- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #2.521
bahsedeyim canım
yeni evli olduğumuz için herkes bizi yemeğe çağırıyor haftanın neredeyse 2-3 akşamı dışarıdayız .. çamaşırı makineye atma toplama gibi işleri gece yatmadan önce ya da sabah kalkınca yapıyorum..
bizimle kimse yaşamıyor .. eşim iki kere evi süpürdü şimdiye kadar her zaman yardım etmiyor keyfi olması gerekiyor ama o zaman bile naz yapmadan ev işi yaptıramıyorummutfakta bazen yardım ediyor kahvaltı masasını topluyor yada akşamları salata yapıyor o kadar
yemeklerim yenebilecek tatta oluyor ama annelerimizinki gibi olmuyor malesefzamanla öğrenirim diye düşünüyorum
6 gün çalışıyorum o yüzden temizlik yapmak zor oluyor.. pazar gününe ev işi kalsın istemiyorum :44:
Hımm Allah yardımcın olsun canım kendimi senin yerine koydum hemen bende baya zorlanıcam galiba yemek yapmasını beceremiyorum basit şeyler yapabiliyorum ama çorba çeşitlerini hiç yapamıyorum ya tutmuyo bir türlü ama hamur işlerini çok iyi yapıyorum her türlüsünü biliyorum:)
nişalım ben iş yapmam diyor ben yanında olduğumda kendi suyunu bile kalkıp almaz normalde ama evlenince nasıl olur bilmiyorum.
Bu arada kayın valide bizimle yaşamak istiyor o yanımızda olur ise ben çalıştığım için yemekleri yapar herhalde ama ben ilk sene istemiyorum kendi kendime sorumluluk alayım alışayım istiyorum tabi bunu söyleyemem bakalım ne olacak sen şanslısın.. Yemeklerinde anne kıvamına gelecek merak etme
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)