nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

Zaten bastan yanlış bı ılışkınız varmıs eger senın için derin duygular beslese gozunu kırpmadan dıger ilişkisini bıtırırdı bence adamın acgozlulugu bunun adı senınde ıyı nıyetını fazlasıyla kullanmıs bence sona erdırmelıdın sonucta ıkıncı bı kadın olmak nekadar dogru olurki ?

Ya kardeşim nişanlıyken seni sevse anlayacağım bir nebze ki onu da anlamam ya ama seninle çıkarken başkasıyla nişanlanan birini nasıl savunuyorsun hala burada. Yok hep seninle berabermiş, yok alyansınız takmıyormuş bir de şimdiden olayı kurmuşsun belki de sorunlu bir eş olurmuş. Tamam baştan mutsuz evlilik senaryosu yazılmış bile. Bu adamın kafasına silah mı dayadılar nişanlanması için de seninle çıkarken nişanlandı madem seni çok seviyor? senin yanına gelirken tabii ki alyansını çıkaracak şöyle düşünsene şu an nişanlısını seninle aleni aldatıyor bu adam bu adamı mı seviyorsun? nişanlandım ama seni seviyorum, evlendim ama seni seviyorum, çocuk yaptım ama seni seviyorum uzar gider sen de öylee beklersin ki büyük ihtimal nişanlısını seninle, seni de başkasıyla aldatır zincirleme aldatma hikayesi olur. Gerçekten bu kafayı anlamakta güçlük çekiyorum.

Insallah diger kadin bir sekilde haberdar olur ve iliskisini bitirir. Boyle karaktersiz bir adamdan kurtulmus olur. Allah onu o adamdan kurtarsin ve gercekleri gozu onune sersin insallah. Siz ikiniz de sonrasinda naparsaniz yapin kendi camurunuzda bogulun.

Çocuk gibi "ben aramadım, o aradı, beni seviyor da beni seviyor"
Yahu göz var izan var.
Adamın kumaşı belli. Aradığında açan, 7 yıllık ilişkisini bildiği halde onunla görüşen, nişanladığı halde "evli gibi harika bir ilişki" yaşayan, yarın bir gün de "en başından beri durumumu biliyordun" diyip çekip gidebileceği bir kadın var elinin altında. Tabi ki seni sevdiğini söyleyecek.

Evli çift gibi mi yaşıyorsunuz hani bildiğimiz kari koca hayati mi?
Eğer öyleyse siz egreti gelin gibi bir konumdasiniz suan. Nikahini yapsin bakin bakalım dönüp bakıyor mu size? Yapmayin allahaskina ya bu kadar aciz olmayin bir erkek icin.

Kızlar ortalıkta böyle çirkin şeyler döndükçe biz daha çooook kocalarımızı elimizde tutcaz diye çıldırırız

ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca

Boyle diyorsun, ama sevgilisi oldugunu bildigin halde iliskini baslatmissin.Nisanlanmis birde ustune ustluk halen daha devam ediyorsun, iliskini bitirmemissin.İllaki dilinle soylemene gerek yok bazi seyleri davranislarinla anlatmissin sende,nisanlini birak benim ol diye...Ama bosa kurek cekme bence...Evli cift gibiyiz diye kendin soylemissin.Adam belliki nisanlisini seviyor sevmese nisanlanmazdi.Kiz demek ki duzgun biri evlenmeden bazi seyleri yasamak istemiyor.Cocukta nisanlisiyla yasayamadigi seyleri yasamak icin seni kullaniyor ve nisanlisiyla evlendiginde emin ol seni hayatindan postalayacaktir.Suan icin ihtiyaclarini gideriyor sende emin ol..Aslinda sende farkindasin bunun eminim..Yani suan ki konumun hosuna gidiyorsa gururuna yediriyorsan metresligi boyle devam et diyorum.Bir gun kafan dank eder pisman olur da vaz gecersen bu pis yasamindan belki sende nisanlanir evlenirsen ilerde, umarim sende o kiza yasattigin ihanetin daha fazlasini yasamani dilerim...

Bravo. Konu sahibine şuan içinde bulunduğu durum çok normal geliyor. İşte sırf konu sahibi gibi düşünen bayanlar yüzünden bu kadar aldatılma olayları arttı

Bazı kadınalrda zerre kadar onur yok ve müthiş gurursuzlar,

yoksa normal şartlara sahip hangi kadın 2. kadın olmaya göz yumar ki bizde bu ego varken

Yok ya sinirlenmicem Ablalarım halleder bana düşmez.

Nişanlı ama biz evli gibiyiz. Çünkü beni seviyor

Seni sevse senle nişanlanır aklını başına al

bir hafta süre ver ayrılmazsa bırak ama zaten ayrılmaz seni sevse nişanı kendiliğinden atmalıydı senle başladığı gün yani kandırılıyorsun

Ne diyeceğimi bilemedim konuyu açtım kaldım öyle aklıma geldi bir an konu sahibi şöyle düşün bizimde yaklaşık üç aşağı beş yukarı tarihler aynı hatta ben nişanlanalı 2 ay oluyor ilişkimizde neredeyse aynı gibi uzun vadeli inanılmaz korkunç Rabbim yaşatmasında bence sen kendi cinsine bunu yaşatma ya ayrılsın ya defolsun gitsin burada tek kandırılan nişanlısından bir haber hayalleri peşinde koşan o kız burada bu durumda hepimiz olabilirdik

Nişanlısına çok üzüldüm. Sen nasıl bir insansın ki 7 yıllık ilişkisi olan bir adamı sevip sevgili oldun . Yazıklar olsun sana. Adam seni sevse nişanlanmazdı.. Yazık kıza .. Aranızda tek masum o . Her şeyden habersiz . Konuşursam kötü şeyler söyleyeceğim .... En iyisi susmak ... Allah sizi ıslah etsin...

her şey aşk değil. bak istediğin evli kadına sor: her şey aşk değil!!! Onur, ahlak, gurur nerede? Sen böyle bir insan mısın? Sırf seviyorsun diye tüm ahlak kurallarını yıkıp geçiyorsun? Demek ki bunu kendine yakıştıryorsun. Üstelik bu sevdiğin kişi yarın birgün aynısını sana da yapabilir bu aklına gelmiyor mu? Herkes aşık olabilir, bu dünya da her şey mümkün. MÜMKÜN OLMAYAN ahlak kurallarını çiğneyip, başka insanları aldatmaktır!.

kusura bakma ama bu ortalıkta gezen ev yıkan basit kızlar gbisin bide utanmadan evli gibiyiz diyosn metreslik mi yapıyosn nişanlı birine. ya nasıl insanlarsınız ayıp biraz silkelen kendine gel. ne olursa olsn o nişanlı ve nişanlısı ona umudunu bağlamş evllk hayalleri yapıyo. çekil aradan otur otrcağn yerde çocukta karaktersiz ki sana yanaşıyo iki karaktersiz bulmş birbirini. ayıptır kızım yazıktr günahtr aynı sey sennde başına gelebilirdi biraz örf adet ahlak bilin. nişanlısını sevsin yada sevmesin sanane nişanlı yada hayatnda biri olan bi erkekten sanane? ne kdr bağlıyo seni. yol yakınken otur tövbe et kes tüm ilişkini açma tellerini kesn ve net çkar hayatndan yoksa seninde hayatın mahfoluR!!!! kendi ailene layık ol bari ananın babanın hatrına düzelt kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…