- 14 Ağustos 2011
- 27.193
- 3.157
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.501
bende 9 eylülde nişanlandım çok özel ve güzel bir duygu gerçekten, benide sohpette aranıza alırsanız sevinirim
![]()
Hoşgeldin canımm...
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 9 eylülde nişanlandım çok özel ve güzel bir duygu gerçekten, benide sohpette aranıza alırsanız sevinirim
![]()
Canım sen bilirsin ama hafta sonu çalışma var mı? çalışma saatleri nasıl ona göre hareket et hafta sonu çalışma var ise tavsiye etmem...
canım madem huzur istedi senden bi arkadaş daha yazmış herşeye sil baştan başla, sanki yeni çıkmaya başlamışsınız gibi aranızda hiç bi gerginlik yokmuş gibi, bu gece çok güzel bi mesaj at ve iyi geceler dile.. yarın gün içinde ara nasılsın nasıl gidiyo işler diye sor o istediği kadar seninle soğuk konuşsun ya da gergin olsun ya da seni kıracak bişeler yapsın sen yine de sakin kalmaya çalış ve güleryüzlü sıcakkanlı davran... bi süre nişanlının herşeyini alttan almaya çalış, ne derse desin ne yaparsa yapsın sen yine hiçbişe yokmuş gibi aşkımlı canımlı konuşmaya devam et, buluşmak için ısrarcı olma aksine ondan talep gelene kadar sakın sorma bile gelecek misin vs diye biraz senin değiştiğini senin artık ona karşı umursamaz olduğunu düşünsün ama emin de olamasın yani öyle bi davran ki aslında olabildiğince sıcak ol iyi davran güzel şeyler söyle ama ne ilgi ne görüşme konusunda ısrarcı olma ve yaptığı şeylere artık üzülmüyomuş gibi davran bakalım işe yarayacak mı
Teşekkürler canım tavsiyelerin için.
Dediğin gibi yapıcam.
Bugün mesajlaştık ama normal bir şekilde. Öyle duygusal şeyler sormadım.
Mesela akşam aramadım o da aramadı.
Normal işten eve dönünce arardı artık aramıyor.
Bende aramadım mesaj da atmadım.
Buraya sonuçlarını yazarım.
İyiki varsınız...
Beni dinleyen, Cevap yazan herkese teşekkür ediyorum.
Allah razı olsun.
Bugün halimi görseniz anlardınız.
Çünkü bir yol ayrımına gelmiştik. ya biticekti ya devam edicekti.
Sanki 2 gecede 5 yaş büyüdüm.
Karar vermek, yola nasıl devam ediceğini düşünmek zordu gerçekten.
Günaydın Kızlar![]()
![]()
günaydın nişanlı hatunlar
krizsavar neden damat bohçasını bavula koyuyorsun daha önce duymamıştım hiç bavula koyulmuş damat bohçası
pahalıysa vazgeç tabi yada daha uygunları vardır onlardan bakarsın canım![]()
işlevsellik manyağı oldum da ondannette görmüştüm. dedim bohçalar kullanılmıyor ilerde, bavul ama lazım olur, iyi olur diye düşündüm. tekzende yüz liraya gördüm, olmazsa onu alayım.
günaydın evli hatun :)
günaydın nişanlı hatunlar
krizsavar neden damat bohçasını bavula koyuyorsun daha önce duymamıştım hiç bavula koyulmuş damat bohçası
pahalıysa vazgeç tabi yada daha uygunları vardır onlardan bakarsın canım![]()
Günaydın evli bayan:) Ben de damat dohçasını bavula konduğunu duymadım ama bavulu ilerke kullanmak için iyi fikirmiş:)
İlkay'cım evlilikten bahsetsene nasıl gidiyor yanında kimse kalmıyor galiba dimi kayınvalide falan
eşin sana yardım ediyor mu? Yemek hazırlarken temizlik yaparken