- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- 333
Neyin kafasını yaşıyorsun çok merak ettimhaklısın yani benim kalbim başka beynim başka soyluo zaten ...ama sadece mantık vaktim gelmiş zamanla da her şey iyileşir.ayrıca yüzüğünü bi kere bile takan biri değil gerçekten ileri de de sorunlu bi eş olur belki ...ama mutlu olur inşallah
peki o adamın koşa koşa nişanlısına gitmediğini nerden biliyosun. yada nişanlısının yerine kendini koydun mu hiç. bize ne yapman gerektiğini sormuşun. cevabı da kendin vermişin. nişanlısından ayrılmaz ama biz ayrı da yapamıyoruz diye.o zaman metres hayatına devam canım biz ne diyelim sana.Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
canim bu ikisi birlikte olmaya basladiklarinda adam daha nisanli degilmis.. Konu sahibiyle iliskisi basladiktan 3 ay sonra nisanlanmis.. Yani aslinda adam seviyor olsaydi coookkkk daha kolaydi hersey..ona duyduğun aşkı anlayabilirim ama o seni sevseydi inan herşeyi teper sana gelirdi üstelik evlide değilmiş nişanlı ayrılması daha kolay olur o yolunu çizmiş bence sende çiz
bu işin erkeği kadını yok.cidden aynısını yazıcaktım burada bir erkek yazıo olsa sırtı sıvazlanır koçum filan denirdi ki beklediğim bu değildi zaten ama biz birbirimizi daha savunamazken kadın kadına değer vermezken aterkil bi toplum olmamız çok da normal demek ki
senin gibilere yürüyen peynir diyorlar haberin var mı ???Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?