• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Bugün aradımı? Konuştunuz mu?

hayır canım aramadı sabah ben mesaj attım günaydın aşkım diye bi arkadaşıyla birlikteymiş araba bakıyolarmış işleri için sonra haberleşiriz dedi sonra akşam mesaj attı ne yaptın diye arabayı alacaklarmış onu anlattı o kadar işte... ama aramadı kaç gündür sadece mesajlaşıyoruz o da bi iki dk ne yaptın ne yapmadın o kadar

hayır canım aramadı sabah ben mesaj attım günaydın aşkım diye bi arkadaşıyla birlikteymiş araba bakıyolarmış işleri için sonra haberleşiriz dedi sonra akşam mesaj attı ne yaptın diye arabayı alacaklarmış onu anlattı o kadar işte... ama aramadı kaç gündür sadece mesajlaşıyoruz o da bi iki dk ne yaptın ne yapmadın o kadar

Neden aramak istemiyor ki?
Kavga ediceğinizden korkuyor olabilir mi?

İyiyim Allaha şükür canım.
Dün biraz İzmire gidince kötü oldum ama iyi olucam.
Hayat devam ediyor...
İzmire kısmetse 1 Ekim gibi gitmeyi düşünüyoruz canım.
Sen nasılsın?

canım bazen akışına bırakmak gerekiyor ..

daha iyi olacağındanda eminim :31:

bende iyiyim çok şükür ..

canım bazen akışına bırakmak gerekiyor ..

daha iyi olacağındanda eminim :31:

bende iyiyim çok şükür ..

Evet canım bende öyle yaptım.
Dans kurslarını araştırıyordum şimdi.
Salsa cha cha rumba :)
Dans etmeyi çok severim. Güzelde dans ettiğimi söyler herkes. Özellikle oryantal. :1:
Madem sil baştan başlıyorum kendimle işe başlıyım dedim.
Ayda bir cilt bakımına giderim diyorum.
Bir de araba sürüşümü geliştirirsem iyi olucak.
Allah yardım etsin artık canım.
Senin işler nasıl bugün?

Evet canım bende öyle yaptım.
Dans kurslarını araştırıyordum şimdi.
Salsa cha cha rumba :)
Dans etmeyi çok severim. Güzelde dans ettiğimi söyler herkes. Özellikle oryantal. :1:
Madem sil baştan başlıyorum kendimle işe başlıyım dedim.
Ayda bir cilt bakımına giderim diyorum.
Bir de araba sürüşümü geliştirirsem iyi olucak.
Allah yardım etsin artık canım.
Senin işler nasıl bugün?

wauwww hayatını değiştiriyorsun aslında :31: hobilerinle tekrar ilgilenmeye başla tatlım eminim daha mutlu olacaksın :21:

cilt bakımına gitmeyi bende çok istiyorum :31:

bugün hiç görüşmem yoktu ama ben ofisteyim yinede malesef :51:

wauwww hayatını değiştiriyorsun aslında :31: hobilerinle tekrar ilgilenmeye başla tatlım eminim daha mutlu olacaksın :21:

cilt bakımına gitmeyi bende çok istiyorum :31:

bugün hiç görüşmem yoktu ama ben ofisteyim yinede malesef :51:

Kendime dönücem canım.
Kitaplar aldım dün gene. Kitap ta okumaya devam. Kişisel gelişim kitapları...
Cilt bakımı ayda bir gidebilsek çok iyi olur gerçekten.
Zamanın çabuk geçer inşallah...

Kendime dönücem canım.
Kitaplar aldım dün gene. Kitap ta okumaya devam. Kişisel gelişim kitapları...
Cilt bakımı ayda bir gidebilsek çok iyi olur gerçekten.
Zamanın çabuk geçer inşallah...

kitap okumayı bende çok istiyorum .. şuan okuyabilirdim aslında ama kuzenime çok sinirlendim hala sinirim geçmedi kafamı dağıtıyorum :47:

Bugün akşamüstü aradı beni.
Sesin soluğun çıkmıyor nerdesin sen dedi?
Bende soğuk bir ses tonuyla burdayımm dedim.
Eee dün gelcektin, uğrucaktın hiç aramadın dedi.
Kalcaktın dedi. Bende kalmamı gerektiricek bir durum yoktu dedim.
İşte soruyor neler yaptın bilmemne?
Ben hiçbirşey sormadım.
Dedim bana öyle konuşunca aramama gerek yoktu dedim.
O da ben sen öyle dişini geciktirmişssin diye kızdım burda günler ağrı çekiyordum çünkü dedi.
Bende kızıcak birşey yoktu dedim. Çokta konuşarı açmadım üstünde durmadım.
O konuştu daha çok.
4 dk falan konuştuk. Kapatırken seni merak ettiğim için aramıştım dedi.
Bende peki dedim hoşçakal dedik kapattık.
Madem sen benim gelip gelmediğimi çok merak ediyorsun dün arayıp sorsaydın o zaman. Geçmiş ola.
Böyle işte kızlar son durumlar...
Ben aramamaya devam edicem. Sizler de düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Bugün akşamüstü aradı beni.
Sesin soluğun çıkmıyor nerdesin sen dedi?
Bende soğuk bir ses tonuyla burdayımm dedim.
Eee dün gelcektin, uğrucaktın hiç aramadın dedi.
Kalcaktın dedi. Bende kalmamı gerektiricek bir durum yoktu dedim.
İşte soruyor neler yaptın bilmemne?
Ben hiçbirşey sormadım.
Dedim bana öyle konuşunca aramama gerek yoktu dedim.
O da ben sen öyle dişini geciktirmişssin diye kızdım burda günler ağrı çekiyordum çünkü dedi.
Bende kızıcak birşey yoktu dedim. Çokta konuşarı açmadım üstünde durmadım.
O konuştu daha çok.
4 dk falan konuştuk. Kapatırken seni merak ettiğim için aramıştım dedi.
Bende peki dedim hoşçakal dedik kapattık.
Madem sen benim gelip gelmediğimi çok merak ediyorsun dün arayıp sorsaydın o zaman. Geçmiş ola.
Böyle işte kızlar son durumlar...
Ben aramamaya devam edicem. Sizler de düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

