememek için dişlerimi sıkıyorum sabret diyorum kendime ...İnşallh 10 güne bitecekmiş kış öncesi son işler diyo ama bakalım.....Sizce bayrama ona ne alayım bir jest yapmak istiyorum sanki beni böyle üzdüğü için:)ne alabilirim kızlar

Canım kendini oyala sürekli kafayı takma.
Elbet biticektir. Demekki şu aralar yoğun.
Ben aramıyorum mesela o arıyor beni.
İşinden bahsediyor bende mesafeliyim. Öyle sevgili gibi konuşmuyoruz.
Açıkçası ihtiyacım da yok zaten şu aralar.
herşey iyi olucakk az daha sabır.

Bugün burası çok sessizdi kızlar yarın sizleri daha hareketli görmek istiyorum kendimi de tabi ki:1:

Herkese iyi akşamlar diliyorum........ Yarın görüşmek üzere....

Ben de misafirlikteydim. :)
Nişanlınla aranızın iyi olmasına sevindim canım.
Allah daim etsin.
Görüşürüz yarınn... :3:

kızlar ben geldim inşallah bir daha ayrılmamak üzere Ağrı dağı eteğinden selamlar size :)
geçmişi okudum takip ettim birazcık herşeyin hayırlı olsun sözüneeee 3 haftadır burda yaşadıklarımdan sonra bir kez daha canı gönülden inanıyorum..çok şey değişti bu zamanda tekrardan alışıyorum buraya geçen seneki okulda ve ildeki çoğu arkadaşım tayinle gitti evimi değiştim okulumuza doğru düzgün atama olmadı tüm gün okuldayız mecbur yorgunluktan zor düşüyorum eve.
ve en çokta yediğim kazıklardan ve burdan kaçmak isterken arkasındakileri zor durumda bırakanları gördükçe artık kimseye sorun çıkmasın iyi olalım diye yaptığım sessiz duruşlarımı yapmamayı öğrendim....bencil ve merhametsiz insanlardan bir kez daha nefret ettim napalım inşallah bunlar ve diğer biçok yaşadığım sorunlar sayesinde biraz daha olgunlaştığımı ve tek başıma ayakta durabildiğimi gördüm...

herkes kalbinin güzelliği ve hakettiği şeyleri yaşasın diyorum artık :)

kızlar ben geldim inşallah bir daha ayrılmamak üzere Ağrı dağı eteğinden selamlar size :)
geçmişi okudum takip ettim birazcık herşeyin hayırlı olsun sözüneeee 3 haftadır burda yaşadıklarımdan sonra bir kez daha canı gönülden inanıyorum..çok şey değişti bu zamanda tekrardan alışıyorum buraya geçen seneki okulda ve ildeki çoğu arkadaşım tayinle gitti evimi değiştim okulumuza doğru düzgün atama olmadı tüm gün okuldayız mecbur yorgunluktan zor düşüyorum eve.
ve en çokta yediğim kazıklardan ve burdan kaçmak isterken arkasındakileri zor durumda bırakanları gördükçe artık kimseye sorun çıkmasın iyi olalım diye yaptığım sessiz duruşlarımı yapmamayı öğrendim....bencil ve merhametsiz insanlardan bir kez daha nefret ettim napalım inşallah bunlar ve diğer biçok yaşadığım sorunlar sayesinde biraz daha olgunlaştığımı ve tek başıma ayakta durabildiğimi gördüm...

herkes kalbinin güzelliği ve hakettiği şeyleri yaşasın diyorum artık :)

Hoşgeldinn büşracım...
Özledim seni... :16:
İnşallah çok iyi olucaksın.
Nişanlınla aran nasıl oldu?
Evine mi bağlattın internet?
Hiç kimseyi kaale alma canım. Kendi yolunda ilerlee.

heyecan yok bu sefer stres var tatlım :52:

çok güzel bişey evli olmak inşallah sizlerinde çok az kaldı aslında ama şimdi kış gelmediği sürece size zaman çok geliyordur .. bende öyle olmuştu geçen yaz .. kız gelse de sonra hemen yaz gelse diyordum :9:

Bazn çok heyecanlanıyorum hemen olsun falan ama şuan ki gibi beni üzdüğü zamanlar hiç gerek yok ailemle mutluyum diyorum

Canım kendini oyala sürekli kafayı takma.
Elbet biticektir. Demekki şu aralar yoğun.
Ben aramıyorum mesela o arıyor beni.
İşinden bahsediyor bende mesafeliyim. Öyle sevgili gibi konuşmuyoruz.
Açıkçası ihtiyacım da yok zaten şu aralar.
herşey iyi olucakk az daha sabır.

ya ne bileyim öyle negatif bakıyorumki şuan hayata dün yoğundur diye hiç gndüz aramadım sormadım akşam 9da mesj attı askım ölü gibiyim bilmem ne ben bişey yazdıkça her mesajda ölüyorumu duydum sonra aradım yine aynı bizim dairede yeni evlenen arkadaşlar var onlarla konuştuk onu söyledim konuştuklarımızı falan tın yani ve sonra uykuya daldı ben o kadar anlayış gösterirken onun böle yapması çok üzdü beni...

allah aşkına sabah sabah msj yazmış aşkım akşam çok yorgundum da uyudum biras anlayış gösterde bilmem ne anlayış anlayış daraldım anlayışlı olunca daha çok abartıyor farkında değil tepeme çıkıyor resmen yeter artık anlayışlı olmak falan istemiyorum

günaydın kızlar :3:

elif tatlım biliyorum sabrın kalmadı ama bence biraz daha zaman ver nişanlına işleri konusunda .. sen de tuğçe gibi zamanını kendine ayır .. sevdiğin şeyleri yap .. akşamları arkadaşlarınla çık dolaş yada internetten şu yabancı dizilerden falan takip et insanın baya dikkatini dağıtıyor o .. ben en çok "how i met your mother"ı izlerdim hem güldürürdü hemde hiç bişey düşünmezdim bi süreliğine ..

daha sonra onun işleri biraz daha azaldığında bütün kırgınlarını dök ona ..

günaydın kızlar.
çok yorgun uyandım bugün. düğün hazırlıkları ne zormuş. takat falan kalmadı bende. haftasonu ve dün çok yorucuydu :50:

günatdın canım sınavın ii geçmiş,nişanlınlada olayla çok ii gelişmiş mutlu oldum senin adına inşllh daim olur bu mutluluğun

Teşekkür ederim canım İnşallah hepimizin mutluluğu daim olur. Bu arada sen çok sinirlenmişsin gene ama İlkay'ında dediği gibi kendine zaman ayır nişanlını odak noktası olmaktan çıkarmaya çalış gerçekten işe yarıyor bizzat uyguladım ben çok takıntılıydım önceden ama şimdi daha iyiyim... İşlerini toparlamasını bekle zaten sana 10 gün demiş sabret biraz daha inan bana iyi olacak....

zaten neşet ertaş da vefat etti. sabah babamın vefat ettiğini gördüm rüyamda ve başım ağrıyor. ne sıkıcı ve negatif gün :14:

günaydın kızlar.
çok yorgun uyandım bugün. düğün hazırlıkları ne zormuş. takat falan kalmadı bende. haftasonu ve dün çok yorucuydu :50:

Günaydın Canım bende seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok yorucu...

Neler yaptın zamanın oldukça anlat çok merak ettim kayınvalidenler gitti mi? Neler aldınız????

Back