• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

slm kızlar ben daha nişanlanmadım ama sözlüyüm nişan 26 ağustos yani 20 gün sonra zaten düğünde nasipse ekimin ikinci haftası görünüyor ben neden halen beğenemedim daha doğrusu halen harekete geçmedim sadece düşüncemde var birşeyler nişanım bahçede olacak kabarık mı düz mü alsam bilemedim siz nasıl aldınız ya ben çok mu pasif davranıyorum daha kuaför bile bakmadım offf ya ne yapayım sizce

büyük nişan mı olcak canım yani müzik falan? benimkide bahçedeydi ama müzik yoktu çok fazla kişi çağırmamıştık.. düz bi elbise giymiştim o yüzden..kuaförünüde mutlaka ayarla şimdiden saçına karar ver prova yaptır kuaförüne mutlaka

merhaba, malum bayram geliyor, nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz, bayram günü ilk kim, kimin ailesine gelecek? biz şöyle yapmayı düşünüyoruz : nişanlım bayramın 1.günü öğlende bizim evde olacak, benim en önemli akrabalarımı gezdikten sonra (anneanne, teyze...) daha sonra beni alıp onlara götürecek, ilk gün akşama kadar orada olacağız ziyaret edilmesi gereken yerleri edeceğiz.sonra biz ikimiz tatile gidicez başka bir şehre ve zaten bayram bizim için bitecek.. tatilden de herkesin haberi var zaten.. kırılganlık yaratacak bir durum yok değil mi?

Gerekli kişileri dolaştıktan sonra bir sorun olmaz canım bana göre.
Bizim de bu ilk bayramamız. Geçen bayramlarda askerdeydi.
ilk bize gelir sona kayınvalideme gideriz. sonrada büyükleri gezeriz diye düşündüm ben de.

büyük nişan mı olcak canım yani müzik falan? benimkide bahçedeydi ama müzik yoktu çok fazla kişi çağırmamıştık.. düz bi elbise giymiştim o yüzden..kuaförünüde mutlaka ayarla şimdiden saçına karar ver prova yaptır kuaförüne mutlaka

evet büyük nişan olcak dolayısıyla müzikde olacak çalgılı falan bizde çok kişi çağrılıyor birde uzağa gideceğim için bizde bu ön düğün gibi birşey olcak yani

evet büyük nişan olcak dolayısıyla müzikde olacak çalgılı falan bizde çok kişi çağrılıyor birde uzağa gideceğim için bizde bu ön düğün gibi birşey olcak yani

hmm o zaman kabarık bir elbise alsan daha olur çünkü düz abiye giyenler olabilir sen sade kalma aralarında.. ama tabi o modelleri beğeniyorsan, ben pek beğenmiyorum mesela :ssz:

hmm o zaman kabarık bir elbise alsan daha olur çünkü düz abiye giyenler olabilir sen sade kalma aralarında.. ama tabi o modelleri beğeniyorsan, ben pek beğenmiyorum mesela :ssz:

haklısın bende çok sevmem aşırı kabarığı ama düz olsa abiye gibi olacak off bu işlerden fırsat bulsam dolaşacam ne var ne yok diye ama iştende kolay kolay izin alamaz oldum iş yoğunluğundan dolayı

Nişanlılık döneminin bayrammış seyranmış farklı şehirlerde olmasından nefret ediyorum , nişanlım 3. günün kayınpederimle bizde olucak büyük ihtimal ama ilk gün kim kimi arar bilemiyorum , zaten şu arama muhabbetleri yüzünden huzurumuz bozulmaya başladı

evet canım. bayramda herkesi memnun etmek zor.
ben de yalnızken geçen bayramda öyle bir takım sorunlar yaşamıştım.

slm kızlar ben daha nişanlanmadım ama sözlüyüm nişan 26 ağustos yani 20 gün sonra zaten düğünde nasipse ekimin ikinci haftası görünüyor ben neden halen beğenemedim daha doğrusu halen harekete geçmedim sadece düşüncemde var birşeyler nişanım bahçede olacak kabarık mı düz mü alsam bilemedim siz nasıl aldınız ya ben çok mu pasif davranıyorum daha kuaför bile bakmadım offf ya ne yapayım sizce

Harekete geç canım. az zamanın kalmış.
Benim elbisem pudra pembesiydi. üstü dar geliyordu altıda hafif bollaşıyordu. kuyrukluydu.
dışarıda nişan yapıcaksan ve kalabalık bir nişansa biraz abartıya kaçabilirsin.

