• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

şöyle bi düşünmek lazım :26:

aklıma ilk gelen fanusa koymak oldu ama daha yaratıcı bi şey olabilir ..

yoksa ahşap bi çerceve alıp önce bi güzel boyayıp kahverengiye yada yeşile (doğanın renklerine yani) sonra onun etrafına mı yapıştırsan :31:

bence etrafına değil de içine yapıştırabilir. sonra da duvara asar. çok güzel olabilir. çook güzel ve romantik olur :16:

elif turuncu oda bloğundaki daha demin paylaştığım başlığa bir bak istersen. ben o çerçeveden yapıp içine de kurumuş güllerimi yapıştırıp kipatlığıma koymayı planlıyorum an itibariyle :) ama belki yapmayabilirim de. kurumuş güllerle kapı süsü yapmak da istiyordum ama istediğim tarzdaki şeyleri yapmam için eğitim almak lazım. nette bakarak yapamam :50:

tatlım o çerçeveyi sen mi yaptın zor görünüyor :26:

Tuğçe kararında yanındayım ve pişman olmamanı diliyorum zamana bırakman en iyisi en azından yine elinden geleni yapıyorsun kendini üzme iyi düşün...
Kendine güzel bir iş bul ve kaldığın yerden hayatın en güzel şekilde devam et..

Krizsavar şahane olmuş ya çok beğendim tebrik ediyorum seni :) çokta becerikliymişiz yahu:1:
Bende boncuktan çiçekler yapardım boş zamanlarımda ama artık hiç bir şeye yetişememeye başladım işlerimi toparlayım yine yapıcam :) çok heveslendim...(kıskandım mı desem acaba:1:)

tatlım o çerçeveyi sen mi yaptın zor görünüyor :26:

yok yapmadım, yapmayı planlıyorum. ahşap ve kurumuş gül çerçeve projesini hayata geçirirsek şöyle bir şeye ulaşabiliriz:

$collage.jpg

krizsavar blogun harika tatlım :46: :42:

ay canım yanlış anlattım galiba. o benim bloğum değil ki :26: sadece o blogtaki bahsettiğim projeyi yapacağım dedim. bazı hobi bloglarının mail listesindeyim. proje yaptıklarında mail geliyor bana. orda gördüm. yoksa nerde bende o kadar vakit eğitim alet edavat ve beceri :1:

yok yapmadım, yapmayı planlıyorum. Ahşap ve kurumuş gül çerçeve projesini hayata geçirirsek şöyle bir şeye ulaşabiliriz:

Eki Görüntüle 515005

10 numara olmuşta nasıl yapılacak bu:)yol tarifine ihtiyacım war ayrıca dediğin yeri bulamadım bana sayfanın linkini koplayıp yollar mısın

ay canım yanlış anlattım galiba. o benim bloğum değil ki :26: sadece o blogtaki bahsettiğim projeyi yapacağım dedim. bazı hobi bloglarının mail listesindeyim. proje yaptıklarında mail geliyor bana. orda gördüm. yoksa nerde bende o kadar vakit eğitim alet edavat ve beceri :1:

ayy ben öle sandım, utandım :17:

takip etmen güzel, bi an önce bence hobilerime asılmalıyım artık sayende bugün buna karar verdim :16:

bunlara kolaj çerçeve deniyormuş bu arada. öğrenmiş olduk, sağol ilkay :46:

tamam elif ben sana özel mesaj göndereyim, zira forumda link koymak yasaktı sanırım :44:

Bende ziyaret ettim şimdi çok güzel şeyler var en kısa zamanda mutlaka incelerim ben bunu insanın kendi başına bir şeyler yapması harika bir şey ya

Bende ziyaret ettim şimdi çok güzel şeyler var en kısa zamanda mutlaka incelerim ben bunu insanın kendi başına bir şeyler yapması harika bir şey ya

kesinlike... ben yaklaşık bir aydır hobiye merak sardım, düğün hazırlıkları beni çok gerdiğinden :1: çok güzel bir deşarj yöntemi.

kızlar kış gelince tüylü gibi ipler var ya onlardan kılıflar örebilirsiniz :9:

ben teneke bal kutusu vardı evde ona göre ördün ve yapıştım kapağına da aynısını yaptım şimdi kapaklı tüylü bir toka kutum var :31: bide zeytin kutusu vardı ona da yapıp taraklarımı koydum :9:

bide eski iki tane sandalyemiz vardı onların oturulan ve sırtımızı dayadığımız kısımlarına örtüm hoş oldu :31:

geçen kış fazlasıyla iplerle muhatap olmuşum şimdi anladım :9:

buldum teşekkürlerrrrrrrrr hemen sık kullanılanlara ekledim incelemek için:) kızlaaaaaaaaarrrrrr dairedeki bayan arkadaşları odama kahveye davet ettim buyurun gelin..Walla iki gündür tavırlarımı dinleyip öneriler veren herkese teşekkürler keşke bu güzel insanlarla buluşup birebir tanıma fırsatım olsaydı çok isterdim inanın..Hepinize teşekkürler

buldum teşekkürlerrrrrrrrr hemen sık kullanılanlara ekledim incelemek için:) kızlaaaaaaaaarrrrrr dairedeki bayan arkadaşları odama kahveye davet ettim buyurun gelin..Walla iki gündür tavırlarımı dinleyip öneriler veren herkese teşekkürler keşke bu güzel insanlarla buluşup birebir tanıma fırsatım olsaydı çok isterdim inanın..Hepinize teşekkürler

keşke tatlım dışarıda da oturup sohbet edebilseydik :31:

belki ilerde olabilir, kim bilir :55:

Back