canımcım bu topiğe hiç yazmadım ama seni 2013 gelinlerinden biliyorum. az çok biliyorum sorunlarını açtığın konu vardı hatta. bi kaç gündür bu topiği de okuyorum. nişanlın iş problemleri yüzünden sana istediğin ilgiyi sevgiyi gösteremiyor. daha doğrusu bu onun gerekçesi. sen doğal olarak bunları istiyorsun.

konuşmama aramama kararın yüzde yüz doğru. erkekleri kendimizden mahrum bıraktığımızda anlıyorlar değerimizi. keşke tatlı dilden güzellikten anlasalar ama anlamıyorlar. ne kadar süründürürsek o kadar vazgeçilmez oluyoruz. böyle olsun istemezdim ama bunu yapmam gerekiyorsa yaparım ben şahsen. sende böyle devam et. bu sürede kendine dönmüşsün ne güzel kendi değerinin farkındasın. kişisel gelişimle ilgilendiğini biliyorum. bende ilgileniyorum. Aykut oğut un kitaplarını okudun sanırım. hiçbişey hayatın sonu değil. bende kendime eski üzüntüm sırasında söz vermiştim beni üzen ilişkiyi aşkımdan ölsem de devam ettirmicem diye. sende böyle sözler ver kendine. hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah hayallerindeki aşkı yaşatır sana bu sorunlardan kurtulursunuz.. bu arada nişanlınla ilişkiniz hakkında olumlama yapıyor musun ? şükür egzersizi yani ?

canımcım bu topiğe hiç yazmadım ama seni 2013 gelinlerinden biliyorum. az çok biliyorum sorunlarını açtığın konu vardı hatta. bi kaç gündür bu topiği de okuyorum. nişanlın iş problemleri yüzünden sana istediğin ilgiyi sevgiyi gösteremiyor. daha doğrusu bu onun gerekçesi. sen doğal olarak bunları istiyorsun.

konuşmama aramama kararın yüzde yüz doğru. erkekleri kendimizden mahrum bıraktığımızda anlıyorlar değerimizi. keşke tatlı dilden güzellikten anlasalar ama anlamıyorlar. ne kadar süründürürsek o kadar vazgeçilmez oluyoruz. böyle olsun istemezdim ama bunu yapmam gerekiyorsa yaparım ben şahsen. sende böyle devam et. bu sürede kendine dönmüşsün ne güzel kendi değerinin farkındasın. kişisel gelişimle ilgilendiğini biliyorum. bende ilgileniyorum. Aykut oğut un kitaplarını okudun sanırım. hiçbişey hayatın sonu değil. bende kendime eski üzüntüm sırasında söz vermiştim beni üzen ilişkiyi aşkımdan ölsem de devam ettirmicem diye. sende böyle sözler ver kendine. hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah hayallerindeki aşkı yaşatır sana bu sorunlardan kurtulursunuz.. bu arada nişanlınla ilişkiniz hakkında olumlama yapıyor musun ? şükür egzersizi yani ?

aykut ogutun kitaplarini okudum canim. ayrilirsam ne.olur diye.dusunmus ve cokta kotu bir durum olmadigini gormus. en fazla 1 hafta aglarsin sonra mecbur hayata donucez. bunlari dusundugun an muhtaciyet kalkiyor ona odaklanmadihin icin olaylar olumlu gelisiyor. ben olumlama yapmiyordum. ama bugun basladim. aski ve sevgiyi yasiyorum ve kabul ediyorum. :) Bu aksam disaridaydim tel.numu evde birakmistim. gelince baktim aramis. aramiycam cunku.beni cok uzdu. once kendimizi seversek hersey cok daha iyi.oluyor. suan r.sanalin kuantum ve insan kitabini okuyorum. insallH hersey guzel olucak canim.

Dün akşam konuşmamıştık çünkü ben telefonu evde bırakmıştım.
Bugün baktım telefonum çalıyor.
Bu sefer açtım.
O konuştu ben dinledim. İşlerinden bahsetti.
Bende birşey yokmuş gibi dinledim.
Ama kendimden bahsetmedim. O sorunca gayet iyi güzel gidiyor dedim. kitap okuyorum, dışarı çıkıyorum dedim.
Yazlıktaki son günlerimin tadını çıkarıyorum dedim.
Bana diyor işler iyi gidiyor annemin dükkanında. Böyle giderse borçları çabuk kapatıp, para biriktirmeye başlıyabilicem diyor. ( evlilik için para biriktiricekti)
Bende ne için para biriktiriceksin dedim?
Geleceğim için dedi.
Anlıcağınız kızlar ben hiçbirşekilde hiçbirşey söylemiyorum.
Zaten o konuşma tarzımdan anlıyordur.
Onu hayatımın merkezinden çıkardım. Hayatımın merkezinde kendim varım artık.
Ve bunun hep böyle gitmesini istiyorum. Geçen hafta o kadar çok üzüldüm ki sanki herşey değişti bir anda.
Çok şükür. İnşallah herkes çok mutlu olur.

Back