• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

eş durumundan dolayı nikahım önce olabilir. ve kıyafete özenemicem; çünkü bir anda kıyabiliriz nikahı. şimdilik bekletiyoruz ama... halbuki güzel bir şey giymek isterdim. ama bakacak zaman hiç yok :( belki fırsatım olur inşallah... daldan dala atlıyorum yeni konular okudukça. yazılı düşünce bu demek sanırım :1:

Teşekkür ederim İlkaycım.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor evlilik?

kusura bakma canım geç gördüm.. görüşmelerim vardı çıkmak zorunda kaldım hatta birazdan tekrar bi görüşmem daha var ..

evlilik iyi gidiyor çok şükür mutlu mesut :9: ev işleri de yormasa tadından yenmez ama malesef işler yüzünden kendime vakit ayıramıyorum hiç :51:

Merhaba kızlar...ben de 25 agustosta nişanlandım..:16:
Inş.29 hazıran gibi dugunumuz olcak..tabii bu bizim belirledigimiz tarıh:))
aileler henuz konusmadı..ama hazıranda olcak yanı..uazamasını ıstemıyoruz daha fazla..
Zaten aileler arasında sorun var..hem uzagız da..
Fazla uzatmamak lazm...:1:

aileler henuz konusmadı..ama hazıranda olcak yanı..uazamasını ıstemıyoruz daha fazla..

uzakta olanların hiç uzatmaması lazım. elimde olsaydı da 3 ayda evlenseydim. ben 6 ay beklemekte zorlanıyorum şahsen maddi ve manevi olarak.
mutluluklar diliyorum, bence de uzatmayın daha fazla :)

kusura bakma canım geç gördüm.. görüşmelerim vardı çıkmak zorunda kaldım hatta birazdan tekrar bi görüşmem daha var ..

evlilik iyi gidiyor çok şükür mutlu mesut :9: ev işleri de yormasa tadından yenmez ama malesef işler yüzünden kendime vakit ayıramıyorum hiç :51:

Anladım canım.
Allah iyilik versin.
Kolay gelsin...

psikologum ben tatlım.. sen :44:
ben de ben de :) bu durumdan çok memnunmuşum gibi konuşuyorum :44: sayın meslektaşım hala mesleğimi sevip sevmediğime karar veremedim. neyse bu ayrı bir konu. nişanlılığa dönelim en iyisi :)

Hoşgeldin canımm...
Evet imkanınız varsa uzatmamak en iyisi...

uzakta olanların hiç uzatmaması lazım. elimde olsaydı da 3 ayda evlenseydim. ben 6 ay beklemekte zorlanıyorum şahsen maddi ve manevi olarak.
mutluluklar diliyorum, bence de uzatmayın daha fazla :)

Ben evlenirsem 2 yıl beklemem gerekicek.
Hayırlısı bakalım.
Uzatmamak en iyisi imkan varsa.

ben de ben de :) bu durumdan çok memnunmuşum gibi konuşuyorum :44: sayın meslektaşım hala mesleğimi sevip sevmediğime karar veremedim. neyse bu ayrı bir konu. nişanlılığa dönelim en iyisi :)

ayy pek sevindim bu forumda bi meslektaş bulduğuma :9: evet topiği konu dışına çıkarmayalım özelden tanışalım :34:

Bu arada kızlar 15 dk önce aradım onu. 2 gündür konuşmuyoruz. Hem nasılsın diyim hem de cumartesi dişçiye ben de gelicem seninle diyim diye.
Ama telefonu meşgule aldı. İşimi vardı artık bilmiyorum.
Eğer tekrar aramassa yada mesaj atıp sebep belirtmezse ne yapmamı önerirsiniz?

kızlar gelinliğin altına nasıl bir iç çamaşırı giyiliyor bilginiz var mı? jartiyerli giyiliyor galiba? ne zaman almak lazım onu? ilkay'a soruyorum özellikle burdaysa :)

kişisel tercih bence :9:

ben jartiyer giymedim .. daha önce giymediğim bir şeyi ilk kez düğünde giyme riskini göze alamadım :34:

bence rahat ettiğiniz şeyler giyin kızlar .. seksi olmak için çabalamayın :37: çünkü düğünden sonra eve geldiğinizde mutlaka duş ihtiycı oluyor gelinliği çıkarıp duşa girdikten sonra giyersiniz ne giymek istiyorsanız :23: :23:

bu arada kızlar 15 dk önce aradım onu. 2 gündür konuşmuyoruz. Hem nasılsın diyim hem de cumartesi dişçiye ben de gelicem seninle diyim diye.
Ama telefonu meşgule aldı. Işimi vardı artık bilmiyorum.

bekle aramasını ya da mesaj atmasını..
Işi olabilir yani meşgul olabilir..
Tam olarak konuna hakım degılım ama..boyle yapmanı oneririm..
Illaki arayacaktır seni..yani oyle yapması gerekir..

Bu arada kızlar 15 dk önce aradım onu. 2 gündür konuşmuyoruz. Hem nasılsın diyim hem de cumartesi dişçiye ben de gelicem seninle diyim diye.

işi vardır muhakkak. mesela ben de işyerindeyken -işim olmasa bile- aranmaktan hoşlanmam. sebep belirtmezse sorarsın, çok problem değil. iş çıkış saati kaç bilmiyorum ama akşam ararsın konuşursunuz.

bekle aramasını ya da mesaj atmasını..
Işi olabilir yani meşgul olabilir..
Tam olarak konuna hakım degılım ama..boyle yapmanı oneririm..
Illaki arayacaktır seni..yani oyle yapması gerekir..

Evet bende haber vermesi gerektiğini düşünüyorum canım.
Aramız bozuk ta şu aralar o yüzden sordum ben de.
Artık beni aramıyor. Ben mesaj yazmassam yazmıyor.
Ne zamana kadar böyle idare edicem bilmiyorum.
Biraz daha zaman tanıyım.

canım önemli bir işi olmasa meşgule atmazdı .. sonra sebep söylemeyebilir belki buna bozulma bence bu açıklamayı yapması gerektiğini düşünmeyebilir. yada senin böyle bir beklentin olduğunu farkında olmayabilir. o yüzden bişey söylemezse üzerinde durma bunun. bence seni arayacak işi bittiğinde ..

işi vardır muhakkak. mesela ben de işyerindeyken -işim olmasa bile- aranmaktan hoşlanmam. sebep belirtmezse sorarsın, çok problem değil. iş çıkış saati kaç bilmiyorum ama akşam ararsın konuşursunuz.

Kendi dükkanı kendi işi zaten canım. 9 civarı kapatıyor sanırım dükkanı.
Beni rahatsız eden şey şuanda bana hatırımı sormaması.
Hep benim aramak zorunda kalışım.
tAMAM huzur, anlayış istiyor ama onun yaptığı şimdi çok mu huzurlu bir davranış?

canım önemli bir işi olmasa meşgule atmazdı .. sonra sebep söylemeyebilir belki buna bozulma bence bu açıklamayı yapması gerektiğini düşünmeyebilir. yada senin böyle bir beklentin olduğunu farkında olmayabilir. o yüzden bişey söylemezse üzerinde durma bunun. bence seni arayacak işi bittiğinde ..

Arasa zaten hiç sormam sebebini.
Aramıyor 2 gündür hiç beni.

Back