- 14 Ağustos 2011
- 27.193
- 3.157
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.541
seninki bizden de bol olsun canım![]()
Teşekkür ederim İlkaycım.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor evlilik?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki bizden de bol olsun canım![]()
oda daha önce yengelerinde kaldığı için onları tanıdığı için annesinin onlarda kaldığını istemiyor ama bana da hak veriyor en azında ilk sene kalmaz belki falan diyor sonuçta annesi yapacak bişi yok.
Valla karar verdim kayın valide bizimle yaşarsa ilk günden rahat giyineceğim ki alışsın![]()
Herkese Tünaydın kızlarr...
Neşeniz bol olsun.
sağol kuzu seninde neşen bol olsun.... arkadaşın tavsiyesi çok hoşuma gitti yanında olduğunu göstermelisin sevdiğine ama üstüne düşmeden onu öyle maxsimum önemsediğini belirtmeden...bence böyle olması çokk ii olacak ve nişanlın zamanla sana dönecek bağlanacak..
bence daha erken canım biraz böyle davran sonra git kal oda sorarsa söylersin buradayım diye bence telefonu kapatmadan o yanına koşar adım gelir.içime doğuyo bu çocuk sana acayip saracak ,bak benim sevgilim başlarda böyleydi ben öle davrana davrana çok şükür bana şimdi çok düşkün çok ii seninkide öyle olacakİnşallah canım... Bende bunu uygulamaya çalışıyorum.
Mesaj attım sabah. Ama arayıp sıkmıyorum.
Acaba diyorum İzmire gidip kendi evimde kalıp onun da dükkanına uğrasammı?
Yalnız kalmak hoşuma gitmiyor. uyuyamıyorum o gece ama sabaha kadar otururum gene. Size yazarım falan :)
ben çiftlerin sorunlarını çözüme kavuşana kadar konuşmaları, çözüm seçeneklerini denemeleri, bu şekilde bir sonuca varmaları gerektiğini düşünüyorum. bunun için bir çaba gerekiyor. bu çaba sevginin emaresidir. ilgilendiğim kesim gençler olmakla birlikte, bazen genç kızlar geliyor sevgilimle problemim var diye. çok sinirli, her şeye kızıyor, o bağırınca ben de bağırıyorum vs vs diyorlar. bunları ona söyledin mi diyorum, hayır diyor. toplum olarak o kadar büyük bir iletişim sorunumuz var ki bana göre anlatamam... erkek çok sıkıcı davranmaya başlar ve kadın sıkıyorum ilgisiz davranayım moduna girer, bunu yaparken de içi içini yer. istemediği bir şeyi neden yapıyor? en azından bak sen sıkılmayasın diye susuyorum, pek ilgilenmemeye çalışıyorum ama içim içimi yiyor diyebilmeli. bu romantik bir ilişki, kartlar açık oynanmalı. yapmacıklık, taktik vs olmamalı. ilişkide iletişim açısından bir sorun varsa ve taraflar birbirini seviyorsa ilk tavsiyem "bir iletişim kitabı belirleyip okumaya ve uygulamaya ne dersiniz" oluyor. danışana bu saçma geliyor; fakat anlatarak hiçbir şeyi çözemez taraflardan biri. sorun çünkü ilişkide, taraflarda değil. ve uyguladığında da kesinlikle sonuç alıyor. en azından daha konuşma heveslisi oluyorlar. kızdım, çat telefonu kapat olayı olmuyor.
hepimiz empati yapabilsek ne güzel olur; ama empati zor iş, ben de pek becerdiğimi düşünmüyorum maalesef. en azından konuşabilmeliyiz ilişkide.
ben böyle düşünüyorum :)
bence daha erken canım biraz böyle davran sonra git kal oda sorarsa söylersin buradayım diye bence telefonu kapatmadan o yanına koşar adım gelir.içime doğuyo bu çocuk sana acayip saracak ,bak benim sevgilim başlarda böyleydi ben öle davrana davrana çok şükür bana şimdi çok düşkün çok ii seninkide öyle olacak
ve tuğçe kesinlikle bol bol sevdiğini söyle, sevgi cümlelerinden korkma. tavsiye vermek hiç harcım değil; ama bir şarkı vardı ya "sakın sevmekten korkma" diye... dile getirmekten de korkma. ben hiç söyleyemezdim, nişanlım alıştırdı. sevgi sözcükleri, seni seviyorum'lar o kadar zor gelirdi ki bana :) çünkü normal hayatımda da çok canımlı cicimli konuşan biri değilim. şimdi bir günde birbirimize kaç kere diyoruz bilmiyorum. ve söyledikçe söyleyesin geliyor, kalbine basasın geliyor koca adamı, kelimelerin kifayetsizliğini, içindeki sevginin büyüklüğünü işte o zaman anlıyorsun. bu çaresizlik bile çok hoş bir duygu...
Valla kizlar nisanlilik zor is hani zor derken sevgiliyken pek sorumluluk hissetmiyosun gibi ama nisanliyken ufacik bi sogukluk bile olsa hallolmayinca icin rahat etmiyo. Mesela ben surekli nasil daha saglikli bi iliskim olur diye biseyler okumaya ogrenmeye calisiyorum. Evlilik nisanlilik kadar kritik bi donem degil bence. Nisanliyken hassas oluyo insansurekli acaba nisanlandik da garanti diye mi dusunuyo gibi seyler geliyo aklima cidden hassalastim
![]()
Evet canım haklısın.
Nişanlıyken sorun olunca içi içini yiyor insanın.
Kızlar diyorumki ben şuan yazlıktayım ailemle.
Cuma gidip şehirdeki evimde kalsammı 4 gün falan.
Gün içinde gider dükkanına uğrarım falan.
Cumarteside dişçiye gidicekti onla giderim v.s
Burdada sıkıldım çok. Değişiklik olur diye düşündüm ama ne dersiniz?
tuğçe benden sıkıldın mı diye ona sor, biz o değiliz. varsayımlarla yaşamak zordur... tarz olarak mesafeliyse bilemem, ama değilse mesafeliliğinin arkasında ne tür endişeler düşünceler yatıyor araştırmak ve öğrenmek de sana düşüyor. ama ona sorarak dediğim gibi. varsayımlar yanıltıcı olabilir.
istiyorsan yap bence. güzel olur.
Kızlar yazdıklarınızı okudum yemeğe gittim geldim döktürmüşsünüz vallahi
Bende nişanlılıkta da öncesinde de sorun oldu mu içim içimi yiyor küs olmak küs yatmak istemiyorum nişanlıma da bunu anlattım sorunumuz var ise konuşalım küs yatmayalım dedim o da buna dikkat ediyor.
Tuğçe anladığım kadarı ile gitmek istiyorsun bence git dişçiye giderkende onun yanında olursun hatta seni görmek istedim içim rahat etmedi yanında olmak istedim de bu lafların üzerine de mesafeli olmaz herhalde toplar kendini o da inişli çıkışlı bir dönem geçirdiniz birbirinizi sarsmadan toparlamanız gerek ....