haklısın bende çok sevmem aşırı kabarığı ama düz olsa abiye gibi olacak off bu işlerden fırsat bulsam dolaşacam ne var ne yok diye ama iştende kolay kolay izin alamaz oldum iş yoğunluğundan dolayı

evet çalışıyosan biraz zor oluyo bu işler :26: kaçta çıkıyosun? hava geç kararıyo ya iş çıkışları bakabilirsin hergün bi iki mağaza baksan bulursun bence.. üzerine yakışan bi modelini alırsın saçına güzel bi taç takarsın güzel olur bence :16: madem büyük nişan olacak düğüne benzeyecek :9:

Gerekli kişileri dolaştıktan sonra bir sorun olmaz canım bana göre.
Bizim de bu ilk bayramamız. Geçen bayramlarda askerdeydi.
ilk bize gelir sona kayınvalideme gideriz. sonrada büyükleri gezeriz diye düşündüm ben de.

bu bayramda önce kime gidilecek konusu gerçekten bazen can sıkabiliyo.. biz 2 yıl nişanlı kadığımız için (hatta bugün nişan yıl dönümümüz:16:) toplamda 4 bayram geçirdik.. benim anneannem dedem yok (Allah rahmet eylesin) teyzemlere falanda gitmemeye karar verdik.. her bayram o bize gelir annemlerle bayramlaşır sonra onun ailesini alır anneannesine giderdik. ikinci günde benim babanneme giderdik. bu kadar :ssz:

evet çalışıyosan biraz zor oluyo bu işler :26: kaçta çıkıyosun? hava geç kararıyo ya iş çıkışları bakabilirsin hergün bi iki mağaza baksan bulursun bence.. üzerine yakışan bi modelini alırsın saçına güzel bi taç takarsın güzel olur bence :16: madem büyük nişan olacak düğüne benzeyecek :9:

teşekürler canım ramazan olmasaydı rahat olurduda eve zor atıyorum kendimi birde bu gibi durumda birileride olsun istiyorsun yanında aslında birde yazdıklarına bakılırsa geç kamışım biraz daha beklesem aceleyle istediğimi alamayacam galiba

bu bayramda önce kime gidilecek konusu gerçekten bazen can sıkabiliyo.. biz 2 yıl nişanlı kadığımız için (hatta bugün nişan yıl dönümümüz:16:) toplamda 4 bayram geçirdik.. benim anneannem dedem yok (Allah rahmet eylesin) teyzemlere falanda gitmemeye karar verdik.. her bayram o bize gelir annemlerle bayramlaşır sonra onun ailesini alır anneannesine giderdik. ikinci günde benim babanneme giderdik. bu kadar :ssz:

benim nişanlımın büyükleri hep şehir dışındalar. biz bayramın 3 günü de gezicez herhalde.
Bu arada nişan yıl dönümün kutlu olsun canım :)

teşekürler canım ramazan olmasaydı rahat olurduda eve zor atıyorum kendimi birde bu gibi durumda birileride olsun istiyorsun yanında aslında birde yazdıklarına bakılırsa geç kamışım biraz daha beklesem aceleyle istediğimi alamayacam galiba

eğer benim gibi kararsızsan aceleye getirme, bak bence şimdiden canım.. bende çalışıyorum ama çalışma saatlerim esnek, iş verenimde anlayışlı ama yinede bazen keşke şu dönemi evde geçirseydim diyorum sanırım düğün stresinden dolayı böyle bi duyguya kapılıyorum :9:

hepimiz aynı dertten muzdaribiz demekki. :)
gene yazabilirsin canım. konuşuruz ;)

düğüne az kaldığı için ne kayınpeder ne kayınvalide ne de onların sözleri hareketleri umrumda değil :36: eşimle huzurum olduğu sürece onları pek umursamıyorum.. daha önce bu topikte demiştik galiba beklenti meselesini .. anlatsam çok anlatılcak şeyim var da işin sonu "psikologun depresyonu" olur :1:

bazı şeyler içime sinmese de "bizim" diyebileceğimiz bi evimiz var artık.. olanları zihnimde ve dilimde tekrarlayıp kendimi ve eşimi üzmek istemiyorum. :19:

bu arada eşim diyorum nikahı haziranda yapmıştık doğum günümde; hem dil alışkanlığım olsun hemde sonuçta resmiyette evliyiz diye diyorum belki soru işareti bırakmışımdır kafalarda :31:

Back